[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
個miss最撚青春果段時間比晒樓主

我係男仔
都睇到登個miss慘

Miss好撚慘
Miss仲係單身就搵返人啦
係時候定性啦

大陸妹 擺明玩玩下啦
咁快就叫人上屋企

咁miss同樓主個個都好兒戲姐

Miss開始可能係既 追哂見到佢付出咁多 仲係兒戲?

樓主唔值得擁有認真嘅感情,佢係浪子,只適合搵情人同sp

到底樓豬肯覺悟未 miss付出左咁撚多

認真, 有!

咁點解你唔好好珍惜佢

因為我賤. 改唔到. 比我黎過, 我應該唔會去搵個大陸妹.
但係番到去當時, 可能自己又控制唔到. 好矛盾.... 點解會咁

佢咩都比曬你 你比反過啲咩佢?

世界就係咁 可能佢最後仲有個白滑後生靚女做佢老婆 miss就永遠自己一個 世界就係咁唔公平 真係睇你好唔好彩

咁點解你唔好好珍惜佢

但係番到去當時, 可能自己又控制唔到. 好矛盾.... 點解會咁

佢咩都比曬你 你比反過啲咩佢?

精同快感

世界就係咁 可能佢最後仲有個白滑後生靚女做佢老婆 miss就永遠自己一個 世界就係咁唔公平 真係睇你好唔好彩

講起都傷心

屌 好撚sad miss好慘 樓主正仆街
係時候定性啦

算吧啦
佢搵返miss又會hurt多miss一次

樓主都係keep住搵sp算啦
唔好害人
係時候定性啦

睇佢上面打嘅野都知佢唔打算定性啦

個時個大陸妹知唔知你有miss
如果唔知你咪負左兩個人?

唔知, 係, 所以最後我兩個都冇哂

認真講句你真係抵撚死
Miss咁撚好你都可以咁 你話long d冇得見易出事就話姐
屌你老母人地miss過撚埋黎你都仲可以出事
咁屌你老母你抵撚死啦

屌你老母 睇撚到我心都up鳩埋
玩還玩
玩人咁多年
樓主我批鬥純粹想發洩下
唔係怪緊你
繼續分享
上到去條大陸妹到, 以下就叫佢A啦.

A: 來呀, 嘗嘗好喝嗎.
我: 好甜呀, 好喝呀, 像你聲音一樣甜.
A: 誇張~

飲完後,就藉D意話參觀下佢間房.
我:好冷唷, 可以坐你床嗎
A: 可以呀,

之後大家就吹下水, 講下點解佢會簡呢到實習, 講下學校D野八掛.
(呢個時侯其實大家已經都坐埋一齊, 身貼身咁坐, 我已經知道得米)
我就問佢: 你有男朋友嗎,
A: 沒有呀, 怎麼了
我: 那.. 如果....我當你男朋友.. 你覺得合適嗎?
話畢, 我就拖住左佢隻手, 佢亦都冇縮開.
A: 認識沒兩天, 就要當我男朋友唷?
我: 認真, 我喜歡你這種類形的女生, 可愛形的. 不然第一天就不會主動跟你聊天啦, 你看我有沒有跟別的實習生講話?
A: 壞蛋~

之後我就慢慢咁錫佢. 就係咁, 我同佢亦都一齊左. (不過當晚冇搞到野, 佢話太快啦. 用手幫我打左出黎).
當咁多臭雞之中有一個咁好既女人
你唔好好珍惜 樓主你第時戴帽真係唔好撚喊
係時候定性啦

睇佢上面打嘅野都知佢唔打算定性啦

定咩性,尋晚佢先食左件大陸人妻
對誘惑毫無定力嘅男人就算結左婚都一定家變

大陸妹 擺明玩玩下啦
咁快就叫人上屋企

我嘅意思就開始個度姐
見d人話大陸妹係擺明玩玩下
如果miss見到呢個post 應該喊緊

之後大家就吹下水, 講下點解佢會簡呢到實習, 講下學校D野八掛.
(呢個時侯其實大家已經都坐埋一齊, 身貼身咁坐, 我已經知道得米)
我: 認真, 我喜歡你這種類形的女生, 可愛形的. 不然第一天就不會主動跟你聊天啦, 你看我有沒有跟別的實習生講話?

之後我就慢慢咁錫佢. 就係咁, 我同佢亦都一齊左. (不過當晚冇搞到野, 佢話太快啦. 用手幫我打左出黎).

點解你可以完全忘記咗miss煲咗糖水等緊你返去飲
如果miss見到呢個post 應該喊緊

希望佢睇唔到

屋企有個為你放棄事業嘅女人煲糖水等你返去,你就係度溝掂第二條女,真係唔叫你賤男都唔得
樓主呢d賤男根本唔配有愛情
但偏偏就係賤男多女埋身
比多圖黎睇啦屌
老實講,你真係愛一個人,一開始你想同佢做愛係會驚咖,點解吖,因為你要諗埋之後點比幸福佢、照顧佢啊,當你諗到呢點你仲會唔會乜撚都唔理就搞佢啊?

愛人同sp 唔同,唔係大家想搞野就會搞,而係背後深厚感情,同處事態度都唔同。如果你知自己信口開河,一開始就唔好講咁多承諾黎哄人,人地至少都唔洗對你咁大期望。

而好明顯你係一個講開大話為左屌西乜都可以up 既撚屌黎。

如果你有反思自己以前三番四次出軌,辜負人對你既期望,你覺得你仲會好似而家咁咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞