[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
晚上8點鍾, 係佢屋企樓下等佢.
隔左一陣, 終於見到MISS了
咁耐冇見, 仲係傻豬樣咁. 仲係鍾意著粉色系既衫.

XX! 好耐冇見啦. 肥左又瘦左喎,
(一貫搞爛GAG開場白)
MISS: 衰仔, 行啦, 去邊食呀, 好肚餓呀.
我: 去番個間啦! (同MISS以前中午放學,經常去既餐廳)

入到去, 坐卡位. 我一向都唔鍾意明對明坐, 我坐係MISS隔離.
大家傾左好耐計, 傾下我係個邊讀書點樣, 佢而家新工作環境點樣
我: 有冇學生溝你呀!
MISS: 你估人人好似你咁咩!
我: 我同你講呀, 唔準比D o靚仔溝呀, 我嬲嬲豬架!
MISS: 係咩, 你仲會呷醋咩, 係個邊你都冇搵我啦!
我: 認真, 初時諗住真係同你就咁算數, 但係番左黎後, 第一個想見既人就係你, 我就知道仲係鍾意你架.

話畢, 我就攬住佢條腰, MISS都冇縮開. 我就知道佢其實一直都仲未放得低我.

睇錯以為係豬西樣
晚上8點鍾, 係佢屋企樓下等佢.
隔左一陣, 終於見到MISS了
咁耐冇見, 仲係傻豬樣咁. 仲係鍾意著粉色系既衫.

XX! 好耐冇見啦. 肥左又瘦左喎,
(一貫搞爛GAG開場白)
MISS: 衰仔, 行啦, 去邊食呀, 好肚餓呀.
我: 去番個間啦! (同MISS以前中午放學,經常去既餐廳)

入到去, 坐卡位. 我一向都唔鍾意明對明坐, 我坐係MISS隔離.
大家傾左好耐計, 傾下我係個邊讀書點樣, 佢而家新工作環境點樣
我: 有冇學生溝你呀!
MISS: 你估人人好似你咁咩!
我: 我同你講呀, 唔準比D o靚仔溝呀, 我嬲嬲豬架!
MISS: 係咩, 你仲會呷醋咩, 係個邊你都冇搵我啦!
我: 認真, 初時諗住真係同你就咁算數, 但係番左黎後, 第一個想見既人就係你, 我就知道仲係鍾意你架.

話畢, 我就攬住佢條腰, MISS都冇縮開. 我就知道佢其實一直都仲未放得低我.

睇錯以為係豬西樣

Miss 係唔係啲好隨便嘅女仔?

講到咁易上咁
食飽飯, 大家已經拖住手出門口
2012年2月呢一刻, 大家既關係終於可以光明正大!
之前出街都唔敢拖手, (其實係連街都唔敢出)
同MISS一味散步, 一味行番佢屋企.
散步中途, MISS: 你係咪認真
我: 係呀, 唔認真, 都唔會番黎即刻搵你.
MISS: 嗯, 呀寶, (MISS成日叫我寶寶, 當正我係佢個仔咁. ) 我信你.
我:總之順其自然啦, 我地呢一刻開心咪得啦, 唔好諗咁多.

之後就番左佢屋企. 仲記得第一晚, 大家都好耐冇見, 好有FEEL, 大戰左幾鑊!

講到咁易上咁

對住我應該好隨便, 對住其他人應該 撬都撬唔開.
我記得當年好似pm 問樓主拎miss 無打格相,樓主真係比

講到咁易上咁

屌你d咁好既女仔邊到搵比你染污左
我記得當年好似pm 問樓主拎miss 無打格相,樓主真係比

我們都是好朋友,對吧

講到咁易上咁

屌你d咁好既女仔邊到搵比你染污左

唉,
仲有冇miss圖?
好想睇miss黑絲相
唔好辜負人啦
一番到佢屋企, 入到屋, 我就已經從後抱住佢, 係咁錫.
太掛住佢了, 我亦都好耐冇做愛. 所以獸性大發.
直接公主抱, 抱起佢, DUM佢落張疏發到就上.
MISS: 入房啦, 好凍呀.
我: 我忍唔到啦, 遲一秒都唔得呀!

我以極快速度, 除哂MISS D衫. 再一秒除埋自己D衫. 攬住佢就男上女下咁入. 嘩, MISS睇黎真係冇對我唔住WOR, 大半年冇做, 佢下面好緊, 包到我實哂. 而且好多水, 一般我都要MISS 幫我含濕左, 先會比較易入. 而家又係一頂, 就入左. MISS亦都叫得好大聲. 但係由於我太耐冇左, 非常敏感. 插左幾下就想射了.

我: 可唔可以射入去呀.
MISS: 唔得呀, 我冇食藥.
我: 唔緊要啦, 你幾時黎M呀.
MISS: 岩岩黎完, 但係都唔得呀!
我: 唔怕啦, 安全期.

(精蟲上腦, 大家千奇唔好亂學)

講完, 我就忍唔到, 射哂入去.
MISS: 唉呀!, 衰仔, 次次都係咁.

MISS表面上係罵我, 但係其實個語氣好甜.
我: XX , 我係同你認真, 我先會射入去架.
MISS: 係啦係啦, 成日咁甜把口.
其實巴打仲有無拍拖啦而家?

而家單身緊, 都係有時搵下SP咁.

我以極快速度, 除哂MISS D衫. 再一秒除埋自己D衫. 攬住佢就男上女下咁入. 嘩, MISS睇黎真係冇對我唔住WOR, 大半年冇做, 佢下面好緊, 包到我實哂. 而且好多水, 一般我都要MISS 幫我含濕左, 先會比較易入. 而家又係一頂, 就入左. MISS亦都叫得好大聲. 但係由於我太耐冇左, 非常敏感. 插左幾下就想射了.

性奴咁 越睇越唔開心

小弟自制能力差, 衰咸濕, 花心.
有甜?
本來唔玩連登 直到見到你篇文啱啱開新ac
見樓主之前係紅登有黑絲miss相 唔知宜家仲有無keep
btw生生性性追翻miss啦 既然錦鍾意人

而家單身緊, 都係有時搵下SP咁.

認真
可以ga同miss係返一齊啦
就咁睇miss都好愛你
而你都問下自己係咪仲好愛佢

不過留名睇因咩事同miss再分手啦
其實你地叫樓主同miss復合 想睇甜故後續姐
呢個故睇係幾好睇
現實世界 樓主player好似從未得到教訓

樓主好仆街
但其實miss 仲鍾唔鍾意佢

睇到呢度,認同好多爸打所講,
根本樓主只係當miss係性玩具,SP,免費餐!
2011年樓主先得中四16歲,識乜嘢叫愛性?
就算而家2017都係22咋!
根本由頭到尾都冇諗過負責任,每次見親面都係諗㸃引miss搞嘢! 真係有咗小朋友就累人一世!

另外個Miss又係!做得中學老師都廿四五歲啦,
竟然同個16歲靚仔搞埋!講真句16歲腦荀都未生埋啦!

係2009 16
巴打有無之前高登條link?
或者有咩字眼?

性奴咁 越睇越唔開心

小弟自制能力差, 衰咸濕, 花心.

對自己要求高啲
唔靚唔屌 中上唔屌 平胸唔屌 太肥太瘦唔屌
自然冇咁花心
之後就同MISS番左入房, 攬住傾左好多計.
比左好多承諾對方, 可惜我呢D咁既人, 講一套做一套.
唉, 做唔到就唔好應承人啦.

MISS: 等你大學畢業番黎, 我地就結婚好無?
我: 我恨不得, 而家就同你結婚!
MISS: 認真傾架! 你呀, 要努力讀書呀, 我唔係你身邊, 自己到時要好好溫習呀.
我: 知道啦, 為左你, 我會努力讀完,畢業番黎陪你.
MISS: 我知道LONG D 難涯, 不過你係個邊唔準搞搞震呀, 知冇
我: 知道, 我有需要就諗住你, 自己解決啦
MISS: 衰仔!

我地呢一晚好SWEET 好SWEET咁攬住咁過
傾完一輪計, 大家有FEEL咁又黎多次.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞