[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
由你放圖個一刻 就知你係終極自私精
從來冇諗過其他人感受 又唔見你自貼?
係咪人地叫你貼就貼? 更加唔洗講點player法
不過唔緊要 唔洗咩後悔定想改過個啲
反正你實有報應 就算你冇 你後代都會有 如果你無性病仲生到仔嘅話
由你放圖個一刻 就知你係終極自私精
從來冇諗過其他人感受 又唔見你自貼?
係咪人地叫你貼就貼? 更加唔洗講點player法
不過唔緊要 唔洗咩後悔定想改過個啲
反正你實有報應 就算你冇 你後代都會有 如果你無性病仲生到仔嘅話

老實講,你真係愛一個人,一開始你想同佢做愛係會驚咖,點解吖,因為你要諗埋之後點比幸福佢、照顧佢啊,當你諗到呢點你仲會唔會乜撚都唔理就搞佢啊?

愛人同sp 唔同,唔係大家想搞野就會搞,而係背後深厚感情,同處事態度都唔同。如果你知自己信口開河,一開始就唔好講咁多承諾黎哄人,人地至少都唔洗對你咁大期望。

而好明顯你係一個講開大話為左屌西乜都可以up 既撚屌黎。

如果你有反思自己以前三番四次出軌,辜負人對你既期望,你覺得你仲會好似而家咁咩?

你講得無錯, 我係一個為左屌西, 咩都UP得出既仆街. 每次做完後悔, 之後又會不斷LOOP, 永遠改唔到, 我都好想知點解我改唔到.

作為過來人,我以前都試過有過女仔愛我,而我仲未玩夠,我知道我要同佢發生關係一D 都唔難,但我無咁做,因為我知道佢同sp 唔同,如果你可以因為仆野就乜都唔理乜都up, 搞左就算,證明你嘅覺悟仲係唔夠。

我唔想一味喺度屌你,不過我淨係想講,甜言蜜語好多時大家都知係假嘅,但承諾就係好嚴重嘅一樣野,唔好亂咁玩。

最後,我希望你分享經歷之餘好好反醒同反思,唔好諗住用我唔知點解控制唔到作為藉口,作為人嘅你,要改變係難但唔係做唔到,而坦誠係對人對自己既基本尊重。

我諗唔到有咩動物係控制唔到自己
畜生都識控制自己,佢只係俾碌鳩控制,無用過個人腦思考,連畜生都不如
再講多次大家想MISS好就咪再叫樓主追返人
你唔要俾我啦屌 有呢啲女就算俾人中岀過幾多次都照殺
係你配唔上佢
樓主
祝你有日同人仆完野
起身係窗睇到「welcome to aids club」
Miss 真係好撚慘 人地真係咩都付出哂...你講衰咸濕都係藉口 只係你真係唔夠愛佢 如果佢係咁重要你係唔會take risk去令自己失去佢

點先有個好似miss咁好既人去愛我:(
Miss
雖然唔擔保我都會有得食唔食
但你咁樣真係內疚一世
除非你話你無中意過佢
正仆街
樓豬 我屌你老母 繼續過屌大陸妹嘅生活啦
樓主個經歷好精彩 人生如戲
我都鄧miss 唔開心 同唔抵
佢應該對愛情失去左希望 唔敢再無條件地愛同信任
樓主都教識我 無論點都唔可以愛到將全世界放係對方到
始終要愛自己
屌你hurt完人仲要放人全相上網 自己睇好啦 仲話自己好後悔 食屎啦屌你老母
宜家點
垃圾,不過我都試過....
樓主打果幾分鐘既經歷 咁就過左十年
如果果日 miss 無叫到學生上去睇狗
呢幾個人既人生會完完全全唔同哂

可能miss遇到個老師 拍左幾年拖結婚生左仔
樓主就搵左第個女友 繼續就街 搵女屌
Miss付出左咁多青春同前途,結果變到咁
Miss可能因為呢件事唔再信男人所以到而家仲單身
第二日 我照常番工, 放工番黎見到間屋 空哂. 佢D衫 D鞋冇哂了.
我一打開衣櫃.. 執走哂了.....
冇了........ 佢走了..................咩都冇留低, 一張紙條都冇..

佢朝早番黎執野, 離開左我了. 呢一刻, 我忍唔住了. 我喊到收唔到聲... 我好似顛左咁. 請左成個禮拜病假. 野又冇餵口食. 行屍走肉咁.

自個日起. 我就冇再見過MISS, 我最後一句同佢句對話就係: (對唔住, 我唔知會搞成咁, 對唔住.. )

Miss好撚慘
Sad ending
直到而家呢一刻, 我從來都冇改過, 我依然係一位賤人.
有無黑絲圖
樓主其實無愛過任何人 最愛都係自己,呢種人真心唔好結婚 做下玩家咪算囉 千其唔好追返miss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞