[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
同呢個新識既大陸妹, 係微信傾左兩日計. 個大陸妹亦都好主動.

大陸妹: 我煮了糖水, 要過來嘗嘗嗎.
我: 好呀, 那我待會過來找你.

我就同MISS講. XX, 我約左D同事打POKER呀, 晏D 番呀.
當時MISS煮緊野 我睇左一睇 (負竹雞蛋糖水). 有冇咁巧合, 條大陸妹又煮糖水, MISS而家都煮緊....(好似好多野整定咁)
MISS: 唔好賭咁大呀, 快D番呀. 番黎飲糖水
我: 嗯. 好...

我就開始踏上番唔到轉頭既路了..
瑞士巴打
其實你有無好愛過佢架

認真, 有!

咁點解你唔好好珍惜佢
我係男
但見到個miss將最重要果8-10 年青春比左樓主
而係毫無成本咁去愛一個人

我真係比佢感動左 同時會覺得佢真係好慘好慘

覺得樓豬係個不折不扣嘅賤人
miss真係好慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘
其實你有無好愛過佢架

認真, 有!

咁點解你唔好好珍惜佢

因為我賤. 改唔到. 比我黎過, 我應該唔會去搵個大陸妹.
但係番到去當時, 可能自己又控制唔到. 好矛盾.... 點解會咁
會追
不過最後了
身為男人ga 我覺得樓主你好撚賤
睇到呢到我收返叫你追返miss
放生miss啦

認真, 有!

咁點解你唔好好珍惜佢

但係番到去當時, 可能自己又控制唔到. 好矛盾.... 點解會咁

個時個大陸妹知唔知你有miss
如果唔知你咪負左兩個人?

Agger
平時用碌鳩思考嘅人,你好難叫佢控制自己碌鳩

到而家樓主依然堅持自己冇錯,冇玩弄miss感情!
係認真就唔會咁樣對人啦!根本只係當miss係肉便器!
樓主由頭到尾付出過D乜?
仲有成日上網揾sp,根本就咸蟲一條!

最仆街係樓主自己都親口講:「有得食唔通唔食咩」
就算而家miss肯嫁比樓主都唔會有辛福!三日唔埋兩日就出去搵食!

係,我係衰格, 每次比人發現之後 就會好後悔, 但係過兩日又會黎過, 永遠改唔到, 點解我會咁.. 唉,

所以我話你哋班友咪撚再慫恿樓主追返人,呢條淫蟲9成9改唔到

衷心希望miss搵到一個對佢好嘅男人 忘記樓主

認真, 有!

咁點解你唔好好珍惜佢

點解你咁賤 miss

認真, 有!

咁點解你唔好好珍惜佢

算啦 唔怪果條女事 無果條女 你就算返工或者平時都一定會玩 好在無結到

到而家樓主依然堅持自己冇錯,冇玩弄miss感情!
係認真就唔會咁樣對人啦!根本只係當miss係肉便器!
樓主由頭到尾付出過D乜?
仲有成日上網揾sp,根本就咸蟲一條!

最仆街係樓主自己都親口講:「有得食唔通唔食咩」
就算而家miss肯嫁比樓主都唔會有辛福!三日唔埋兩日就出去搵食!

係,我係衰格, 每次比人發現之後 就會好後悔, 但係過兩日又會黎過, 永遠改唔到, 點解我會咁.. 唉,

所以我話你哋班友咪撚再慫恿樓主追返人,呢條淫蟲9成9改唔到

衷心希望miss搵到一個對佢好嘅男人 忘記樓主

最慘會係埋單果個
唔好再番澳門搞澳門女仔了
搞大陸妹好啦

咁點解你唔好好珍惜佢

大陸妹 擺明玩玩下啦
咁快就叫人上屋企
其實你有無好愛過佢架

認真, 有!

咁點解你唔好好珍惜佢

浪子回頭金不換呀 樓主修心養性追番miss啦

認真, 有!

咁點解你唔好好珍惜佢

唔知, 係, 所以最後我兩個都冇哂
2015年 4月, 皆因之前兩次實習, 表現都算唔錯, 所以同之前實習間公司簽左合同, 正式畢業後, 留係當地做野.
而MISS, 亦都一直陪住我, 係之前旅遊簽夠三個月過期番左去在番黎 同埋係新年個時, 番左去一個月過年, 之後又番番黎陪我.

而家正式大學畢業後既, 二人SWEET SWEET生活.
MISS: 畢左業啦喎, 大個仔啦. 我地幾時正式結婚一齊
我: 等我係呢到做多一年野, 儲筆錢, 番到去就同你正式註冊 結婚.
MISS: 呀寶, 我愛你呀.

個刻係真係想同miss一年後結婚 定鳩up

咁點解你唔好好珍惜佢

浪子回頭金不換呀 樓主修心養性追番miss啦

屌,咪鬼叫樓主搵返miss啦,佢呢種人,今日可以話就手食件大陸人妻,聽日可以話有第二個靚妹送上門食得唔好浪費。
根本佢就未玩夠,就算去搵返miss,難保半年一年後又掉低人自己走左去,呢種人係唔應該同任何人一齊,佢同人一齊果一刻可能好開心好幸福,但過一排之後佢只會為人帶嚟更大嘅傷痛,除非佢控制到自己碌鳩,唔係嘅搵返miss都只會令miss傷第三次。

agger 遺禍人間

大陸妹 擺明玩玩下啦
咁快就叫人上屋企

咁miss同樓主個個都好兒戲姐
樓主正一player

唔知, 係, 所以最後我兩個都冇哂

樓主希望你唔好再害人

大陸妹 擺明玩玩下啦
咁快就叫人上屋企

Miss開始可能係既 追哂見到佢付出咁多 仲係兒戲?

大陸妹 擺明玩玩下啦
咁快就叫人上屋企

人地真心啊,等樓主返來點知冇返到喊左。

大陸妹 擺明玩玩下啦
咁快就叫人上屋企

Miss開始可能係既 追哂見到佢付出咁多 仲係兒戲?

樓主唔值得擁有認真嘅感情,佢係浪子,只適合搵情人同sp
個miss最撚青春果段時間比晒樓主

我係男仔
都睇到登個miss慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞