[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
有冇多d相

打呢D真人真事甜故黎講, 我自問都算比得多相了.
以前係高登都POST左好多張, 而家係連登都有幾張. 夠啦.
Lm
一路睇一路覺得真得黎好似好假

不過利申我信
有冇多d相

打呢D真人真事甜故黎講, 我自問都算比得多相了.
以前係高登都POST左好多張, 而家係連登都有幾張. 夠啦.

咁我睇下搵唔搵到舊高登d相先
見到miss一身白滑身材. 根本全程址住
大家都淋濕身之後. miss就幫我用 沖涼液.查哂全身
之後幫我用D沖涼液打飛機 屌 .查左D液之後好滑. 好爽.
MISS隻手係到狂chok. 我差d比佢chok爆左.
之後到我幫MISS查液啦
因為我成身都係沖涼液. 我就用我身上D液幫miss查啦
我就攬住miss狂磨,身貼身,一路用充滿沖涼液既碌勁黎磨miss好白滑既pat pat
雙手就渣住佢對大乳暈既波波 ,成身沖涼液互相交融咁樣
miss都好享受我咁樣又渣佢又磨佢. 跟著瘋狂同我打車輪. 我伸條利出黎.佢係咁損我條利.
之後仲餵我食佢口水
咁玩到咁上下.大家都沖身啦. 沖乾淨哂d沖涼液之後
miss就主動跪左係到幫我含!佢首先吐左好多口水落我條野到
之後條利打圈係到轉.成條都係哂口水.然後佢條利好似磨打咁樣狂掃我鳩頭咁粒野.
嘩屌.比佢整一整.我腳都軟埋. 之後索成訓係個浴江到比佢慢慢含
訓低左之後. miss一路含一路用隻手係到搞我粒的.
不過我對佢搞我粒的.冇咩感覺 不過廢事出聲啦
之後佢含含下.就轉左落去攻我個春袋.(都係我教佢架咋 )
狂奶我春袋. 又含我粒睪丸. 爽撚到我
之後係咁由下而上. 上而下咁LAM我條勁. LAM到咁上下,MISS好似自己都忍唔住了.
MISS:我想坐上黎呀
我:幫我含多陣先啦
MISS:唔制呀!你舒服哂得啦!. 我幫你含我又唔舒服!
之後自己一坐就坐左落黎. 係到狂UN.
呢個畫面正呀! MISS對波係我眼前上下狂搖.好似會跳出黎咁
我就雙手狂渣佢個波.
MISS就一住UN. 一住叫得好大聲!
我就捉住MISS隻手指狂奶. 首先食指.之後食指+中指.
奶到佢慾仙慾死. 越UN越快.
咁我忍唔住啦. 我就攬實左MISS. 佢對波波貼實我胸口. 我對手就捉實佢對大PAT PAT
之後我自己狂插. MISS爽到狂叫. 仲流左小小口水落我塊面到
咁樣仲令我更加興奮. 我用盡全力. 大大力力每下都插到最深
MISS都叫得好大聲. 佢廁所仲聽到有小小回音. 真係好正
之後全部射哂入去. 一滴都唔剩.
大家都一直維持住個女上男下既動作狂打車輪. 我條野都冇蚊番出黎. 係裡面軟左之後先蚊
一蚊出黎.嘩Hi.成條野都係自己D精. MISS個西仲滴緊D精出黎.
訓低左之後. miss一路含一路用隻手係到搞我粒的.
不過我對佢搞我粒的.冇咩感覺 不過廢事出聲啦
之後佢含含下.就轉左落去攻我個春袋.(都係我教佢架咋 )
狂奶我春袋. 又含我粒睪丸. 爽撚到我
之後係咁由下而上. 上而下咁LAM我條勁. LAM到咁上下,MISS好似自己都忍唔住了.
MISS:我想坐上黎呀
我:幫我含多陣先啦
MISS:唔制呀!你舒服哂得啦!. 我幫你含我又唔舒服!
之後自己一坐就坐左落黎. 係到狂UN.
呢個畫面正呀! MISS對波係我眼前上下狂搖.好似會跳出黎咁
我就雙手狂渣佢個波.
MISS就一住UN. 一住叫得好大聲!
我就捉住MISS隻手指狂奶. 首先食指.之後食指+中指.
奶到佢慾仙慾死. 越UN越快.
咁我忍唔住啦. 我就攬實左MISS. 佢對波波貼實我胸口. 我對手就捉實佢對大PAT PAT
之後我自己狂插. MISS爽到狂叫. 仲流左小小口水落我塊面到
咁樣仲令我更加興奮. 我用盡全力. 大大力力每下都插到最深
MISS都叫得好大聲. 佢廁所仲聽到有小小回音. 真係好正
之後全部射哂入去. 一滴都唔剩.
大家都一直維持住個女上男下既動作狂打車輪. 我條野都冇蚊番出黎. 係裡面軟左之後先蚊
一蚊出黎.嘩.成條野都係自己D精. MISS個西仲滴緊D精出黎.
大家, 暫時好多文我都係直接COPY番落黎, 所以有D字, 未CHECK好或打錯字, 唔好介意.
Keep going i am watching
大家, 暫時好多文我都係直接COPY番落黎, 所以有D字, 未CHECK好或打錯字, 唔好介意.

直接Copy過嚟啦
早晨 朝早第一j比咗你
巴打完全唔洗訓
巴打完全唔洗訓

人地去左外國啦
睇返高登好似死晒圖
巴打完全唔洗訓

人地去左外國啦

我而家呢邊先 23:49
ok 上話講到同miss一齊沖完涼
之後攬住訓教.訓醒.佢煮野比我食
講真, MISS煮野其實都幾難食,
有魚,蕃茄蛋,生菜,炸雞翼
得雞翼同菜食得下,
魚:超腥, 蕃茄蛋:我唔鍾意食蕃茄,
不過打死都要話好食啦, 雞翼同菜我都清哂
之後食飽飽就一齊落左樓下公園坐.
個到冇咩人的, 咁坐坐下就...
睇番以前D野, 諗諗下原來自己以前咁有精力. 而家真係頂多一日一鑊, 就算鳩數了.
我右手塔住MISS膊頭坐係到,MISS個頭訓左落我膊頭
之後我就錫佢, 伸利LAM佢個嘴唇.
MISS:前面有人架!
我:睇鬼到咩咁遠
我就繼續錫, MISS都迎合我
大家攬住狂打車輪,搞到我址向左走向右走哂
之後我細細聲係MISS耳仔講:不如係到幫我含呀.
MISS:番屋企先啦!
我:唔緊要啦,都冇人,
之後我LAM佢耳仔, 啜佢耳珠,
一路搓佢個波 搞到佢都HIHI地
之後MISS幫我整咖哩雞,係咁啜我條頸,
屌,真係忍唔到了. 雖然岩岩先射完, 但係比MISS咁搞,而家又硬番哂
我:我忍唔到了, 快D含下啦, 你含得舒服的話, 我好快射, 冇人睇到架
MISS:嗯
跟著我同MISS就去左個滑梯到, 上面有個亭咁既野,3面都圍住左的
冇人睇到, 咁我就除左半條褲,MISS就跪係到含啦,
佢用條利LAM到成條勁濕哂.之後狂啜個龜頭, 一面用手幫我打,一面啜
睇黎MISS想用極快速度啜爆我, 但係啜左成分鍾我都仲未射
應該第2次既關係, 之後MISS大大力含, 每下都含到底,隻手就摸我個袋
屌,我鍾意咁樣呀, 聽到佢D雪雪聲, 同埋,佢個嘴每含一下,就兩邊面頰縮埋左,
佢仲一住含,一住用條利奶我龜頭奶野,真係搞到我好撚HI
佢再幫我含多兩分鍾,我忍唔住射哂出黎了.
我:我想射啦,
MISS:嗯......(好出力含緊)
我:我射啦!!
口爆,!
我一住射, MISS一住啜, 全數精液都比佢啜哂
之後MISS吐左D精係個滑梯到 好撚Seven真係
然後用條利幫我LAM番乾淨條野, 因為仲有D精係到,
咁之後我自己用紙巾抹番乾淨條野啦. 著番褲
之後就同MISS去超級市場買左D零食.就番佢屋企
番到佢屋企,咁就睇電視+食零食啦,
之後同佢一齊玩GVG (我教識佢玩)
由佢初初1場都WIN唔到我, 到而家都有30%勝率, 佢用EXIA用得幾勁
玩左陣.MISS就切生果比我食, 食完坐多陣之後就番屋企了
番到屋企,就同MISS傾左陣電話就訓教,個日星期日就係咁過了
巴打勁
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞