[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
如果有muss 做我女朋友,我一定即刻娶佢
又肯等你甚至連工都唔要都黎搵你
屌你老母你唔係人
如果有miss 做我女朋友,我一定即刻娶佢
又肯等你甚至連工都唔要都黎搵你
屌你老母你唔係人

真係想巴打答我

冇帶,

點知佢有冇病
咁岩有條女想我做扑
但我驚佢有...

當下係唔會諗咁多

真係想巴打答我

冇帶,

點知佢有冇病
咁岩有條女想我做扑
但我驚佢有...

你咁撚驚咪咪出去玩囉

冇帶,

點知佢有冇病
咁岩有條女想我做扑
但我驚佢有...

你咁撚驚咪咪出去玩囉

話晒小弟青頭仔

真係想巴打答我

冇帶,

點知佢有冇病
咁岩有條女想搵我扑
但我驚佢有...

可以了解下佢性生活習慣, 就講琴日個大陸妹人妻, 佢其實不斷逼我帶套, 佢話唔帶套就唔做, (咁我就知道佢平時應該就算搞野, 都會幾安全). 但係我死都唔帶, 搞到佢慶哂, 我都直接入.
兩隻字,賤人

點知佢有冇病
咁岩有條女想搵我扑
但我驚佢有...

可以了解下佢性生活習慣, 就講琴日個大陸妹人妻, 佢其實不斷逼我帶套, 佢話唔帶套就唔做, (咁我就知道佢平時應該就算搞野, 都會幾安全). 但係我死都唔帶, 搞到佢慶哂, 我都直接入.

多謝巴打教學

多謝巴打教學

同埋條女好撚主動一黎就話約炮點睇?

點知佢有冇病
咁岩有條女想搵我扑
但我驚佢有...

多謝巴打教學

反而你遇到D女係 主動唔洗你帶, 咁你就要驚D啦.

多謝巴打教學

咁樣的話, 你真係小心D. 唔好講話性病方面先, 分分鍾想屈你一筆, 都唔出奇. 除非你真係好靚仔, 係女見到你都濕.
咁多位巴絲屌柒你條仆街
真心為左miss咁傻咁天真既女仔感到心痛
你條友真係應該落地獄
你唔知之前世修左咩福份
遇到一個咁好既女人
佢又唔知前世作左咩孽
今世識左你條含家鏟
你而加做既野 應該修身養性
好好補償比miss
咁多位巴絲屌柒你條仆街
你條友真係應該落地獄
你唔知之前世修左咩福份
遇到一個咁好既女人
佢又唔知前世作左咩孽
今世識左你條含家鏟
好好補償比miss

我刪左個大陸妹微信了, 希望從今日開始可以認真對待感情.
屌你老母
屌你老母

屌死我就岩架啦
只能說一句 身在福中不知福
咁多位巴絲屌柒你條仆街
你條友真係應該落地獄
你唔知之前世修左咩福份
遇到一個咁好既女人
佢又唔知前世作左咩孽
今世識左你條含家鏟
好好補償比miss

尋晚嗰個?
巴打
你個腦生係條撚上面
都應該好難改
但係試下啦
咁多位巴絲屌柒你條仆街
你條友真係應該落地獄
你唔知之前世修左咩福份
遇到一個咁好既女人
佢又唔知前世作左咩孽
今世識左你條含家鏟
好好補償比miss

尋晚嗰個?

係. 刪左了, 本身佢話想長KEEP 關係. 但係我岩岩刪左佢了.

多謝巴打教學

咁樣的話, 你真係小心D. 唔好講話性病方面先, 分分鍾想屈你一筆, 都唔出奇. 除非你真係好靚仔, 係女見到你都濕.

但係我睇佢相佢坐係架車到影相唔似屈錢
同埋佢話台灣過黎旅行...
屌你老母

屌死我就岩架啦

此post已完 睇樓主既態度 上黎博屌又無悔意
我想試下自己認真起黎, 可以行到咩地步, 各位巴打每一句, 每一個字, 我都讀哂. 多謝你地

多謝巴打教學

但係我睇佢相佢坐係架車到影相唔似屈錢
同埋佢話台灣過黎旅行...

你小心啦. 台妹. 好多點數卡騙案, 相信出到黎,又會叫你入點數先. 你試下囉.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞