[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
要屌嘅屌晒,你呢種人唔配有愛情,更加唔應該有另一半,可惜d女係盲嘅,相信未來只會有更加多唔知樓主過去嘅女繼續上當。

Btw你點知而家miss仲係單身?
直到而家呢一刻, 我從來都冇改過, 我依然係一位賤人.

追返佢啦
你心入面深知佢先係你最愛
但當然追還追
你都要為佢付出
為自己負責任
要玩都玩咗咁多年
又踩過屎,明知好難受
點解要迫自己無限輪迴
我比你細
但我亦都有過類似嘅曾經
一個男人幾靚仔幾有錢,把口幾叻都好
玩女人,輸人品。
佢見到你真係改變咗嘅話
你地仲有機會嘅
哇 擺人地全相上黎係為左守返以前承諾
你份人真係自私到出汁
人地咁多年青春俾哂你
你話自己係賤人又點?你點補償返俾人?
陣間人地一個唔覺意睇唔開你幾後悔都無用 賤人
樓主打果幾分鐘既經歷 咁就過左十年
如果果日 miss 無叫到學生上去睇狗
呢幾個人既人生會完完全全唔同哂

可能miss遇到個老師 拍左幾年拖結婚生左仔
樓主就搵左第個女友 繼續就街 搵女屌

Miss一個決定改變一生
希望佢可以搵到真正嘅幸福
唔好再害miss啦 你咁鐘意玩就同d雞 公廁玩啦
樓主打果幾分鐘既經歷 咁就過左十年
如果果日 miss 無叫到學生上去睇狗
呢幾個人既人生會完完全全唔同哂

可能miss遇到個老師 拍左幾年拖結婚生左仔
樓主就搵左第個女友 繼續就街 搵女屌

Miss一個決定改變一生
希望佢可以搵到真正嘅幸福

真真正正既蝴蝶效應
你放嘅圖雖然有遮下 但係識miss嘅人根本好易認得出,再加上咁多細節
樓主除左浪費左人哋青春,玩弄感情,仲可能搞到人哋無晒聲譽
完全係完周圍唱,炫耀自己食到miss
覺得miss好慘樓主係仆街
祝miss早日揾到幸福 樓主孤獨終老
祝樓主早日生性病
直到而家呢一刻, 我從來都冇改過, 我依然係一位賤人.

你寫完,自己再睇返,如果你仲有少少良知,又有少許羞恥心,應該揾返miss, 同佢一齊返,俾返個名份人!
各位, 隔左咁多年既文, 爛尾左幾次. 係呢到終於完完整整講哂比咁多位巴打知. 點都好, 都多謝各位巴打陪我番番去2009年, 等我重新回憶番呢8年既事.

相, 我就唔會在POST了, 比幾位巴打屌得岩, 我仲係好唔成熟, 冇諗過會傷害到人.

至於追唔追番MISS, 認真, 我心入面我知道自己係真心鍾意佢, 仲係好鍾意. 有時每晚訓教都會睇番同佢既相, 仲係會喊到收唔到聲. 但係我知自己係咩人, 一日改唔到, 我都唔會追番佢
每個人都會有過去,希望你可以追返miss同埋痛改前非
各位, 隔左咁多年既文, 爛尾左幾次. 係呢到終於完完整整講哂比咁多位巴打知. 點都好, 都多謝各位巴打陪我番番去2009年, 等我重新回憶番呢8年既事.

相, 我就唔會在POST了, 比幾位巴打屌得岩, 我仲係好唔成熟, 冇諗過會傷害到人.

至於追唔追番MISS, 認真, 我心入面我知道自己係真心鍾意佢, 仲係好鍾意. 有時每晚訓教都會睇番同佢既相, 仲係會喊到收唔到聲. 但係我知自己係咩人, 一日改唔到, 我都唔會追番佢

改到都唔希望你去追番人 你根本無資格
睇到好心噏
可能因為我係過來人
曾經都有個我好愛嘅男仔 我為佢付出咗好多
原來佢只當我係玩伴
當日佢一句厭咗 就消失得無影無蹤

如今過咗一年我依然未走出陰霾 依然未企得返起身
更何況呢位為你付出一切嘅miss
樓主我希望你有朝一日可以醒悟 唔好再傷害人
我覺得miss都等緊你,希望下一次見到樓豬開post會有好消息

唔係再係個post到叫春係到自怨自艾

改唔改到都好 唔好搞人喇 留俾真正想愛錫佢嘅人好過啦 真心愛佢嘅 點會捨得傷害佢
巴打依加有咩打算?
樓主你個仆街 miss對你咁好都唔識珍惜
睇到好心噏
可能因為我係過來人
曾經都有個我好愛嘅男仔 我為佢付出咗好多
原來佢只當我係玩伴
當日佢一句厭咗 就消失得無影無蹤

如今過咗一年我依然未走出陰霾 依然未企得返起身
更何況呢位為你付出一切嘅miss
樓主我希望你有朝一日可以醒悟 唔好再傷害人

感情嘅野當局者迷,熱戀緊嘅時候好難理智咁睇清楚一件事,絲打祝你可以搵到個好男仔,唔好再遇到賤人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞