[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
2015/10

MISS: 你....邊個黎!
A望住我: 什麼回事..
我緊張到面都紅哂: 我.... 佢係... 呀

大家係超市門口, 形成 三國演義

屌你 tvb膠劇咁款
樓主, Miss餵你唔飽咩?做乜仲要節外生枝

btw Miss確實付出佢寶貴既青春等樓主,但呢個世界唔係付出得多就有回報。自己作為毒撚 就更加深明呢個道理,只希望樓主早日知錯能改,唔好辜負一個愛你 而你又愛佢既女仔
live 留名
我: 對唔住.
MISS 眼都紅哂: 對唔住D咩..!
A 開始知道發生咩事, 自己企開左一邊.
我: 對唔住, 我都無咩好解釋
MISS 係條街到, 喊左出黎. MOU左係地下到. 狂喊狂喊.
我亦呆左咁, 唔知可以做D咩.

A見狀, 亦都走左, 番左自己屋企. 係微信講左兩個字: 賤人. 之後BLOCK左我.

剩番我同MISS.....只有佢既喊聲
我: 對唔住.
MISS 眼都紅哂: 對唔住D咩..!
A 開始知道發生咩事, 自己企開左一邊.
我: 對唔住, 我都無咩好解釋
MISS 係條街到, 喊左出黎. MOU左係地下到. 狂喊狂喊.
我亦呆左咁, 唔知可以做D咩.

A見狀, 亦都走左, 番左自己屋企. 係微信講左兩個字: 賤人. 之後BLOCK左我.

剩番我同MISS.....只有佢既喊聲

賤人
樓主!唉!有個咁好既女仔等你 又對你咁專一 又信你!點解樓主要咁對人啵
你呢啲仆街孤獨終老架啦...雖然個情節好撚甜令到好多人葡萄,但miss變到你既私人性奴咁真係好撚慘...希望樓主你可以脫離慾海,嘗試下真係用心去愛一個人;或者希望miss會終有一日知你惡行跟住好短但極痛咁離開你,放過自己
只懂用下體思考的人就是此下場
你呢啲仆街孤獨終老架啦...雖然個情節好撚甜令到好多人葡萄,但miss變到你既私人性奴咁真係好撚慘...希望樓主你可以脫離慾海,嘗試下真係用心去愛一個人;或者希望miss會終有一日知你惡行跟住好短但極痛咁離開你,放過自己

ps未追晒post
我屌你老母樓主
樓主都已經改唔到!睇佢啱啱仲話自己衰咸濕又去搵大陸妹
正常男人本性,有1想要2,比我都咁諗,越玩越刺激,最後就過火
我想扶起佢.
MISS: 唔好掂我呀!! XXX 我同你冇可能啦!
我: 對唔住, 我唔知會搞成咁. 對唔住

之後MISS自己跑走左, 我就企係原地呆左, 個腦空白一片

之後番到屋企, 唔見左MISS. 打比佢,關左機. 搵唔到佢.
我等左佢成晚都冇番黎. 後尾先知, 原來佢自己一個人坐左係條河邊成晚..
老實講,你真係愛一個人,一開始你想同佢做愛係會驚咖,點解吖,因為你要諗埋之後點比幸福佢、照顧佢啊,當你諗到呢點你仲會唔會乜撚都唔理就搞佢啊?

愛人同sp 唔同,唔係大家想搞野就會搞,而係背後深厚感情,同處事態度都唔同。如果你知自己信口開河,一開始就唔好講咁多承諾黎哄人,人地至少都唔洗對你咁大期望。

而好明顯你係一個講開大話為左屌西乜都可以up 既撚屌黎。

如果你有反思自己以前三番四次出軌,辜負人對你既期望,你覺得你仲會好似而家咁咩?

你講得無錯, 我係一個為左屌西, 咩都UP得出既仆街. 每次做完後悔, 之後又會不斷LOOP, 永遠改唔到, 我都好想知點解我改唔到.

根本你而家都係喺度9up當秘笈,話就話後悔想改,但根本無反省過,生存就係為咗食女,日日起身就只係諗今日食邊條女好,辜負miss 嘅真心同青春,真係想講句屌你老母

利申:我係絲打都覺得miss 好慘
自問未必可以咁去愛一個人
單純有時都係好事嚟
但單純過籠就變成蠢,好矛盾
簡單啲講,你就係比勝利衝昏頭腦
因為你覺得連miss 都屌到相愛到,其他女咁低level 點解唔食埋?
真係好撚賤
樓主繼續打埋佢啊 好想知道結局
唔到你唔信, 樓主你咁玩法, 遲早要還。。。
唉,中午睇到樓主中學生活到咁都有個咁好既miss , 以為 sweet sweet ending 苦盡甘來

屌你返到屋企繼續睇,追到Live 先知你用碌野去思考

咪撚再揾返miss !! 有邊次唔係你衰自己
樓主快d完左佢 唔想再睇miss咁慘
簡單啲講,miss 真心愛你,你食咗幾年軟飯,如果你識諗少少,一早結婚生仔,成個故事唔同曬
就係你以爲自己係大情聖,其實你所有野,包括你嘅自信心,都係miss比你
你咁樣對佢! 你係咪人黎架!
係識諗就依家同佢求婚啦!
睇到岩岩 撞到果下
如果我係miss 應該會 拎架餐卜濕樓主
我都係過來人 當大家調翻轉俾女玩過之後 你就明 女玩男都可以好仆街

至此 我都變左另一個人
樓主你不如學吓周瑜自公僅
第二日 我照常番工, 放工番黎見到間屋 空哂. 佢D衫 D鞋冇哂了.
我一打開衣櫃.. 執走哂了.....
冇了........ 佢走了..................咩都冇留低, 一張紙條都冇..

佢朝早番黎執野, 離開左我了. 呢一刻, 我忍唔住了. 我喊到收唔到聲... 我好似顛左咁. 請左成個禮拜病假. 野又冇餵口食. 行屍走肉咁.

自個日起. 我就冇再見過MISS, 我最後一句同佢句對話就係: (對唔住, 我唔知會搞成咁, 對唔住.. )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞