[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
Miss 轉工定轉行?
巴打可唔可以用啲網絡圖片講下自己個樣點
個feel似都ok
想見識下咩小白臉咁食到女
你個故幾年前我都有印象,終於都可以睇到live喇。

個25仔睇故就咪鬼報串喇,搞禍晒,阻人扑嘢會被人燒春袋架

樓主澳門?我都係澳門巴打

係咪男校?

澳門巴打+1

晚打好有貨
Miss 轉工定轉行?

轉左一次工, 之後就辭埋職. 係2014年過黎陪左我差唔多兩年.
我同佢係2015年底正式分手.
Miss而家係咪已經30幾歲?
2012年 2月,
我番黎做實習.
亦都大半年冇見過MISS了, 好掛住佢. 所以膽粗粗打比佢.
我: 我番左黎啦.
MISS: 嗯,係呀..
我: 咁耐冇見, 不如出黎食個飯呀
MISS: 唔洗啦, 最近多野做, 好忙.
我:成大半年冇見, 既然我番到黎 就食個飯既時間姐, 咁都唔比我?
MISS: 唉, 咁幾時呀.
我: 今晚8點啦, 我係你屋企樓下等你啦.
MISS: 好啦.

30多小小

30多小小

同miss仲有無機會

30多小小

同miss仲有無機會

成年幾冇聯繫, 真係唔知
其實一齊咗咁多年,親人咁,點解唔堅持落去?
你其實都中意miss, 點解仲要成日出去玩呢?
我希望你miss 依家冇作賤自己,始終女人青春有限!

利申:我係支持自由戀愛,年齡唔應該成為阻礙!但要專一!
其實你有無好愛過佢架
Miss 好慘

30多小小

同miss仲有無機會

你自己都大啦,就算唔結婚,都應該officially 同佢一齊,因為佢用自己青春支付咗你任性!當然你從來冇認真過就冇辦法了!

同miss仲有無機會

你自己都大啦,就算唔結婚,都應該officially 同佢一齊,因為佢用自己青春支付咗你任性!當然你從來冇認真過就冇辦法了!

Miss應有都真係幾愛佢
就咁睇文miss好似好妹妹仔feel,好可愛 我都想有個咁既miss

極妹妹仔, 亦都比較單純, 唔現實, 比如說禮物, 唔係好似其他女人咁要收LV,CHANEL, 佢反而鍾意我做D手作仔比佢.

btw咁可愛無理由3字頭仲未有穩定感情 係咪佢等你
晚上8點鍾, 係佢屋企樓下等佢.
隔左一陣, 終於見到MISS了
咁耐冇見, 仲係傻豬樣咁. 仲係鍾意著粉色系既衫.

XX! 好耐冇見啦. 肥左又瘦左喎,
(一貫搞爛GAG開場白)
MISS: 衰仔, 行啦, 去邊食呀, 好肚餓呀.
我: 去番個間啦! (同MISS以前中午放學,經常去既餐廳)

入到去, 坐卡位. 我一向都唔鍾意明對明坐, 我坐係MISS隔離.
大家傾左好耐計, 傾下我係個邊讀書點樣, 佢而家新工作環境點樣
我: 有冇學生溝你呀!
MISS: 你估人人好似你咁咩!
我: 我同你講呀, 唔準比D o靚仔溝呀, 我嬲嬲豬架!
MISS: 係咩, 你仲會呷醋咩, 係個邊你都冇搵我啦!
我: 認真, 初時諗住真係同你就咁算數, 但係番左黎後, 第一個想見既人就係你, 我就知道仲係鍾意你架.

話畢, 我就攬住佢條腰, MISS都冇縮開. 我就知道佢其實一直都仲未放得低我.
認真, 由於突然之間發生, 我又冇同MISS夾過口工, 我亦都唔知佢講左D咩. 校長就當住咁多人面前 問我呢單野, 問網上個野係咪我黎.
我梗係死口唔認. 扮傻 ( 但係由於唔知MISS之前講過D咩, 其實我個心都冇底)

咁但係為左保護MISS, 只可以死口唔認, 我就一味扮傻, 又話我從來唔上呢個網站, 亦都唔知咩黎. 最後其實因為都冇證據, 校方又唔想搞大件事. 然後講左一大輪道理, 又話MISS同學生 唔可以亂黎之類. 講到尾 其實都係唔信我地.

不過反正我地死口唔認, 學校方面都吹我地唔漲.

後尾離開左, 我問番MISS, 問佢有冇爆左D咩出黎. 好彩佢都醒目, 話唔知咩事.

但係最後呢單野, 搞到MISS極大壓力, 教員室好多同事比D疑樣眼光佢, 所以佢做埋個半年, 佢都辭左職. 我亦都畢業了.

仲有, 之後我問MISS, 點解你個時眼濕濕咁. 佢地問D咩,你自己一個人個時. MISS就話, 佢地上網有佢張相, 對比番佢FB 一模一樣既相.
MISS個時都死口唔認, 話可能比人盜用之類. 但係都嚇到MISS想喊啦已經個時.

邊張相

之前係高登POST既一張 著泳衣.
其實你有無好愛過佢架

認真, 有!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞