[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
留名
樓主有冇覺得自己好仆街?好後悔一腳踏兩船?

有, 每次踏完被發現都好後悔, 不過下次繼續踏. 永遠唔識改.

我好撚似你
20CM 巴打

佢拍拖未,如果無可唔可以搵佢補習

單身緊. 同我一齊之後, 佢都冇識過其他男仔 . 直到而家, 我收到既料佢都係 單身緊.
講番同MISS關係好番之後
有次同MISS扑野, 真係唔打唔得, 係學校

其實我好羨慕,可惜一直無靚女miss 教我
搞到會考都炒埋
留名跟進
20CM 巴打

單身緊. 同我一齊之後, 佢都冇識過其他男仔 . 直到而家, 我收到既料佢都係 單身緊.

我只能ff
留名
我記得係學校扑野前個日要測英文. 咁我諗住前個日搵MISS教我GRAM.
但係佢個日唔撚知呀公定呀爺生日擺大壽. 佢去飲, 夜晚唔得閒教我.
咁我當然 英文派到番黎, 炒撚左. 得40幾.
之後放學個時, 我入教員室搵MISS 等埋佢一齊放.
見到佢. 我就屌佢話.
我: 最衰都係你啦. 炒左啦! 去咩鬼飲呀唉!
MISS: 車, 咁有人生日都冇計.
我冇出聲就坐埋一邊, 等佢執野一齊走. 個時5點幾到.
講番同MISS關係好番之後
有次同MISS扑野, 真係唔打唔得, 係學校

快!
20CM 巴打

我只能ff

無可能溝miss
高汁
我成校d miss都好正 要人妻有人妻 要淫底有要淫 奈何就係無插嘅機會
咁佢執完野, 走得啦.
之後走個時, 我就留左本中文書係課室, 因為第2日有中文測驗, 咁就一定要番去拿番.
MISS都跟我一齊番課室. 番到去, 冇哂人, 咁我開始心懷邪念了.
咁我就攬住MISS條腰, 同佢講. 你搞到我英文得40幾分, 點算先, 之後就嘴佢.!

MISS就推開我就話: 傻左咩 學校黎架!
我:有咩所謂姐, 都冇哂人, 錫下之麻
之後就繼續錫, 佢都冇反坑.
我就開始推佢埋隻門到, 渣佢個波.
跟著係到LAM佢條頸, 然後我就放低哂書包.
除左MISS件外套, 然後同佢講: 我想係學校試下呀.
MISS: 係啦. 但係不如入廁所啦.
我:唔好啦, 咁污JO, 況且而家又冇哂人
MISS: 嗯...
哈哈,當年高登睇過,咁多年又比我睇番,加油巴打!
舊post d相死哂link
講一講 佢個日著D咩衫先
一件粉紅色恤衫, 白色冷外套, 黑色短群, 仲有對黑絲+高跟鞋.
之後我爪後攬住佢, 拉開條褲鏈, 拉起佢對群, 除左佢半對黑絲+ 底褲. 之後條野就磨佢屎忽LA. 一邊磨 一邊LAM耳仔 在+一邊了佢個西. 仲要對住空礦既課室, 個種感覺真係爽撚到呀, 而家諗番起, 我都址哂.
加速
我好努力咁幫MISS係咁了.miss都濕哂
咁我就息埋課室d燈.
之後叫佢幫我含.我就除左半條褲企係到
miss跪係到幫我含. 有追上個post既都知道miss含鳩技術好廢
但係經過我調教左咁耐. 佢而家變到好勁了
佢就係到幫我打圈. lam到成條都濕哂之後
用隻手一住幫我打. 一住用個嘴唇係到吸我個龜頭.
之後我叫佢好似睇咸片哥d女優咁. 吐d口水落我條野到.
因為我好鍾意呢個場面. 成條野都係佢d口水.搞到我好hi
仲有d口水係到滴落黎.
咁我忍唔到了. 我就幫miss除哂d絲襪同鞋.
之後我自己都除哂d褲同鞋.
咁我就叫miss趴係張台到. 用狗仔式從後插入
一路插. 一路聽到d水聲. 真係好好聽
之後miss都開始引唔到了. 叫左出黎.仲叫我快d
咁我當然慢慢玩啦. 9淺1深. 屌到佢成塊面紅哂.在加流哂汗. 可能趴係張台個動作好辛苦.
咁之後換個動作啦. 我就坐係張鄧到. 當然我係簡番自己張鄧黎坐. 因為我除哂褲
之後miss就坐上黎係到un.
我攬哂miss狂打茄倫.大家互餵對方口水. 我地都好鍾意玩互餵野飲. 感覺好SWEET
之後差唔多想射哥時.
屌啦星.真係嚇撚到我仆街呀屌.諗番起都好撚驚. 成個心跳出黎
好似睇過
見到啲相有啲印象 ...
推推先
屌.係我就想射哥時. 我聽到出面有鎖匙聲.
屌. 嚇到我勁縮.即刻蚊番條野出黎. 同miss 呢埋係門後面.
我係窗口見到個校工係條走廊到行. 好彩冇入到我地間課室.
好似去左廁所.
之後miss都嚇到傻撚左話:著番衫啦.走啦不如
屌啦星.我就想射啦. 而家著番衫? 谷住就係精蟲上腦
我:佢都走左啦. 細聲d就得啦.之後就叫miss跪番係到幫我含番硬佢先. (比佢嚇一嚇.真係鳩都軟左)
咁含番硬啦. 之後我地就係門後面屌. miss企係到. 我企係佢後面從後插入
第一次企係到扑.不過都幾爽.我就兩隻手伸入miss件恤衫到狂渣波. 跟著下體狂抽插
快快趣射左佢走人算.太驚了 屌左2分鍾到. 就射哂入去了.之後我睇住miss下面係咁流番我d精出黎. 真係好撚HI. 成地都係.
之後我就叫miss幫我含番乾淨佢. 成條野都係哂精.
小弟而家約左班同事打下POKER.
番黎繼續.
早幾年仲係中學生果陣睇過
我諗巴打你同我差唔多大
仲記得6年前既POST, 應承個各位巴打,有床照睇.
6年後我兌現承諾.

張相係年幾兩年前既.
http://imgur.com/a/uYqRd

唔止b cup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞