[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
用緊silknxxxx 綠色細部5萬發

腳毛幼但多 - 勤力照說明書打左個半年, 已經得番十幾條

格甩底本身應該有50-100條 (估)- 打左一年 頭半年又係好勤力兩星期至一個月打一次 , 後尾冬天停左,夏天又打, 而家又停左。 但只係得番十條超幼

多毛同好粗既唔多推薦
不過2k有咁既效果我都好滿意 ,因為好憎比人sell
yanis愈黎愈sell
我話諗下先
佢不停話都係想你好睇 唔係想sell你 遲啲新年會加價
我已經講左好多次遲啲先 唔洗住
出去簽名仲要講多幾次
仲有出面個男仔係度 你地覺唔覺得好尷尬
有冇絲打推介邊度做cps/係咪可以自己屋企做?
我小腳有d紅點點好想做cps 但Dermes 係貴到仆街

可以去買藥水自己做 但一定要勤力啲去做

格甩底本身應該有50-100條 (估)- 打左一年 頭半年又係好勤力兩星期至一個月打一次 , 後尾冬天停左,夏天又打, 而家又停左。 但只係得番十條超幼

多毛同好粗既唔多推薦

加多句 如果比錢做彩光(如果仲有人做) 不如買宅光機真係差唔多
(而且你想自己係屋企打v line 都冇咁老尷)
留名
想問宅光機可唔可以打full bikini位?
如果想平 成效 既full bikini有係推介邊間?

我想問係咪激光脫毛既副作用黎
我未打之前都無咁 依家打左幾次 越來越多

你係咪burn 左
正常打完係會有紅點
但係會幾個鐘至一日就會散晒

你係咪burn 左
正常打完係會有紅點

黑色一粒粒咁 我都唔知係咩黎
我係dbp到join左plan 其實個peeling做完真係白左同滑左,我黑哂面咁講我join完依個咪撚再sell我

多毛同好粗既唔多推薦

加多句 如果比錢做彩光(如果仲有人做) 不如買宅光機真係差唔多
(而且你想自己係屋企打v line 都冇咁老尷)

我都係用緊宅光機 我冇咁勤力可能一兩個月先打一次,腋下已經冇乜又生得慢
v line就要長d時間不過都有出少左

絲打有冇推介邊度買藥水
同埋step 應該係點

你係咪burn 左
正常打完係會有紅點

黑色一粒粒咁 我都唔知係咩黎

黑色一粒粒似係burn 左
我果d係紅色點點咁 打laser前已經有
其實我係D記做左年幾underarm 但到而家都仲未脫得晒 仲要都仲有ok多淨 雖然係幼左同生得慢左
到底係我治療師打得唔好定係因為我毛囊閉塞得太勁? 我冇join cps

Same 脫極都仲有 係就係生得慢咗

我underarm算冇哂 但上唇同bikini 位脫極都有
我話諗下先
出去簽名仲要講多幾次

覺呀屌
有時未等你換完衫就入黎
嚇撚死我
我話諗下先
出去簽名仲要講多幾次

覺呀屌
有時未等你換完衫就入黎
嚇撚死我

所以我次次都鎖門 (不過唔個個鎖work唔work)
仲要企係門前面換衫 佢一想入來就頂住佢 叫停佢
想問宅光機可唔可以打full bikini位?
如果想平 成效 既full bikini有係推介邊間?

平同成效應該係yanis 最岩
我話諗下先
出去簽名仲要講多幾次

覺呀屌
有時未等你換完衫就入黎
嚇撚死我

所以我次次都鎖門 (不過唔個個鎖work唔work)
仲要企係門前面換衫 佢一想入來就頂住佢 叫停佢

我未試過 不過諗起都老尷

但其實正常脫毛打幾多次會去得曬?
我依家脫左四五次左右 都好似仲有好多咁
其實係咪俾佢玩緊

每個人個毛密唔密同埋吸光都唔同
有人快到一次就見效 有人幾次先開始見效

冇錯, 但如果係dbp既話, 你打到2046都應該未脫晒

點解?佢機唔好?定會9打
我係dbp到join左plan 其實個peeling做完真係白左同滑左,我黑哂面咁講我join完依個咪撚再sell我

你去開邊間
試過yanis等緊入果時 個治癒師大大聲問我比堅尼做full定修
好彩果時少人 我都保持到唔老監
on99

因為佢會用九幾萬個理由唔同你打

絲打有冇推介邊度買藥水
同埋step 應該係點

我係anthxx G買藥水 用e牌(平啲) 首先要洗乾淨 然後查藥水 記得要噴返中和液 full返媽屎就搞掂 不過建議你出去美容院試下有冇敏感先

佢808機, 仲要比出面既808機更垃圾
鳩打/用藉口唔比你打就不在話下

絲打有冇推介邊度買藥水
同埋step 應該係點

我係anthxx G買藥水 用e牌(平啲) 首先要洗乾淨 然後查藥水 記得要噴返中和液 full返媽屎就搞掂 不過建議你出去美容院試下有冇敏感先

唔該哂絲打

我買黎做下小腿先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞