[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
一番到佢屋企, 入到屋, 我就已經從後抱住佢, 係咁錫.
太掛住佢了, 我亦都好耐冇做愛. 所以獸性大發.
直接公主抱, 抱起佢, DUM佢落張疏發到就上.
MISS: 入房啦, 好凍呀.
我: 我忍唔到啦, 遲一秒都唔得呀!

我以極快速度, 除哂MISS D衫. 再一秒除埋自己D衫. 攬住佢就男上女下咁入. 嘩, MISS睇黎真係冇對我唔住WOR, 大半年冇做, 佢下面好緊, 包到我實哂. 而且好多水, 一般我都要MISS 幫我含濕左, 先會比較易入. 而家又係一頂, 就入左. MISS亦都叫得好大聲. 但係由於我太耐冇左, 非常敏感. 插左幾下就想射了.

我: 可唔可以射入去呀.
MISS: 唔得呀, 我冇食藥.
我: 唔緊要啦, 你幾時黎M呀.
MISS: 岩岩黎完, 但係都唔得呀!
我: 唔怕啦, 安全期.

(精蟲上腦, 大家千奇唔好亂學)

講完, 我就忍唔到, 射哂入去.
MISS: 唉呀!, 衰仔, 次次都係咁.

MISS表面上係罵我, 但係其實個語氣好甜.
我: XX , 我係同你認真, 我先會射入去架.
MISS: 係啦係啦, 成日咁甜把口.

性奴咁 越睇越唔開心

小弟自制能力差, 衰咸濕, 花心.

對自己要求高啲
唔靚唔屌 中上唔屌 平胸唔屌 太肥太瘦唔屌
自然冇咁花心

講真, 我食野要求真係唔係好高, 自己衰咸濕, 有時送到上門, 唔食又好曬咁.
樓主正 pk
lm
一番到佢屋企, 入到屋, 我就已經從後抱住佢, 係咁錫.
太掛住佢了, 我亦都好耐冇做愛. 所以獸性大發.
直接公主抱, 抱起佢, DUM佢落張疏發到就上.
MISS: 入房啦, 好凍呀.
我: 我忍唔到啦, 遲一秒都唔得呀!

我以極快速度, 除哂MISS D衫. 再一秒除埋自己D衫. 攬住佢就男上女下咁入. 嘩, MISS睇黎真係冇對我唔住WOR, 大半年冇做, 佢下面好緊, 包到我實哂. 而且好多水, 一般我都要MISS 幫我含濕左, 先會比較易入. 而家又係一頂, 就入左. MISS亦都叫得好大聲. 但係由於我太耐冇左, 非常敏感. 插左幾下就想射了.

我: 可唔可以射入去呀.
MISS: 唔得呀, 我冇食藥.
我: 唔緊要啦, 你幾時黎M呀.
MISS: 岩岩黎完, 但係都唔得呀!
我: 唔怕啦, 安全期.

(精蟲上腦, 大家千奇唔好亂學)

講完, 我就忍唔到, 射哂入去.
MISS: 唉呀!, 衰仔, 次次都係咁.

MISS表面上係罵我, 但係其實個語氣好甜.
我: XX , 我係同你認真, 我先會射入去架.
MISS: 係啦係啦, 成日咁甜把口.

性奴咁 越睇越唔開心

對自己要求高啲
自然冇咁花心

講真, 我食野要求真係唔係好高, 自己衰咸濕, 有時送到上門, 唔食又好曬咁.

就好似岩岩上面個件大陸妹咁, 其實真係平板身材, 樣貌普通, 30幾歲. 人妻. 不過唔知點解, 就自己衰咸濕, 又上左去搞野.
Miss 可能上緊連登
有冇miss近況
覺得佢好慘
有冇miss近況
覺得佢好慘

見到你個名,笑左
LM
Miss 好可憐
雖然我一直都討厭姊弟戀,
但我睇到眼濕濕
如果有個miss咁既女朋友就好 又乖乖 咁多年都無男朋友真係唔易
有冇miss近況
覺得佢好慘

見到你個名,笑左

我喊左
開心既時間又完了,
2012 8月底 碼頭

我要走啦, 你自己照顧好自己呀.
MISS: 呀寶, 記住要掛住我呀.

輕輕親吻左MISS個嘴唇一下
我: 知道, 反正半年姐, 之後實習我可能又番黎陪你呢.
MISS係呢到喊左出黎: 嗯, 過到去要日日搵我呀你.!

入闡啦, BYEBYE, .
望住我屋企人同MISS, 心裡真係不太好受, 又要分開了.
如果有個miss咁既女朋友就好 又乖乖 咁多年都無男朋友真係唔易

不過op就唔岩佢啦,乖女會頂唔順
2013 1月
又要決定係邊到實習既時侯, 初時我係應承左MISS番黎實習, 咁樣就有半年時間可以日日見住佢, 但係人大左, 個時心諗. 好似前途重要D, 而家有個機會可以比我係外地實習, 賺錢, 賺經驗. 唔好咩?
我記得當年好似pm 問樓主拎miss 無打格相,樓主真係比

我們都是好朋友,對吧

個acc 比方丈ban 撚左
本來唔玩連登 直到見到你篇文啱啱開新ac
見樓主之前係紅登有黑絲miss相 唔知宜家仲有無keep
btw生生性性追翻miss啦 既然錦鍾意人

錦你老母
個時把心一橫, 簽左合同, 留番係當地實習.
亦都唔知點同MISS講.

2013 2月.
MISS: 幾時番黎呀. 記住買手信比我喎
我: 對唔住呀, 我應該留係個邊實習呀.
MISS: 下..?
2013 1月
又要決定係邊到實習既時侯, 初時我係應承左MISS番黎實習, 咁樣就有半年時間可以日日見住佢, 但係人大左, 個時心諗. 好似前途重要D, 而家有個機會可以比我係外地實習, 賺錢, 賺經驗. 唔好咩?

巴打讀咩
點解可以讀半年 做半年 又可以任你揀邊度實習
2013 1月

巴打讀咩
點解可以讀半年 做半年 又可以任你揀邊度實習

酒管, 實習地方, 自己簡,
屌你正呀喂
你呢d情節其實可以拍成大電影(或者youtube微電影)
屌你正呀喂
你呢d情節其實可以拍成大電影(或者youtube微電影)

拍三級啦屌你

對自己要求高啲
自然冇咁花心

就好似岩岩上面個件大陸妹咁, 其實真係平板身材, 樣貌普通, 30幾歲. 人妻. 不過唔知點解, 就自己衰咸濕, 又上左去搞野.

約唔好約即刻/約出街先
睇多啲相睇真啲個樣
發覺唔係真係咁正
自然冇性趣
lm live左
有無多圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞