[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
Live左

公平咩

收皮啦
但有無教學

有微信對話紀錄可參考

真係仆街仔

收皮啦
但有無教學

有微信對話紀錄可參考

真係仆街仔

求教學
愈睇愈嬲
我認我葡萄
樓主係得既
小弟現在在別人家,準備番屋企。 番到去在出文。

琴晚用微信識左個姐姐, 傾左一陣去左佢屋企搞野。 有相睇等陣

單身緊. 同我一齊之後, 佢都冇識過其他男仔 . 直到而家, 我收到既料佢都係 單身緊.

覆焯多次,今次好好對人啦

戇撚鳩

上面叫樓主覆焯果d
巴打喺邊個城市?
極級細波, 好瘦, 屌骨咁. 同MISS差唔多大,
點解我食親都係大姐姐.
仆街仔。食晒d女!
巴打喺邊個城市?

只能講係歐洲
巴打喺邊個城市?

只能講係歐洲

UK?
佢咩工作?留學?
巴打喺邊個城市?

只能講係歐洲

GMT咩區
番到佢屋企,咁就睇電視+食零食啦,
之後同佢一齊玩GVG (我教識佢玩)
由佢初初1場都WIN唔到我, 到而家都有30%勝率, 佢用EXIA用得幾勁
玩左陣.MISS就切生果比我食, 食完坐多陣之後就番屋企了
番到屋企,就同MISS傾左陣電話就訓教,個日星期日就係咁過了

當時個POST 就係去到呢到 之後就冇左下文了. 第二次爛文, 比各位巴打屌到體無完膚
因為發生左一D事. 而家係到會慢慢解釋番.
樓主好靚仔
點解可以屌到咁多女
佢咩工作?留學?

你話呢條大陸妹? 係到做野, 嫁左個鬼佬過黎留低做野.
樓主好靚仔
點解可以屌到咁多女

認真, 問番D女, 佢地話我個樣冇機心, 就算第一次見面 都會信我個隻.
小弟比較童顏, 算係小白臉個隻.
點解我食親都係大姐姐.

好靚樣㗎
上身厭食症咁款
但個籮柚又有啲肉
點解我食親都係大姐姐.

好靚樣㗎
上身厭食症咁款
但個籮柚又有啲肉

普通樣, 不過好淫. 極多水..錫兩錫濕哂, 放條鳩落去都自己滑左入去..琴晚CHUR左我兩鑊, 佢起身番工之前又一鑊.
累死我了....
樓主好靚仔
點解可以屌到咁多女

認真, 問番D女, 佢地話我個樣冇機心, 就算第一次見面 都會信我個隻.
小弟比較童顏, 算係小白臉個隻.

巴打算識flirt,加埋樣就易埋身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞