[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
各位, 隔左咁多年既文, 爛尾左幾次. 係呢到終於完完整整講哂比咁多位巴打知. 點都好, 都多謝各位巴打陪我番番去2009年, 等我重新回憶番呢8年既事.

相, 我就唔會在POST了, 比幾位巴打屌得岩, 我仲係好唔成熟, 冇諗過會傷害到人.

至於追唔追番MISS, 認真, 我心入面我知道自己係真心鍾意佢, 仲係好鍾意. 有時每晚訓教都會睇番同佢既相, 仲係會喊到收唔到聲. 但係我知自己係咩人, 一日改唔到, 我都唔會追番佢

因住佢搵到第二個,咁就真係喊到2046
樓主俾啲巴打咁屌法,可能去咗搵新西發泄緊
神阿 可唔可以比個好似miss既女人做我老婆
樓主到咁上下年紀就要承受返惡果
四十幾五十歲都仲未搵到老婆
最後先發現之前屌過咁多塊閪都彌補唔到依家寂寞嘅空虛
冇人冇物 孤獨終老

放心, 唔會囉, 樓豬一樣有方法食到女

佢有心隱瞞過去,要溝過條女易過借火啦

最大機會係某日個腦開始識郁開竅,不過絕對唔會係近期既事。
其實好多賤男 個個後生就玩女 好多女都中招 甜言蜜語 係大學真係好多好多 無計啦唉 祝絲打巴打搵到真愛 唔會俾帽既人 只愛你一個 同你共老既人 同埋會講下世會再一齊既人
咁撚好既女都唔珍惜,屌你老母當自己條女係咩?飛機杯,仲要share 上高,連燈?!屌你都費事
Miss真係好撚慘
開口埋口話自己改唔到 你未玩夠就未玩夠啦垃圾
乜撚野叫改唔到?尻痕咪自己打飛機囉
出去搞3搞4開心啲?
係呀 你肉體上好撚爽好撚滿足呀 但心靈上呢?
如果你真係搵番miss
希望miss係已經結左婚搵到個愛錫自己既男人
然後你件垃圾準備後悔一世啦屌你老母
呢幾有過幾多個sp?
絲打我都忍唔住留言
我自問無你所講miss咁索,更無miss咁偉大。但我自問個老公絕對都無你咁仆街
希望樓主仆街死,好真心,你浪費咗人地咁多年嘅愛,將來你都唔會幸福。
呢幾有過幾多個sp?

我冇
公平咩
各位, 隔左咁多年既文, 爛尾左幾次. 係呢到終於完完整整講哂比咁多位巴打知. 點都好, 都多謝各位巴打陪我番番去2009年, 等我重新回憶番呢8年既事.

相, 我就唔會在POST了, 比幾位巴打屌得岩, 我仲係好唔成熟, 冇諗過會傷害到人.

至於追唔追番MISS, 認真, 我心入面我知道自己係真心鍾意佢, 仲係好鍾意. 有時每晚訓教都會睇番同佢既相, 仲係會喊到收唔到聲. 但係我知自己係咩人, 一日改唔到, 我都唔會追番佢

巴打我想問下你約出黎d. sp有冇帶套
唔帶套驚唔驚有性病?
呢幾有過幾多個sp?

我冇
公平咩

好撚多憤怒毒撚
樓豬搵唔搵返佢都唔關我地事,都唔到我地控制啦下話
有心唔怕遲

唔帶套驚唔驚有性病?

真係想巴打答我
有心改點會改唔到呀屌你
miss幾年青春浪費係你條契弟度
係度講鐘意有用咩 係講都同佢講
口花極都有個譜 尻痕咪番去屌miss囉
唔好再俾藉口自己呀廢柴
希望你自己好好反省下

我覺得miss仲係放唔低你
變番成熟撚後搵番佢 好好照顧佢
祝你好運
做乜尻呢度d花生友反差咁大???開頭仲不斷叫樓主貼miss張相,後來個個變晒英雄救美???

樓主都係回憶返件事啫⋯⋯佢仆街就梗架喇,唔洗你地屌,佢自己都知....都過咗去啦,大家咁肉緊做咩呢?

不過樓主你條撚樣最撚賤格就係到今時今日都仲要放miss張裸影上嚟!!屌你老母你係咪人嚟架?

唔帶套驚唔驚有性病?

真係想巴打答我

冇帶,

唔帶套驚唔驚有性病?

真係想巴打答我

冇帶,

點知佢有冇病
咁岩有條女想我做扑
但我驚佢有...

真係想巴打答我

冇帶,

點知佢有冇病
咁岩有條女想搵我扑
但我驚佢有...
樓主你真係仆街過陳庭佳,又諗番自己舊年比女飛既日子,一句厭左識左第個就bye bye,正仆街黎,如果我有一個miss咁好既女朋友就好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞