[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
你呢個故一講開頭 已經記得
估唔到重有呢埋後續
講真好撚慘miss
點解miss對你咁好你都唔心足
點解要咁對miss
當你想過返一個穩定生活嘅時候
你就會發現已經搵唔到好似佢咁好嘅人
到時後悔都冇用
點解咁多人想樓主同miss一齊返

成個故點睇都唔覺樓主愛miss,似係成日有得搞又有個人陪下sweet下
留名
Miss 真係好女仔
開始唔睇甜 睇劇情

溝番佢啦好嘛 如果係真事

如果一個女人將青春奉獻比你真係娶得過

利申a0死毒

成個故點睇都唔覺樓主愛miss,似係成日有得搞又有個人陪下sweet下

嘿嘿

男人有多個錢或者有空閒時間就會身痕

好似我咁

重點係miss愛樓主,太辜負佢了
屌,咪鬼叫樓主搵返miss啦,佢呢種人,今日可以話就手食件大陸人妻,聽日可以話有第二個靚妹送上門食得唔好浪費。
根本佢就未玩夠,就算去搵返miss,難保半年一年後又掉低人自己走左去,呢種人係唔應該同任何人一齊,佢同人一齊果一刻可能好開心好幸福,但過一排之後佢只會為人帶嚟更大嘅傷痛,除非佢控制到自己碌鳩,唔係嘅搵返miss都只會令miss傷第三次。
2014年7月底實習期完左. 之後我就同MISS 係歐洲周圍玩, 玩左一個月旅行. 之後我就開學了.
我學校係住宿舍架, 因為MISS話想繼續陪我, 咁我就住單人房. 可以同MISS一齊. 成個YEAR 4 都好開心.

最搞笑係miss 係學校飯堂 食左成半年 免費飯, 因為我地番學係要著西裝, 到CANTEEN都係要著西裝, MISS著住套SUIT, 竟然都冇人查佢. 同我食左成半年免費飯, 間中有D同學塔台一齊食飯, 都冇人發現, 真係笑死我. 係得2個最好既FRD知道而已.

仲要有MISS陪我溫習, 寫dissertation各樣野, MISS都可以教到我, 所以我最後成績唔算差, 有2-1. 對於我呢D廢柴, 拿到咁既成績 都係靠MISS既功勞.
樓主
Miss嘅青春同前途都比晒你
如果miss仲單身 你應該要追反佢 娶左佢
佢真係為你付出左好多

你哋唔好再叫樓豬追返人啦
樓豬呢啲咁嘅仆街player,9成死性不改
到時同miss結咗婚又搞鑊甘嘅要離婚,miss真係好撚慘㗎

你哋放過miss, 等佢搵返個好男人啦

Miss真係好正 我都想要個咁好嘅女朋友
真係唔明 點解男人要對一個女人專一係咪真係咁難

因為衰既男人好識講野 所以女人易中招

同意
樓主根本無為過miss諗過
如果你希望miss過得幸福
就唔好揾番人 即使miss仲對你有野
我希望樓主唔好俾巴打們影響左又心思思去揾人
留名
好想負皮
仆街仔 玩夠喇

追返人生成喇

佢既一生投資左俾你
miss不如同我一齊,我係好男人
利申a0
仆街仔 玩夠喇

追返miss 生性喇

佢既一生投資左俾你
真係唔明 點解男人要對一個女人專一係咪真係咁難

因為衰既男人好識講野 所以女人易中招

唔係識講野,係車大炮冇成本,乜都可以講得好聽,負責任嘅男人,絕對唔會隨便許下承諾又走左去。
就好似樓主應承miss返去實習又自私咁留係果邊實習咁,根本就係冇考慮過另一半嘅感受同處境,冇錯miss工都辭埋搵佢一齊係好sweet,但樓主最後咪又係負左一個為佢押上前途嘅女人?
好戲劇化既回憶
樓主應該都係半個有錢仔啦
屌,咪鬼叫樓主搵返miss啦,佢呢種人,今日可以話就手食件大陸人妻,聽日可以話有第二個靚妹送上門食得唔好浪費。
根本佢就未玩夠,就算去搵返miss,難保半年一年後又掉低人自己走左去,呢種人係唔應該同任何人一齊,佢同人一齊果一刻可能好開心好幸福,但過一排之後佢只會為人帶嚟更大嘅傷痛,除非佢控制到自己碌鳩,唔係嘅搵返miss都只會令miss傷第三次。

Agger
平時用碌鳩思考嘅人,你好難叫佢控制自己碌鳩
miss不如同我一齊,我係好男人
利申a0

俾人屌左咁多獲 幾好都唔要啦 又老
2015年 4月, 皆因之前兩次實習, 表現都算唔錯, 所以同之前實習間公司簽左合同, 正式畢業後, 留係當地做野.
而MISS, 亦都一直陪住我, 係之前旅遊簽夠三個月過期番左去在番黎 同埋係新年個時, 番左去一個月過年, 之後又番番黎陪我.

而家正式大學畢業後既, 二人SWEET SWEET生活.
MISS: 畢左業啦喎, 大個仔啦. 我地幾時正式結婚一齊
我: 等我係呢到做多一年野, 儲筆錢, 番到去就同你正式註冊 結婚.
MISS: 呀寶, 我愛你呀.
係呢到睇親啲真人真事甜故都係sad end
浪子回頭金不換呀
Btw條大陸妹好低質咁都要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞