[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
我記得
樓主正仆街
我覺得miss都等緊你,希望下一次見到樓豬開post會有好消息

唔係再係個post到叫春係到自怨自艾

女人青春有限,唔會等仆街樓主啦!

算啦 去到呢個時候都重係咁 就知無救
六國大封相個陣 有心既 番到屋企唔見人就成晚去搵人啦
On99等到第朝乜撚都唔做

再唔係,真係走左可以馬上飛返去搵
樓主咁多女埋身,係咪高大靚仔?
樓主想改嘅 不如投胎
樓主咁多女埋身,係咪高大靚仔?

佢前面講過啦,唔夠170但童顏同個樣人畜無害,d女第一次見都好易會相信佢
我求下你地唔好再慫恿樓豬追翻人
有啲良知都唔會想一個好女仔會咁樣俾人糟蹋

成班講到樓主好似重有得救咁咁多年時間,有心改一早改左喇
乜大家覺得樓主會改咩?琴日先食完快餐咋佢。而且經過咁多跌跌蕩蕩之後樓主都冇變過,就知道根本冇可能改變到。
你班撚屌咪撚叫樓主追返miss
原來無一齊
樓主只係電玩下
樓主真心諗下啦
無話改唔到嘅
只係睇你想唔想改
仲鐘意Miss就改吧
追返人啦
得把口收皮啦屌好撚嬲
最撚好笑係

日鳩日 話自己 改唔撚到架啦 改唔撚到架啦 改唔撚到架啦

我畀唔撚到幸福人架啦

食撚屎啦 你鳩痕就鳩痕啦

改唔撚到架啦 改唔撚到架啦 改唔撚到架啦 改唔撚到架啦 改唔撚到架啦 改唔撚到架啦 改唔撚到架啦 改唔撚到架啦 改唔撚到架啦

改唔到真係難聽過粗口 屌你老母 有心追番人 真係愛人點會改唔撚到?屌你老母要扑野咪搵老婆囉 出面啲臭雞會跟你過世?
仆街樓主
樓主到咁上下年紀就要承受返惡果
四十幾五十歲都仲未搵到老婆
最後先發現之前屌過咁多塊閪都彌補唔到依家寂寞嘅空虛
冇人冇物 孤獨終老
根本就無可能改到
樓豬唔好害人
你就算同佢一齊左
你都會偷食
繼續hurt 佢
放手 放開所有
我: 對唔住.
MISS 眼都紅哂: 對唔住D咩..!
A 開始知道發生咩事, 自己企開左一邊.
我: 對唔住, 我都無咩好解釋
MISS 係條街到, 喊左出黎. MOU左係地下到. 狂喊狂喊.
我亦呆左咁, 唔知可以做D咩.

A見狀, 亦都走左, 番左自己屋企. 係微信講左兩個字: 賤人. 之後BLOCK左我.

剩番我同MISS.....只有佢既喊聲

第一次撐大陸妹 好理智
樓主到咁上下年紀就要承受返惡果
四十幾五十歲都仲未搵到老婆
最後先發現之前屌過咁多塊閪都彌補唔到依家寂寞嘅空虛
冇人冇物 孤獨終老

放心, 唔會囉, 樓豬一樣有方法食到女

佢有心隱瞞過去,要溝過條女易過借火啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞