[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
F4哥年
個英文miss 都幾正 細細粒 雖然隻腳唔係好長 但係夠哂白滑
我地班同個miss都好熟 周不時搞bbq 都會叫埋佢一齊去玩
所以大家都好傾得埋
miss有養開狗 生左d狗bb 就問d同學邊個要 有興趣可以上佢屋企睇下
我同個fd都有d興趣
咁搵左日 我就同個fd上去 睇下狗仔
個時冇諗到其他野 一心諗住拿隻狗bb養
之後去到個miss屋企個頭 我個fd先打比我話:唔得閒
咁算啦 我咪自己上去
上到去, 嘩 屌,好撚正呀
miss 著住好撚短既個d 排球褲 唔著拖鞋 見到哂d白滑腳指
上身就著住白色背心 透到小小粉紅色bra
一見到 都已經好撚想撲埋去
講下個miss先
大約25,26歲到 初初黎教冇幾耐
長頭髮 皮膚好撚白 有d波路 32B到 高160到啦
腳就唔係好長 但係個形好靚 +埋白滑 已經殺哂
師兄
見到隔離POST 條撚樣, 開驚自爆既屌MISS POST, 真係ON99.

係到比D真野大家睇. 可能有D巴打都曾經睇過篇文.
師兄

睇左你D野一大半, 你係一個騙子
澳門巴打
咁我入到屋 見到得佢一個 而且間屋咁亂 大約估到佢自己一個人住
咁之後佢就食緊野 叫我自己去佢騎樓 睇下D狗仔
一去到騎樓 就見到好多bra 同埋底底 係到浪緊
原來miss 好鍾意著 粉紅色既底衫褲 一眼望過去 起碼有4,5件粉紅色bra 同底
真係好撚想 即手拿落黎打飛機
咁我都冇理到啦 唔通真係即場打飛機咩
出左未
澳門巴打

估唔到有巴打認得
咁我就係到睇下d狗仔啦
之後miss 行埋黎 問我: 你見唔到架可?
我就話: 見到咩?
miss 眼神望一望d bra
我就伸手去渣住個bra 就話:你問我見唔見到呢樣野 (屌 個時 我都唔知點解會咁夠膽 )
miss:咸濕仔!
我: 你咁鍾意粉紅色既?
miss: 係呀 !
(估唔到個miss 唔會怕醜 同佢傾呢d野 佢都好似冇咩點咁)
本身會用狗BB引你,個miss 已經想食咗你啦屌!
咁我就係到睇下d狗仔啦
之後miss 行埋黎 問我: 你見唔到架可?
我就話: 見到咩?
miss 眼神望一望d bra
我就伸手去渣住個bra 就話:你問我見唔見到呢樣野 (屌 個時 我都唔知點解會咁夠膽 )
miss:咸濕仔!
我: 你咁鍾意粉紅色既?
miss: 係呀 !
(估唔到個miss 唔會怕醜 同佢傾呢d野 佢都好似冇咩點咁)

快啦 成篇copy啦
咁之後 就睇狗仔啦
本身一心上黎睇狗仔 但係而家真係冇咩心情
而家正係好想屌到miss咋
咁我就隨手抱左隻狗仔出廳玩
玩玩下 狗仔就跑左入佢房
我見到佢房入面部電視機隔離 有d碟係到 有隻28日後 我未睇過 都ok想睇
就問miss 睇唔睇 , 佢都話買左番黎未睇過 可以一齊睇下
咁就息燈 開始睇戲啦
咁之後 就睇狗仔啦
本身一心上黎睇狗仔 但係而家真係冇咩心情
而家正係好想屌到miss咋
咁我就隨手抱左隻狗仔出廳玩
玩玩下 狗仔就跑左入佢房
我見到佢房入面部電視機隔離 有d碟係到 有隻28日後 我未睇過 都ok想睇
就問miss 睇唔睇 , 佢都話買左番黎未睇過 可以一齊睇下
咁就息燈 開始睇戲啦

有人想知我再講
一開波個時 miss坐床 我坐電腦鄧既
睇睇下覺得好冬 冷氣吹住我個位
就借d意坐上張床到
我而家同miss 根本係0接觸 腳碰腳哥隻

一路睇 大家都好安份守己
我都唔夠膽做d咩 話哂係miss
但係睇到有一到 係講隻喪屍 插爆佢自己老婆對眼
miss 就好驚咁 撓實左我隻手 大家都已經係半坐半訓張床到
之後我第2隻手就渣實佢隻手就話 唔洗驚wor
之後我隻手 就一直冇放開過佢隻手
個時已經址到行哂了 掂一掂隻手已經好想射
LM
留名

其實都唔係引我既, 本身我仲有個同學一齊上去. 唔通引我地玩3P咩...
屌又呢篇
睇完又睇。。
之後忍唔到啦 我要行動了
我一路睇 個頭就一路縮 好慢好慢咁縮
縮到落miss膊頭到 就咁訓住係佢膊頭到
但係miss冇出聲 又冇縮開
咁就繼續睇, 隔左陣之後 我又慢慢將我個嘴 移到去條頸到
仲未錫到 不過差唔多掂到佢條頸
miss都冇縮開, ,個時 我就知道我已經得米了!!!
澳門巴打

估唔到有巴打認得

留意返自己人嘛
之後我就輕輕錫左一淡埋去
MISS冇縮
我就開始伸條利去LAM佢條頸
(我咁樣打 可能睇落去好FF , 但係的而且確係真事, 冇額外加任何野落去)
之後就慢慢啜 全部動作都好慢 好輕手
我唔夠擔太大動作
之後啜啜下 MISS話唔好
咁我都冇理到 繼續啜
之後miss在講: 唔好整咖哩雞呀
我一聽到呢句 就即刻錫佢個嘴
之後我索成息埋電腦 男上女下 咁樣錫
miss冇推開我 但係都冇攬實我 可能仲有d避忌
咁我就做主動 攬實佢係咁錫
之後我就話: 我唔幫你整咖哩雞 , 咁不如你幫我整啦
咁佢就幫我係到啜 舒服到我 腳指都址到恆哂

其實都唔係引我既, 本身我仲有個同學一齊上去. 唔通引我地玩3P咩...

引你上去,受佢恩惠,增加好感,點知你朋友唔得,就仲正
屌又呢篇

篇文成6年前大家都記得.
諗番起 8年前初初發生既事, 都幾懷念. 就當比我回憶下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞