[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
留名
仲記得 6年前係高登, 好多巴打教路. 教我點樣溝番MISS
有一招好正. 叫我租隻28周後 話係續集, 問MISS睇唔睇, 極好暗示真係..
呢招我係採用左既.!
大家唔好意思, 呢排多測驗比較忙
我沉日約左miss 今日食飯了(利由:都係用溫習做藉口,順便一齊食飯)
但係佢話驚係街食撞到熟人, 所以佢叫我上佢屋企煎牛排比我食
就今晚6點過去搵佢, 我已經租埋28周後 晏d去買埋套
大家祝我屌到miss吧!!!
屌屌屌
相 我要相
差唔多6點,上到去佢屋企,先醒起,咩溫習紙都冇帶TIM
不過唔理啦,入左廚房睇下MISS買左咩食,有兩塊牛排,仲有隻燒春雞 不過一睇就知外面買架啦。
MISS就繼續係廚房整佢塊牛排,我就係佢個廳到周圍睇下野咁,
之後比我係個架上面無意中發現有盒壁孕藥,好似叫三安
(唔通miss 食壁孕藥 唔洗我帶套 咁爽 )
之後拆一拆個盒 見到裡面已經食左5,6粒
睇黎miss好似真係為左今日wor
Up相上黎 高登d相死曬
LIVE左,快!
今日冬左
沉日
巴打D錯字都幾多,不過最緊要加速
你都係copy and paste既姐
加速啦
除完褲先同我講live左

想射
巴打你之前有好多野未講架
加速加速
今日冬左
沉日
巴打D錯字都幾多,不過最緊要加速

唔好意思, 因為我係直接COPY番之前篇文D字, 盡量我都會對一次先出, 但係可能會有D甩留
咁我放番低之後係到睇電視啦,睇左陣間,好悶
索成入埋廚房睇住佢煮,講下今日miss係屋企既裝束先
粉藍色 大口仔睡衣 ,一對毛毛拖鞋,包到咁密實,咩野都冇得睇
(不過陣間床上就有野睇啦!)
入到廚房 見到佢斬開隻燒春雞,搞到雞手鴨腳。
我:你煮野食唔係好勁既咩?
miss:嘻 我其實整係識煎牛排咋
我:咁你買隻雞個時 叫個野幫你斬開佢呀麻
miss:我諗住自己搞得掂呀麻 但係佢而家成個雞頭對住我 好核突呀
我:算啦 等我幫你啦 (終於可以比我係miss面前盡展斬雞霸氣 )
咁快搞搞下就7點幾 ,食得了!
miss整既牛排都幾好味,不過得一塊,食完都唔夠飽(驚冇力屌咋
食埋d燒春雞都ok飽既,之後8點到,大家都食飽哂啦,我就開始飽暖思淫慾,係咁諗點樣可以屌到miss!!
之後miss:點呀, 有咩野要溫呀
我:呀, 我唔記得帶呀 不過我有帶左碟黎睇呀!,
miss:咩戲黎架!睇下呀
之後我就係個袋到拿左隻28周後出黎
(唔知miss會有d咩反應
F5已爛
想射喇
加速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞