[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
我中四果年都屌左miss..第一次仲要係music room 就地正法..

不過無你呢個咁有肉地..羨慕..

佢係呢3年先肥左D, 之前都比較瘦, 可能轉左工 開心番掛, 冇咁大壓力. 之後有一排佢都冇做野, 直情過埋黎外國陪我.

對燈好大

唔知隔左咁耐.仲有冇人等緊我繼續講落去
大家唔好意思.
我隔左咁耐先回應大家
因為真係發生左一D事.比之前現任女朋友知道左.好似比佢D朋友係高登發現
而家同佢散左了. 終於可以同大家繼續講下.個陣時發生咩情況
Live
咁個時比我條女個FD發現左.佢同左我條女講
我條女係咁問我係咪有上高登.仲有呢篇文個野係咪我黎
因為我之前出文紀錄 都有講過我條女D野.
而佢個FD查過我之前D文.覺得20CM不含頭可能係我
咁我當然死口唔認.都嘈左好耐交.
佢都開始唔多信我.之後又成日打電話CHECK住我.放學又要我搵佢.平時星期6,日又要見我.
搞到冇咩時間見MISS.而且MISS都懷疑我係咪有女朋友所以唔搵佢. MISS都係成日打電話黎CHECK我.而且都要我成日搵佢.
大佬.我一個人. 仲有一次過比兩條女懷疑. 我分身都唔掂
多D相啦
咁之後我自己頂唔順要狂分身. 就開始做d衰野.令我條女自己開口同我散
又對佢好冷淡咁. 咁前幾日. 佢就自己開口同我分手了
高汁
呢幾日我同MISS個關係都好番
之前佢懷疑左我之後. 我成日都搵佢
佢都冇起疑心.而家信哂我.
仲上過黎我屋企.見我老豆老母
不過miss個樣睇落去都好後生. 我老母都唔知佢係我老師黎
LM
另外有D巴打問我:
你地年齡都有差距,會唔會有好多野唔岩or大家睇野唔同咁

答:
佢大我幾年姐.差距唔太大.
而家識耐左佢. 其實佢極細路女. 有d思想都仲係好幼稚.
有時嬲左我. 我只需要用幾十蚊既小禮物都可以輕鬆氹番佢.
而且仲好痴身.好似d妹妹仔咁

咁有冇一齊到?

希望唔係sad end
好提子
Live
我好撚想可以有呢啲咁嘅遭遇

屌,相距十年,有愛就乜尻都得啦,最撚鐘意姐姐
留名
樓主有冇覺得自己好仆街?好後悔一腳踏兩船?

咁有冇一齊到?

斷斷續續都好長時間
Speed
留名
樓主有冇覺得自己好仆街?好後悔一腳踏兩船?

有, 每次踏完被發現都好後悔, 不過下次繼續踏. 永遠唔識改.
有冇教學
屌好正
讀中五個陣有個好正既代課miss
成日著黑絲 配紅色高爭鞋仲要'豆零'爭果隻
不過佢耶撚黎
乜鳩都做齊 但就唔比屌
20CM 巴打

佢拍拖未,如果無可唔可以搵佢補習
講番同MISS關係好番之後
有次同MISS扑野, 真係唔打唔得, 係學校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞