[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike

都係copy and paste姐
快手啲啦#
睇到硬曬啦
硬曬啦
起撚左你底
屌你樓主個仆街11年 開2個post都爛尾(其實係潛水)
你今次再潛水我真係屌到你冚家反艇
記得係高登睇過
記得樓主出過同miss出街既相
但當時啲人屌到仆街
我記得無咁少文架 加速啦

屌啦星 相隔6年 樓主再唔好好出post完左佢 我就屌爆樓主全家
Block上面條on9啦
Block上面條on9啦

Reported
文呢
LM
硬晒啦
睇過
MISS傻笑左一下 (應該仲係怕醜掛)
但係佢都冇推開我
咁我嘗試進一步行動, LAM佢耳仔
MISS開頭都縮左一縮, 話好痕呀
之後我冇理, 我攬實左佢個頭, 之後含住佢隻耳仔.
MISS隻耳仔 好細隻 我一啖含哂佢
含住之後係到LAM佢耳仔窿
MISS開始呻吟了, 恩..哼...
聽到我都址撚哂, 咁我一路繼續LAM佢耳仔, 之後就伸隻手摸佢個嘴唇.
之後MISS都好識做, 開始用條利LAM我D手指, 好撚爽呀!

LAM LAM下手指, 我就成隻食指伸入去佢個嘴到, 佢係咁幫我損, 望住佢個樣好似含鳩咁, 真係址撚到爆哂!
加速呀!
硬左
之後我就幫miss 除衫
屌啦星 佢件睡衣咁多粒縷, 除到我都火撚滾
除完件睡衣,見到件純白色窄身底衫,飛釘!! miss冇帶bra呀 屌,正撚到
我幫佢除左睡衣之後 我自己上身都除哂了,
之後我隔住佢件底衫 摸佢個波 , 屌種感覺好撚正呀, 隔住底衫去渣波 個感覺真係一流
件底衫又滑 個波又逼爆哂 好似就黎跌就黎跌咁 , 但係miss流哂汗了, 之後我都幫佢除埋件底衫
我睇到了!!我睇到了!!! 上次我話唔知粒LIN係咩色!!!今次我知道了!!!
好可惜唔多粉 不過都唔黑, 但係個乳暈真係好大
then miss 好似有d喉琴 竟然主動幫我除褲
屌 睇到扯扯地
成支址到硬哂既20CM不含頭 出黎了,
之後我幫miss除埋條睡褲 連埋條底褲一齊除
之後攬番住佢 側身訓係到, 姐係佢背脊靠住我心口咁樣訓
我就從後面係咁lam佢條頸, 之後條JJ就磨佢 屎忽LA ,
miss個patpat幾大 又多肉 而且冇咩粒粒 仲好滑tim
磨左陣 都好難頂, 好鬼想射, 可能太hi既關係啦
之後我係佢耳邊到講: 我帶左套黎呀, 不如我地做番上次未做既野呀
miss:唔洗帶套啦 我食左壁孕藥呀
我心諗: 唉屌好唔開心 哂左我成幾十蚊 去買套 屌啦星 早知唔撚買
師兄

睇左你D野一大半, 你係一個騙子

留名
哇屌有冇咁撚正呀大佬
為左個弟弟特登食藥扑野?我屌 好撚正

Btw快
仲記得6年前既POST, 應承個各位巴打,有床照睇.
6年後我兌現承諾.

張相係年幾兩年前既.
http://imgur.com/a/uYqRd
6年後我兌現承諾.

張相係年幾兩年前既.

雖然MISS 比係幾年前 有肉地左. 不過一樣係咁白滑. 好掛住佢呀
6年後我兌現承諾.

張相係年幾兩年前既.

點解不屬於我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞