[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
各位, 隔左咁多年既文, 爛尾左幾次. 係呢到終於完完整整講哂比咁多位巴打知. 點都好, 都多謝各位巴打陪我番番去2009年, 等我重新回憶番呢8年既事.

相, 我就唔會在POST了, 比幾位巴打屌得岩, 我仲係好唔成熟, 冇諗過會傷害到人.

至於追唔追番MISS, 認真, 我心入面我知道自己係真心鍾意佢, 仲係好鍾意. 有時每晚訓教都會睇番同佢既相, 仲係會喊到收唔到聲. 但係我知自己係咩人, 一日改唔到, 我都唔會追番佢

喂, 夠鐘鳩痕啦喎

落去搵隻狗乸交配啦

依句真
咪撚累人啦求下你
含撚啦你
一味講到自己都唔想控制唔到
屌你花心就花心啦 唔撚想改係度揾excuse
個轉捩點應該係當年同你一齊睇狗個fd

如果佢一齊去。呢d真係全改寫

Miss 都唔會無左人生最靚 最青春果十年
我覺得miss都等緊你,希望下一次見到樓豬開post會有好消息

唔係再係個post到叫春係到自怨自艾

女人青春有限,唔會等仆街樓主啦!
各位, 隔左咁多年既文, 爛尾左幾次. 係呢到終於完完整整講哂比咁多位巴打知. 點都好, 都多謝各位巴打陪我番番去2009年, 等我重新回憶番呢8年既事.

相, 我就唔會在POST了, 比幾位巴打屌得岩, 我仲係好唔成熟, 冇諗過會傷害到人.

至於追唔追番MISS, 認真, 我心入面我知道自己係真心鍾意佢, 仲係好鍾意. 有時每晚訓教都會睇番同佢既相, 仲係會喊到收唔到聲. 但係我知自己係咩人, 一日改唔到, 我都唔會追番佢

改到都唔希望你去追番人 你根本無資格

乜原來樓主知道咩係愛?做愛你就叻啫,愛人喎,你識嘅咩?
哇 擺人地全相上黎係為左守返以前承諾
你份人真係自私到出汁
人地咁多年青春俾哂你
你話自己係賤人又點?你點補償返俾人?
陣間人地一個唔覺意睇唔開你幾後悔都無用 賤人

都好既, 依個 POST 警醒下 D 女人

唔好聽 D 狗既甜言蜜語, 唔好齋睇樣就信隻狗係好狗

樓主本身就有先天優勢,個樣童顏又人畜無害
好撚慘呀miss
http://hypebeast.com/hk/2017/1/2017-the-girl-with-all-the-gifts

被譽為《28 Days Later》後最佳的英國喪屍電影。

巴打,有心就約Miss 睇啦
你地都唔細啦,希望你俾人屌醒之後好好對人啦..... 無乜邊個會對你咁好架啦
我覺得miss都等緊你,希望下一次見到樓豬開post會有好消息

算啦 去到呢個時候都重係咁 就知無救
六國大封相個陣 有心既 番到屋企唔見人就成晚去搵人啦
On99等到第朝乜撚都唔做
唉我屌你老母,世界資源真係錯配
人地條女咁撚好千條百順條仔冇珍惜
我就比人撚話我只係識得性依樣個樣
公平咩?
樓主控制唔到碌鳩就閹撚咗佢啦
依家你碌鳩做人定你自己係人啊?
miss等緊你
同佢一齊就會改
信我
唉我屌你老母,世界資源真係錯配
人地條女咁撚好千條百順條仔冇珍惜
我就比人撚話我只係識得性依樣個樣
公平咩?

公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩公平咩

算啦 去到呢個時候都重係咁 就知無救
六國大封相個陣 有心既 番到屋企唔見人就成晚去搵人啦
On99等到第朝乜撚都唔做

係喎 一個女人仲要係你愛既女人 自己一個夜晚係出面仲要係外國 都可以唔搵人自己成晚係屋企 屌你訓得著個下好野喎
屌,咪鬼叫樓主搵返miss啦,佢呢種人,今日可以話就手食件大陸人妻,聽日可以話有第二個靚妹送上門食得唔好浪費。
根本佢就未玩夠,就算去搵返miss,難保半年一年後又掉低人自己走左去,呢種人係唔應該同任何人一齊,佢同人一齊果一刻可能好開心好幸福,但過一排之後佢只會為人帶嚟更大嘅傷痛,除非佢控制到自己碌鳩,唔係嘅搵返miss都只會令miss傷第三次。

我求下你地唔好再慫恿樓豬追翻人
有啲良知都唔會想一個好女仔會咁樣俾人糟蹋
真係幾可惜你條撚樣 無仆街一獲
你仆街過一獲 就會長大定性嫁啦
好彩既 可能身邊有個女人 扶番起你
唔好彩既 一定keep住仆落去

利伸 : 過來人 加 等睇你仆街
成日都話自己改唔到 屌你都嘥氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞