[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
有冇相睇
訓左個幾兩個鍾後 (其實都唔算係訓 大家都係鍚下摸下)
大家著番衫 都好尷尬下
之後miss送我落樓下 千叮萬囑我 唔可以同任何人講呢件事
咁我當然話好啦 仲問佢有冇機會再上黎睇狗仔
miss就話睇下點啦
不過自從呢一次之後 我都唔係好夠膽同個miss再講野
所以都唔洗講 在上去佢屋企.

直到而家呢條時間線, 係2009年. 成8年前..好懷念

其實如果我地兩個既關係 係呢到完的話, 應該都幾好.
後尾我就係PO左呢篇文上去, 比一班巴打叫我溝番MISS, 搞到後面咁既地步. 最衰都係你地!
訓左個幾兩個鍾後 (其實都唔算係訓 大家都係鍚下摸下)
大家著番衫 都好尷尬下
之後miss送我落樓下 千叮萬囑我 唔可以同任何人講呢件事
咁我當然話好啦 仲問佢有冇機會再上黎睇狗仔
miss就話睇下點啦
不過自從呢一次之後 我都唔係好夠膽同個miss再講野
所以都唔洗講 在上去佢屋企.

直到而家呢條時間線, 係2009年. 成8年前..好懷念

其實如果我地兩個既關係 係呢到完的話, 應該都幾好.
後尾我就係PO左呢篇文上去, 比一班巴打叫我溝番MISS, 搞到後面咁既地步. 最衰都係你地!

講啦屌
2011年
而家係學校日日都會見到佢.
不過我同佢既眼神已經閃縮左兩年
大家一見到對方 都會好尷尬
直到而家我都冇咩點同佢講野.
我覺得我聊佢先的話, 佢會認為我想聊佢扑野, 所以一直都唔係好夠膽聊番佢.
樓主呢d先係男人黎嫁嘛,唔似得隔離post果個on9仔咁乜都驚自爆
驚到咁就鳩縮返屋企喇,學人開post
男人老狗做到佢咁妹下妹下真係肉撚酸

btw磨牙
2011年
我覺得我聊佢先的話, 佢會認為我想聊佢扑野, 所以一直都唔係好夠膽聊番佢.

我決定左下星期一番到學校主動聊佢傾番計, 睇下佢濕唔濕我.
其實巴打嗰陣肯同佢搞完之後Keep contact嘅話慢慢黎分分鐘得米
其實巴打嗰陣肯同佢搞完之後Keep contact嘅話慢慢黎分分鐘得米

所以我都幾後悔, 同佢個時空窗期左兩年
個miss仲有冇教書?

轉左工了, 件事後尾搞到好大.

所以我潛左好幾次水, 比好多巴打狂屌.

仆街你講六年前我都幾有印象
2011年

我決定左下星期一番到學校主動聊佢傾番計, 睇下佢濕唔濕我.

大家 唔好意思 因為有測驗溫習 所以唔得閒上黎報告
星期一 見到miss 著住黑絲+high heel
將佢唔係好長既腿 變到好鬼修長 又幼 好撚正呀
小息我嘗試過去搵佢 但係有班狗公學生係到搵佢傾計
所以冇從入手, 所以星期一都仲未聊到佢

但係今日...
等你貼曬先睇
今日我小息見到miss 佢著左件羽絨
咁我就扮到好似好平常咁樣行埋去講
我:嘩, 你好冬咩?!,包到成隻糭咁!
miss: (首先呆左一呆 ,可能接受唔到我突然間同佢講野, 之後就話: 嘻, 係呀 好冬呀今日)
我:車,都唔係好冬姐 ! 哈 ,其實我搵你 係想你教下我oral d skill呀 我下就要測oral呀
miss:測ORAL D咩呀? 高三 應該測大學面試啦
我:係呀 ,所以想你幫我試一次
miss:咁而家呀
我:而家都冇咩時間啦 , 中午放學搵你啦 ,順便一齊食飯 睇你得唔得啦
miss: (諗左一諗 , 都ok既 咁你放學黎教員室搵我啦
有冇相睇

相,應該仲留低左幾張既, 之前個高登POST都POST過.
不過好多相都冇哂了. 睇下搵唔搵得番.
睇過 幾多年前
等中午放學個段時間極難捱, 心入面好想再次見到MISS 同佢食飯,
順便可以明示暗示下, 睇下我地仲有冇機會.
終於聽到放學鍾聲, 第一時間衝去教員室!
MISS見到我就話: 咁快落到黎!
我: 想同你快D食飯呀麻!
MISS: 咁耐冇傾 仲係咁口花!
我: 咁行得未呀, 去邊食呀.
MISS: 不如買外賣上我到, 反正咁近.

我心諗: 唔係掛, 唔會想襯中午時間食左我掛.
(MISS屋企同學校只有15分鍾路程)
我:好呀, 反正出面食咁嘈, 都溫唔到ORAL架啦.
MISS: 嗯.咁行啦.
咁我地就買左飯 之後上左佢屋企啦
佢屋企同兩年前根本上冇咩分別 一樣咁亂,
d狗仔全部都大隻哂 一隻都冇比過人 (唔通係留番黎做藉口要我收養狗仔 又引過我上去 )
我就話:你d狗仔 冇比人咩
miss:係呀 ,你上次黎完之後 都冇其他人上黎睇狗仔啦
我心諗:miss唔通整係比我食過
咁我就話: 係呀, 之後就係咁食飯
大家食飯個時 都吹下水咁 講下成績 個d無謂野
之後食完飯 就坐左係疏化到
咁就開始溫oral , 佢就坐左我隔離 大家都係挨住半邊身咁坐
佢都好有心機咁教我 有邊到要注意 , 仲有都有試範比我睇
但係我真係專心唔到呀屌 , 佢著住d黑絲, 個腳指位個到白哂 ,搞到我望望下張紙,又望下佢隻腳咁
miss應該都留意到我, 隻腳係咁撬黎撬去 引撚死人咩
不過第一次 我唔可以咁撚猴琴, 況且下就測oral 我真係唔多熟, 如果唔繼續溫 我諗我炒硬
所以我都冇做d咩 , 佢都冇咩點行動 ,
不過講真, 我覺得我同miss 而家d關係好番好多
塔lift哥時, miss對鞋 刮到d聲 好似放屁咁
之後我笑佢: 嘩 你放屁呀, 好臭呀好臭呀
miss都冇嬲: 之後笑住咁: 你就放屁! 一個羅由頂埋黎
我之後又用個羅由撞番佢 而家都開始冇咩避忌
我而家計畫緊 星期6 上佢屋企 希望到時真係屌到 !!!!!!!
第一次睇留名
快 加速
係呢到要補充下, 我已經有個女朋友 仲拍左3年了, 2008開始的.

留名
加速
Pushhh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞