[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
http://imgur.com/a/blx1q

唔好意思, 一定要姐哂, 間屋後面背景,泄露小小應該都幾大獲.

B confirmed
爬底望落真係大好多
留名
快撚啲喇,live左喇
屌 仲估仰蔡英文tim
f5到手軟
屌 仲估仰蔡英文tim

咁撚重口味
追故模式太有用
當回憶分享好啦 唔好再搞人地
其實你地叫樓主同miss復合 想睇甜故後續姐
呢個故睇係幾好睇
現實世界 樓主player好似從未得到教訓

樓主好仆街
但其實miss 仲鍾唔鍾意佢

睇到呢度,認同好多爸打所講,
根本樓主只係當miss係性玩具,SP,免費餐!
2011年樓主先得中四16歲,識乜嘢叫愛性?
就算而家2017都係22咋!
根本由頭到尾都冇諗過負責任,每次見親面都係諗㸃引miss搞嘢! 真係有咗小朋友就累人一世!

另外個Miss又係!做得中學老師都廿四五歲啦,
竟然同個16歲靚仔搞埋!講真句16歲腦荀都未生埋啦!
大家開心過咪得 一生人活一次咁難忘剌激真係正
20CM 巴打

佢拍拖未,如果無可唔可以搵佢補習

單身緊. 同我一齊之後, 佢都冇識過其他男仔 . 直到而家, 我收到既料佢都係 單身緊.

覆焯多次,今次好好對人啦
20CM 巴打

佢拍拖未,如果無可唔可以搵佢補習

單身緊. 同我一齊之後, 佢都冇識過其他男仔 . 直到而家, 我收到既料佢都係 單身緊.

覆焯多次,今次好好對人啦

戇撚鳩
其實你地叫樓主同miss復合 想睇甜故後續姐
呢個故睇係幾好睇
現實世界 樓主player好似從未得到教訓

樓主好仆街
但其實miss 仲鍾唔鍾意佢

睇到呢度,認同好多爸打所講,
根本樓主只係當miss係性玩具,SP,免費餐!
2011年樓主先得中四16歲,識乜嘢叫愛性?
就算而家2017都係22咋!
根本由頭到尾都冇諗過負責任,每次見親面都係諗㸃引miss搞嘢! 真係有咗小朋友就累人一世!

另外個Miss又係!做得中學老師都廿四五歲啦,
竟然同個16歲靚仔搞埋!講真句16歲腦荀都未生埋啦!

個時我已經17,快18。 小弟廢柴留過班,加遲入學
小弟現在在別人家,準備番屋企。 番到去在出文。

琴晚用微信識左個姐姐, 傾左一陣去左佢屋企搞野。 有相睇等陣

琴晚用微信識左個姐姐, 傾左一陣去左佢屋企搞野。 有相睇等陣

lived....
高登d圖睇唔到啦樓主 係到再po過啦

你真係仆街仔

公平咩

公平咩

收皮啦
但有無教學

公平咩

收皮啦
但有無教學

有微信對話紀錄可參考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞