[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
同埋你之後搵番miss有咩用 玩夠啦 乜都拎盡喇 先搵番 你當miss係咩 永遠既後備? sorry 你無資格去愛一個人
事隔咁耐樓主依舊係比人屌到反皮
BTW樓豬你生性啦 開口埋口改唔撚到
有時唔係唔想原諒你 係已經原諒唔到 明唔明白
之後有冇返過澳門嘗試去搵佢
咁快就差唔多1001啦. 係呢到同大家講聲新年快樂. 希望大家搵到個對自己認真既人, 唔好識到好似我呢D咁既賤人. 我亦都好希望將來, 可以開第四個POST 係有好事同各位巴打SHARE
之後有冇返過澳門嘗試去搵佢

無, 唔敢.
樓主仆街仔污染晒miss 仲要po人上網
[size=2]玩咁多女驚唔驚瀨野/size=2]
咁快就差唔多1001啦. 係呢到同大家講聲新年快樂. 希望大家搵到個對自己認真既人, 唔好識到好似我呢D咁既賤人. 我亦都好希望將來, 可以開第四個POST 係有好事同各位巴打SHARE

等你好消息
感情既野好難講絕對啱與錯。

不過俾你重新回憶呢段感情其實不夠,將心俾己,好好地代入下miss既角度同想,感受下佢既痛同情深。
相信miss到宜家都仍有心結,無論你你咪想追返人,一個由衷既道歉,好好面對你說所的內疚,可能幫到佢釋懷。

重視、在乎、著緊,唔會嫌遲亦唔係靠把口。

至於你點解改唔到鳩痕,就好多原因既。
可以係到推敲下。

巴打中學生時已追到靚女女miss 就開始就有成功感,更有自豪感,呢樣可能由細同屋企影響,想攞應同感。
從你宜家再post 返啲相同post 大陸妹,唔難覺得你呢種攞認同既病症一直都有,爭在中間有真感情亦容易受動物本性影響。
食得唔好side 其實另一面你短暫既慾望好難抗距,可能你自已半個有錢仔,要既野、玩樂既野,想要好快就有。要忍,你自己會頂唔順自己搵野玩。
以上純粹估下,不過如果講中,你好好諗下,認清所謂既性格影響,再諗清楚你真心想要啲咩。

打咁多,無非覺你未俾人屌醒。
你仍要醒既,唔使俾人屌都醒。
Red pill ,blue pill, 簡一粒然後好好承受。
希望我地咁多句可以令到樓主反省下自己做過傷害miss嘅野
Miss可能死左你都唔知
感情既野好難講絕對啱與錯。

不過俾你重新回憶呢段感情其實不夠,將心俾己,好好地代入下miss既角度同想,感受下佢既痛同情深。
相信miss到宜家都仍有心結,無論你你咪想追返人,一個由衷既道歉,好好面對你說所的內疚,可能幫到佢釋懷。

重視、在乎、著緊,唔會嫌遲亦唔係靠把口。

至於你點解改唔到鳩痕,就好多原因既。
可以係到推敲下。

巴打中學生時已追到靚女女miss 就開始就有成功感,更有自豪感,呢樣可能由細同屋企影響,想攞應同感。
從你宜家再post 返啲相同post 大陸妹,唔難覺得你呢種攞認同既病症一直都有,爭在中間有真感情亦容易受動物本性影響。
食得唔好side 其實另一面你短暫既慾望好難抗距,可能你自已半個有錢仔,要既野、玩樂既野,想要好快就有。要忍,你自己會頂唔順自己搵野玩。
以上純粹估下,不過如果講中,你好好諗下,認清所謂既性格影響,再諗清楚你真心想要啲咩。

打咁多,無非覺你未俾人屌醒。
你仍要醒既,唔使俾人屌都醒。
Red pill ,blue pill, 簡一粒然後好好承受。

巴打,多謝你, 你講既野都好中. 小弟就係比較鍾意認屎認屁個類人.
最後希望樓主真係仆街死算

Agger
平時用碌鳩思考嘅人,你好難叫佢控制自己碌鳩

到而家樓主依然堅持自己冇錯,冇玩弄miss感情!
係認真就唔會咁樣對人啦!根本只係當miss係肉便器!
樓主由頭到尾付出過D乜?
仲有成日上網揾sp,根本就咸蟲一條!

最仆街係樓主自己都親口講:「有得食唔通唔食咩」
就算而家miss肯嫁比樓主都唔會有辛福!三日唔埋兩日就出去搵食!

係,我係衰格, 每次比人發現之後 就會好後悔, 但係過兩日又會黎過, 永遠改唔到, 點解我會咁.. 唉,

澳門人係有d智障,你又on9條女又on9,爭咩呀2條on99,真係愈睇愈頂唔順連師奶都食,屌你老母你對唔對得住你老母呀?睇你條友狗公呀叔一條乜撚都岩,仲要好proud of 自己咁撚淫,好心對自己有d要求啦
唔想屌樓主 雖然miss真係好撚慘
但你都咁大過人 做所有事 決定 選擇 成個人生都係對自己負責 現在的一切 籍口?逃避? 無論點都好 唔好俾自己或日後的你後悔就好
最後祝樓主好運,更加祝miss好運

點知佢有冇病
咁岩有條女想搵我扑
但我驚佢有...

可以了解下佢性生活習慣, 就講琴日個大陸妹人妻, 佢其實不斷逼我帶套, 佢話唔帶套就唔做, (咁我就知道佢平時應該就算搞野, 都會幾安全). 但係我死都唔帶, 搞到佢慶哂, 我都直接入.

本身屌你都廢事 屌你老母睇到真係火都黎
你真係用碌鳩諗野架喎 死都要唔帶套 講經咁話點睇人性生活習慣 自私到仆街仲有面講出黎 好野
你個撚屌千祈唔好搵番miss阿 以後日子一定孤獨終老 話唔埋仲有愛滋
祝你仆街死

咁樣的話, 你真係小心D. 唔好講話性病方面先, 分分鍾想屈你一筆, 都唔出奇. 除非你真係好靚仔, 係女見到你都濕.

但係我睇佢相佢坐係架車到影相唔似屈錢
同埋佢話台灣過黎旅行...

你小心啦. 台妹. 好多點數卡騙案, 相信出到黎,又會叫你入點數先. 你試下囉.

樓主有冇d咩app
同你交流下

TELEGRAM
sodran

一打
如果想認真改變點解仲要同人交流
樓主你都係收皮唔好害miss啦
話乜撚好愛人
人地30出頭你仲係咁貪玩
憑咩覺得自己會令miss再簡你
人地簡你你都於心有愧啦

可以了解下佢性生活習慣, 就講琴日個大陸妹人妻, 佢其實不斷逼我帶套, 佢話唔帶套就唔做, (咁我就知道佢平時應該就算搞野, 都會幾安全). 但係我死都唔帶, 搞到佢慶哂, 我都直接入.

本身屌你都廢事 屌你老母睇到真係火都黎
你真係用碌鳩諗野架喎 死都要唔帶套 講經咁話點睇人性生活習慣 自私到仆街仲有面講出黎 好野
你個撚屌千祈唔好搵番miss阿 以後日子一定孤獨終老 話唔埋仲有愛滋

Sp第一次屌都唔用套,澳門無性教育?

屌得支那西,智商一定低

樓豬正仆街
一d 悔意都無
你下下中出人 話唔定人地有左bb 落左都唔奇
祝樓豬條J早日斷
因果報應
你既心態令你失去佢既愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞