[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
之前個POST有D巴打話: 有冇咁淫呀..

認真, 當你可以同MISS獨處既時侯. 你會發覺MISS同平時上堂個時.根本係兩個人
如果本身你得到MISS既小小好感. 基本上可以藉由獨處既機會溝到手.

可以建議比大家想溝MISS既巴打
岩岩打POKER 輸撚到仆街, 唔開心, 想爛尾了

唔好呀

Btw樓豬放多啲圖好嘛

唔好呀

Btw樓豬放多啲圖好嘛

搵下有咩圖岩放先
繼續ok?
繼續ok?

比你地睇多張全相
http://imgur.com/a/blx1q

唔好意思, 一定要姐哂, 間屋後面背景,泄露小小應該都幾大獲.
好撚正
http://imgur.com/a/blx1q

唔好意思, 一定要姐哂, 間屋後面背景,泄露小小應該都幾大獲.

好撚正
有C

點解唔追返佢

我都無機會識 倒不如祝你同佢 啪啪啪 一齊走落去
OK, 學校個時完左架啦,
而家番番去 當時第一次同MISS扑野個日, 其實係出左三獲的.
散之前miss係咪被你玩到鬆曬
好正
之後我就開始問佢問題了
我:係呢, 其實我地而家係咩關係呀?
miss:um..你想呢
我心諗:唔係掛 佢唔通真係想同我一齊,屌,點答好呀
我: 我想以後都可以咁樣同你一齊 咁你呢
miss:呀, 你想點咪點囉
我:但係我仲係學生 , 點樣同你一齊wor
miss:你過多幾個月 都畢業啦 有咩所謂wor
我:咁又係 咁而家維持住而家咁既關係先? 但係唔拍拖 唔出街, 但係我得閒會上黎搵你咁樣 好冇呀?
miss:恩 但係你期間 唔可以同第2個女仔一齊架wor!
我:咁梗係啦 你都唔準同第2個男仔一齊呀! (miss唔知我有女, 如果比佢知道左 咁點算呢)
miss:我好專一架囉!
我:係啦係啦 , 女朋友!
miss: 男朋友! 嘻 之後仲錫左我塊面一啖

好啦. 咁個時傾完計. 大家都互叫男女朋友
咁之後MISS叫左我一聲男朋友. 仲錫左我一啖
之後我就去左廁所. MISS間房係套房黎既. 有廁所
咁我就屙尿. 屙到一半MISS走左入黎. (我冇關門)
MISS:我下面痴立立呀 . 我想沖涼呀
我:恩.好啦
咁我行番出去啦. 出左之後.我諗諗下.屌.梗係一齊沖啦!!我又入番去廁所.
我:XX.我要同你一齊沖呀!
MISS:唔得呀!.
我:點解WOR
MISS:冇得解呀!
我:哈.你怕醜呀?!
之後我就拉佢入去浴江到.

認真, 我覺得一齊左咁耐, 其實已經唔講咩扑唔扑野架啦, 冇左一D激情. 亦唔會好似以前咁, 見親都想要. 不過就已經好似一家人咁, 有咩都會同佢講, 同佢分享. (鬆又唔會鬆哂既, 因為佢都係比我一個人扑姐, 冇咩太大分別) 反而後面, 你地都睇得出, 越黎越有肉地, 之前比較瘦的
咁大家淋濕左個身之後.
MISS就話:不如浸浴啦
我心諗:爽wor . 可以水中扑野. 真係未撚試過
咁就開水浸啦
兩個人係個窄窄既浴江攬埋一舊種feel真係好正
我訓係到. 佢就背住我訓我上面. 姐係我條野頂住佢屎忽la
我一路渣佢個波. 一路LAM佢耳仔
係D水到渣波.真係好正好滑種感覺. 而且而家仲睇到MISS成副身材. 白滑到爆
之後我就同MISS講: 不如試下係水入面入囉.
MISS: 嗯

我訓係到, 佢坐上黎.
屌. 搞左幾耐都入唔到. 幾經辛苦入左, 都好唔舒服, 因為D水搞到唔夠潤滑. 卡住卡住咁. (所以大家唔好睇AV 水中扑野以為好爽, 其實一D都唔舒服).

之後我就索性企係身抬高MISS隻腳, 正面入佢, 一邊同佢濕吻.
MISS成日好古惑, 錫緊個時, 會大啖口水餵比我.
我: 好核突呀,
MISS: 你唔係成日話好鍾意好似AV個D咁, 吐口水架咩.
我: 咁都唔係咁大啖呀, 吐落我個口到架麻, 你吐落下面就唔同講法.

MISS 即刻跪低, 吐左好多口水落我條野到, 真係址到爆哂. 比佢含多兩啖, 全部爆哂落佢個嘴到.

跟著大家係個浴江攬左陣, 錫左隻, 就出番黎了.
之後我就同MISS講: 不如試下係水入面入囉.
MISS: 嗯

我訓係到, 佢坐上黎.
屌. 搞左幾耐都入唔到. 幾經辛苦入左, 都好唔舒服, 因為D水搞到唔夠潤滑. 卡住卡住咁. (所以大家唔好睇AV 水中扑野以為好爽, 其實一D都唔舒服).

之後我就索性企係身抬高MISS隻腳, 正面入佢, 一邊同佢濕吻.
MISS成日好古惑, 錫緊個時, 會大啖口水餵比我.
我: 好核突呀,
MISS: 你唔係成日話好鍾意好似AV個D咁, 吐口水架咩.
我: 咁都唔係咁大啖呀, 吐落我個口到架麻, 你吐落下面就唔同講法.

MISS 即刻跪低, 吐左好多口水落我條野到, 真係址到爆哂. 比佢含多兩啖, 全部爆哂落佢個嘴到.

跟著大家係個浴江攬左陣, 錫左隻, 就出番黎了.

今日去左MISS屋企溫習, 佢自己一個住, 而我又日日去佢到, 我連佢屋企KEY都有埋, 而家覺得上好似兩夫妻咁,
好啦. 星期日個日我就係MISS屋企過啦.
miss個日好早叫我去佢屋企. 我應承左佢好快到
但係因為同D FD打籃球 所以遲遲都冇去.
咁MISS期間狂打比我. 咁我聽唔到電話.
打完走個時. 見到未接來電 13個...
心諗大獲啦. 即刻打番比佢.
MISS超嬲.係咁屌我
咁我都以最快速度衝去佢屋企. 本身佢唔肯開門比我.
我係門口又氹又成. 氹左兩個字先肯開
開左門之後..
開門後. 我當然二話不說攬住miss啦.
但係miss 好似真係好嬲. 蚊鳩我耳仔
痛向左走向右走到仆街. 咁我係到嗲番佢啦.
我:xx. 對唔住呀 我平時都成日陪你啦. 我而家打波打耐左小小之麻.唔好嬲啦
miss:耐左小小? 而家幾點呀! 你話黎個時又係幾點呀
我:係啦. 乖啦. 你睇下我買左咩. (褲袋拿左個狗仔扭蛋出黎)
MISS 有D興奮. 一住搶我手中既扭蛋, 一路係咁問咩黎
我:鍾唔鍾意呀?
MISS: 哼!
我:我抽到呢隻係全部之中最得意架啦!.
之後我攬實左佢.

認真, 我覺得一齊左咁耐, 其實已經唔講咩扑唔扑野架啦, 冇左一D激情. 亦唔會好似以前咁, 見親都想要. 不過就已經好似一家人咁, 有咩都會同佢講, 同佢分享. (鬆又唔會鬆哂既, 因為佢都係比我一個人扑姐, 冇咩太大分別) 反而後面, 你地都睇得出, 越黎越有肉地, 之前比較瘦的

前幾頁就話自己花心,令到miss放棄你
依家,講到一家人咩都同佢分享令到miss幸福肥
佢又正係畀你一個扑,你叫佢點好意思搵人埋單
你應該要對miss負責任

其實我係嚟留名
MISS就好似一個妹妹仔咁係到拆扭蛋黎睇.
一路都唔記得左嬲緊我. 屌.真係極易氹架姐
我就係疏化到從後攬實佢.
MISS:E~~~~你個身好臭呀
我:車. 咁打完波係咁架啦. 你陪我一齊沖涼落!
MISS:睇在狗仔份上!哼!
我就拖住MISS入廁所啦.
入到去. 我就幫佢除衫先.
一件白色長袖TEE而已 但係冇帶BRA
一除就兩個波波 我忍唔住狂LAM佢粒的.
MISS就好似老母餵仔飲奶咁. 禁實我個頭. 好正呀!好軟熟
之後MISS都幫我除褲. 一早址哂旗既20CM彈左出黎
我叫佢含一含啦. MISS含左一啖之後就話:好多汗味呀
個時我都幾無引.咁算啦 我就拉埋佢一齊企入浴江了
澳門巴打支持下 先留名再睇
有冇多d相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞