[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
留名
then 錫左都好耐下 , 之後我先夠膽伸手入去佢件白色小背衫到
件背衫好窄下 隻手要係咁鑽先伸到入去
32B波波 係件小背心到 真係壓爆左我隻手
好軟熟 , 之後我就除左上衫, 亦都幫MISS除埋衫
好可惜 係息哂燈 CUM住被 睇得唔係好清楚
不過攬住個時 對波壓埋黎 個感覺 真係正到暈
之後當然唔少得錫波波啦 係咁lam佢粒lin
不過miss粒lin我覺得都幾大粒 粉唔粉就唔知啦 cum住被睇唔到
話之佢黑lin 都狂lam架啦
仲有無聯繫
本身會用狗BB引你,個miss 已經想食咗你啦屌!

其實都唔係引我既, 本身我仲有個同學一齊上去. 唔通引我地玩3P咩...

引你上去,受佢恩惠,增加好感,點知你朋友唔得,就仲正

我都有問番佢既, 其實當初唔係特登想引我, 或者搞成咁.
係見我自己一個人上到去, 佢又單身左好耐, 又突然岩FEEL(一齊睇戲). 種種因素, 佢先括出去同我一齊左
仲有無聯繫

無, 陌路人.
個miss仲有冇教書?
好睇 成個感覺好有愛
個miss仲有冇教書?

係邊教 我重新入學
miss初頭都忍住唔出聲, 但係我又渣又lam 佢後尾忍唔住都叫左幾聲
之後 我就一路lam 一路攻佢下面
隔住條超短排球褲摸左陣 就除左佢了
見到底底了 不過唔係粉紅色 係粉藍色
miss都幾鍾意粉色wor
咁我就隔住底褲 幫佢摔左陣碟 miss條底褲已經濕濕地 透透地了
我忍唔撚住了 就除哂d褲 正想進入之際

miss喝左我話:唔好呀!!!
我就嚇左一嚇 心諗:唔係呀 你而家先黎良心發現
好彩, 原來miss係問:你有冇套呀
我就話:下 我諗住黎睇狗咋 點會帶套上黎睇狗呀
miss: 下 咁算啦 唔咩啦
我:唔好啦, 我蚊出黎射咪得囉
miss:唔要呀 , 有左 你同我都唔掂呀!
咁我都沒辦法 唔通強姦miss咩
我就攬番住佢 繼續幫佢摔碟 之後kiss下咁樣
then 我係佢耳邊講:咩唔到姐, 但係我可以lam你哥到架麻 一樣咁舒服
miss:你肯?
我:但係你幫我含先
仲有無聯繫

無, 陌路人.

個miss仲有冇教書?

轉左工了, 件事後尾搞到好大.
個miss仲有冇教書?

有幾大
個miss仲有冇教書?

做咩會比人發現咗㗎
個miss仲有冇教書?

所以我潛左好幾次水, 比好多巴打狂屌.
之後我就訓住 係到 佢係被裡面幫我含啦
不過d技術極差 唔撚識含 d牙卡下卡下咁 好唔舒服
之後我叫佢整多d口水落條J到 幫我夾腸
嘩屌 32B既波波 大就唔係真係好大
不過勝在夠軟熟 我叫佢一路夾一路吐D口水落條J到
(因為我睇AV 都好鍾意D女優吐口水 好正 )
視覺+親身享受 我大約3-5分鍾就比佢夾爆左了
之後我自己抹完D精之後 ,到佢咸濕了 示意我幫佢奶達
之後我問佢,有冇男朋友先
佢話:冇呀 大學1年 散左至到而家都冇拍過拖啦
咁我先夠膽幫佢奶,
咁我都好出力奶既 佢都出哂水 而且比之前更加放左 隻腳交差撓住我個頭
講下佢隻鮑 好嫩滑 個形好靚 一線鮑 可能好耐冇扑野既關係啦
D毛好稀疏, 所以我LAM都LAM得落力好多
幫佢lam 都lam左大約3個字 咁大家都累了 就赤身攬住訓教
咁我先夠膽幫佢奶,
咁我都好出力奶既 佢都出哂水 而且比之前更加放左 隻腳交差撓住我個頭
講下佢隻鮑 好嫩滑 個形好靚 一線鮑 可能好耐冇扑野既關係啦
幫佢lam 都lam左大約3個字 咁大家都累了 就赤身攬住訓教

32B都夾到?你果條賓周仔?
訓左個幾兩個鍾後 (其實都唔算係訓 大家都係鍚下摸下)
大家著番衫 都好尷尬下
之後miss送我落樓下 千叮萬囑我 唔可以同任何人講呢件事
咁我當然話好啦 仲問佢有冇機會再上黎睇狗仔
miss就話睇下點啦
不過自從呢一次之後 我都唔係好夠膽同個miss再講野
所以都唔洗講 在上去佢屋企.
咁我先夠膽幫佢奶,

32B都夾到?你果條賓周仔?

其實講真, 而家見多識廣左, 都唔算係夾, 只不過係兩塊波仔中間心口磨下. 不過當時仲係中學生既我, 未見過大波波 ,已經覺得爽到爆.
訓左個幾兩個鍾後 (其實都唔算係訓 大家都係鍚下摸下)
大家著番衫 都好尷尬下
之後miss送我落樓下 千叮萬囑我 唔可以同任何人講呢件事
咁我當然話好啦 仲問佢有冇機會再上黎睇狗仔
miss就話睇下點啦
不過自從呢一次之後 我都唔係好夠膽同個miss再講野
所以都唔洗講 在上去佢屋企.

直到而家呢條時間線, 係2009年. 成8年前..好懷念
我記得有圖 不過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞