[真人真事]多年前,我同英文miss發生不可告人既秘密關係

1001 回覆
402 Like 51 Dislike
垃圾 就算你玩夠都咪追番miss呀
人地已經三十頭 有另一半就好
如果冇既話到時俾你追番 睇你個款都冇可能改到 盞曬晒miss啲時間 咁樣俾你曬多幾年時間 眨下眼又三十中三十尾 到時搵邊個埋單
浪費哂女仔既時間
我想試下自己認真起黎, 可以行到咩地步, 各位巴打每一句, 每一個字, 我都讀哂. 多謝你地
有個問題一直想問,miss嘅屋企人呢?你地行左咁耐點都見過掛?

仲有,你係男人就應該返去搵miss,唔係追返佢,而係當面向佢道歉,男人可以冇錢冇女冇事業,但一定要有承擔,自己做錯事一句話唔敢就係外國一邊屌女一邊逃避?
留名
我想試下自己認真起黎, 可以行到咩地步, 各位巴打每一句, 每一個字, 我都讀哂. 多謝你地

Po相你對得住佢?
屌你老母!!!!!
如果你真係愛佢你就唔會個日佢唔見左你都可以安然無恙第二日照番工
唔講你夠唔夠膽 一個女仔成晚唔見左你都唔會擔心仲要個主因係你
感覺你當佢 sp 多
你改唔改都好 改到都只係為自己唔好再傷害其他人同埋俾自己有機會有個好少少既未來 唔決心改既話你就一直咁落去 爛桃花啊乜乜乜 遲d 性病惹埋上身無得怨
唔該你唔好番去搵 miss
你番去搵佢你覺得佢可以當咩事都無咩
一唔一齊番對佢都會係一種折磨
你今世欠左佢你總有一日會還番
俾佢有一個更好既未來啦
更何況你連自己可唔可以堅持唔再偷食都唔知就算吧啦
講真 要有決心既年幾前你整走左 miss 就會有
個契機無可能係俾巴絲鬧幾鬧就會改
其實你根本唔愛佢 放過佢啦
講真 你肯認真對待miss 我相信咁善良ge女仔一定會比你打動 希望你下次有好消息
鍾意一個人係錫佢 唔想佢傷心 保護佢
而你咁樣係玩殘佢 唔係叫鍾意
你去叫雞仲好啦 點解要搞miss

又話睇哂d comment 比人屌完咪又去屌第2條女
正仆街
樓主點知miss個晚係去左海邊
同埋點解冇方法可以搵到佢,但又知佢而家單家身?

Po相你對得住佢?

屌,而個人跟本一d都無後悔過,佢好proud of自己屌miss, 佢係到show緊off,講sorry因爲個個都屌緊佢未呼顯下你地囉
老老實實, 個MISS有冇上開高登?
同埋點解冇方法可以搵到佢,但又知佢而家單身?
雖然真係好想屌柒你 但都有咁多人屌了
但相反,想多謝樓豬
呢個post俾到我好大啟發
希望見到你第4個post
睇完你成個真人真事 只係教識我唔好咁易信男人 學識左唔好咁易信人 個樣冇機心既真係好易令人信哂佢講既野沈哂船 唉. 真係愛一個上一課喇個miss.
另外 有良心就del 撚哂 d 圖佢啦 你咁樣post 上黎其實佢有可能睇到
你有無諗過人地可能已經放低左又俾你再勾起番
仲耍你條仆街仔好似哂命咁哂自己食miss 而唔係悔過
一個女人為你付出左咁多
你仲要佢傷心幾多 先肯完
頂你個肺
如果你要提番起件事唔該你搵辦法去同佢道歉
講真 你肯認真對待miss 我相信咁善良ge女仔一定會比你打動 希望你下次有好消息

你而d人同做殺人兇手既幫兇有分別
樓主成日話唔知點解自己咁賤,改唔到,其實係因為你根本冇諗過要改
老老實實, 個MISS有冇上開高登?

如果有上開高登連登, 你係佢面前扮哂後悔乜乜乜都冇用啦, 仲見到你早幾日又屌蝗西

或者成件事係吹出黎

就係之前約左個FRD 同佢一齊睇狗仔 個個FRD.
係我好朋友, 所以佢幫我打聽左好多野. 亦都比佢屌左好多鑊

個miss如果因爲你睇唔開做傻事你會後悔一世.

個miss如果因爲你睇唔開做傻事你會後悔一世.

你都識講佢係一個傻妹.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞