[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
上到去條大陸妹到, 以下就叫佢A啦.

A: 來呀, 嘗嘗好喝嗎.
我: 好甜呀, 好喝呀, 像你聲音一樣甜.
A: 誇張~

飲完後,就藉D意話參觀下佢間房.
我:好冷唷, 可以坐你床嗎
A: 可以呀,

之後大家就吹下水, 講下點解佢會簡呢到實習, 講下學校D野八掛.
(呢個時侯其實大家已經都坐埋一齊, 身貼身咁坐, 我已經知道得米)
我就問佢: 你有男朋友嗎,
A: 沒有呀, 怎麼了
我: 那.. 如果....我當你男朋友.. 你覺得合適嗎?
話畢, 我就拖住左佢隻手, 佢亦都冇縮開.
A: 認識沒兩天, 就要當我男朋友唷?
我: 認真, 我喜歡你這種類形的女生, 可愛形的. 不然第一天就不會主動跟你聊天啦, 你看我有沒有跟別的實習生講話?
A: 壞蛋~

之後我就慢慢咁錫佢. 就係咁, 我同佢亦都一齊左. (不過當晚冇搞到野, 佢話太快啦. 用手幫我打左出黎).

屋企有個為你放棄事業嘅女人煲糖水等你返去,你就係度溝掂第二條女,真係唔叫你賤男都唔得

樓主呢d賤男根本唔配有愛情
但偏偏就係賤男多女埋身

上面我都講過,呢種男人共通點就係隨便許下承諾同不負責任,好聽嘅說話講到天花龍鳳,奈何人總係鍾意聽好聽嘅說話。
加上樓主童顏,睇落人畜無害,d女好易落搭。
如果miss見到呢個post 應該喊緊

希望佢睇唔到

+1
20CM不含頭

呢篇野你11年打我好記得

當年仲有相Tim

話說你同個miss散咗未
Miss 真係好撚慘。。。
睇到呢道唔想再睇落去
miss好慘
老實講,你真係愛一個人,一開始你想同佢做愛係會驚咖,點解吖,因為你要諗埋之後點比幸福佢、照顧佢啊,當你諗到呢點你仲會唔會乜撚都唔理就搞佢啊?

愛人同sp 唔同,唔係大家想搞野就會搞,而係背後深厚感情,同處事態度都唔同。如果你知自己信口開河,一開始就唔好講咁多承諾黎哄人,人地至少都唔洗對你咁大期望。

而好明顯你係一個講開大話為左屌西乜都可以up 既撚屌黎。

如果你有反思自己以前三番四次出軌,辜負人對你既期望,你覺得你仲會好似而家咁咩?

你講得無錯, 我係一個為左屌西, 咩都UP得出既仆街. 每次做完後悔, 之後又會不斷LOOP, 永遠改唔到, 我都好想知點解我改唔到.
老實講,你真係愛一個人,一開始你想同佢做愛係會驚咖,點解吖,因為你要諗埋之後點比幸福佢、照顧佢啊,當你諗到呢點你仲會唔會乜撚都唔理就搞佢啊?

愛人同sp 唔同,唔係大家想搞野就會搞,而係背後深厚感情,同處事態度都唔同。如果你知自己信口開河,一開始就唔好講咁多承諾黎哄人,人地至少都唔洗對你咁大期望。

如果你有反思自己以前三番四次出軌,辜負人對你既期望,你覺得你仲會好似而家咁咩?

同意
樓主俾我地話嘅同時話自己好後悔
但今日又係同件人妻上床

你講得無錯, 我係一個為左屌西, 咩都UP得出既仆街. 每次做完後悔, 之後又會不斷LOOP, 永遠改唔到, 我都好想知點解我改唔到.

你嘅後悔只不過係你射完精個一剎那嘅聖人mode

你嘅後悔只不過係你射完精個一剎那嘅聖人mode
樓主繼續搵sp好喇,咪再出嚟害人

你呢d所謂後悔只係一瞬間既諗法
自己改唔做就搵方法改,一句唔知點解改唔到然後又繼續食女,你條仆街遲早有報應

你呢d所謂後悔只係一瞬間既諗法
自己改唔就搵盡方法改,一句唔知點解改唔到然後又繼續食女,你條仆街遲早有報應
之後 同A小姐一齊左一排.
就係有一日, 我同A小姐落樓買野個時, 比MISS撞到正一正 .

2015/10

MISS: 你....邊個黎!
A望住我: 什麼回事..
我緊張到面都紅哂: 我.... 佢係... 呀

大家係超市門口, 形成 三國演義

作為過來人,我以前都試過有過女仔愛我,而我仲未玩夠,我知道我要同佢發生關係一D 都唔難,但我無咁做,因為我知道佢同sp 唔同,如果你可以因為仆野就乜都唔理乜都up, 搞左就算,證明你嘅覺悟仲係唔夠。

我唔想一味喺度屌你,不過我淨係想講,甜言蜜語好多時大家都知係假嘅,但承諾就係好嚴重嘅一樣野,唔好亂咁玩。

最後,我希望你分享經歷之餘好好反醒同反思,唔好諗住用我唔知點解控制唔到作為藉口,作為人嘅你,要改變係難但唔係做唔到,而坦誠係對人對自己既基本尊重。
其實樓主根本就覺得自己偷食無錯
竟然一d後悔都無
仲好proud of 食左miss
Post 埋相
搞到miss 無哂青春 無左份工
死左去啦仆街
好仆街

作為過來人,我以前都試過有過女仔愛我,而我仲未玩夠,我知道我要同佢發生關係一D 都唔難,但我無咁做,因為我知道佢同sp 唔同,如果你可以因為仆野就乜都唔理乜都up, 搞左就算,證明你嘅覺悟仲係唔夠。

我唔想一味喺度屌你,不過我淨係想講,甜言蜜語好多時大家都知係假嘅,但承諾就係好嚴重嘅一樣野,唔好亂咁玩。

最後,我希望你分享經歷之餘好好反醒同反思,唔好諗住用我唔知點解控制唔到作為藉口,作為人嘅你,要改變係難但唔係做唔到,而坦誠係對人對自己既基本尊重。

係. 我既覺悟真係唔夠.. 本身打番出黎, 係回憶番同佢既野, 然後想比各位巴打屌餐勁, 提醒自己唔好在咁賤, 但係琴晚又咁隨便.. 唉
樓豬,你唔要miss你俾我呀

你知唔知miss呢啲咁嘅清泉係當今社會幾撚難搵呀

大啦,用下腦諗嘢啦,咪撚成日俾碌鳩支配你

有, 個時其實佢嬲到爆, 同佢就係呢單野, 之後分左手大半年.
我中學畢業, 亦去左外國讀書.

2011年7月, 我過左去讀FOUNDATION.
~
2012年2月, 番到澳門實習, 重新溝番MISS

你有葡國護照?

嗯.

同志
我都有
miss咁慘仲上黎開post貼人全相
就知樓主根本係一條仆街
大家為miss好就咪再叫樓主追返人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞