[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
各位絲打,如果最concern 衛生同埋好L憎比人sell,脱underarm 有冇推介? ps 學生
各位絲打,如果最concern 衛生同埋好L憎比人sell,脱underarm 有冇推介? ps 學生

L記/m記

a+ 3月優惠underarm $980任脫(比一次) 唔sell又乾淨
L記都係$980唔知sell唔sell
dev_n有d人係sell一次,有d人係好sell, 我自己淨係consult個次sell過,打5次都冇sell, 不過有時book左都要等,$688兩個細部位
蝕哂囉
我係A+ 到做腋下脫毛 永久要$2000
依家做優惠 九百幾永久
980咁抵 重要唔sell (聽講a+唔會sell)
巴打可唔可以問意見
日日剃鬚都成隻烏嘴狗咁
想脫上脣同下巴
有有巴打/絲打男友脫過?

唔識人脫
不過得幾間脫毛公司會幫男人做

開唔開得名/暗示下邊間?

Medixxxx

THX 絲打
岩岩搵個下D資料
發現無下巴依個位脫,下巴位係咪即係下脣(UNDERLIP)?
因為見佢有個PLAN係FOR UPPPERLIP同UNDERARM(送UNDER LIP)
佢官網有免費體驗,會唔會好HARDSELL?
到底肚臍(包上下腹線) 上肚 下肚
呢三樣野係咩部分, 唔出圖真係唔明

肚臍加腹線應係係黑色點同埋灰色
上腹係紅色
下腹係藍色
利申鳩估

L記/m記

唔該絲打
WHATSAPP左YANIS 諗住後日JOIN 兩個$2000 5PARTS
10PARTS入面我必打有8PARTS, 剩返兩個PARTS未決定好打邊
最衰佢地無LIN頭揀

上腹係紅色
下腹係藍色
利申鳩估

THANK YOU絲打
佢拆到咁我都唔知點好

上腹係紅色
下腹係藍色
利申鳩估

THANK YOU絲打
佢拆到咁我都唔知點好

我最近有打yannis肚臍(灰色) 佢有sell我話加多500蚊可以幫我做哂成個肚
巴打可唔可以問意見
日日剃鬚都成隻烏嘴狗咁
想脫上脣同下巴
有有巴打/絲打男友脫過?

唔識人脫
不過得幾間脫毛公司會幫男人做

開唔開得名/暗示下邊間?

Medixxxx

THX 絲打
岩岩搵個下D資料
發現無下巴依個位脫,下巴位係咪即係下脣(UNDERLIP)?
因為見佢有個PLAN係FOR UPPPERLIP同UNDERARM(送UNDER LIP)
佢官網有免費體驗,會唔會好HARDSELL?

男人既parts同價錢唔同架, 如果你脫上唇同下巴你預1皮左右, 有人refer你有9折, 你有興趣可以搵我refer你, 咁就跟我果個consultant, 唔hard sell既, 官網登記佢是但安排個consultant比你就可能hard sell d
聽日去YANIS脫毛, 打算買10PARTS
有9PARTS必打, 剩低有1PART未揀到, 俾D意見我
下面呢五個揀一個
5後頸
6 上半背
7下半背
9上肚
10下肚
聽日去YANIS脫毛, 打算買10PARTS
有9PARTS必打, 剩低有1PART未揀到, 俾D意見我
下面呢五個揀一個
5後頸
6 上半背
7下半背
9上肚
10下肚

頸啦
其他打一半 唔打一半好怪
想問下yanis 淨係脫小腿幾錢
同埋個價錢係包幾多次
未脫過毛乜都唔識
同埋個價錢係包幾多次
未脫過毛乜都唔識

個價錢包永久
不過好海鮮價 你預$500~$700
頭盔 我脫2000@4
有冇人知脫FULL FACE洗唔洗剃毛
有冇人知脫FULL FACE洗唔洗剃毛

我自己有剃
同埋個價錢係包幾多次
未脫過毛乜都唔識

個價錢包永久
頭盔 我脫2000@4

唔該你啊絲打 但淨係做一part 會唔會好奇怪
同埋個價錢係包幾多次
未脫過毛乜都唔識

個價錢包永久
頭盔 我脫2000@4

唔該你啊絲打 但淨係做一part 會唔會好奇怪

其實都唔會啊,不過好睇你會唔會想做埋其他位
做埋係扺好多嘅
同埋佢見到你到1part sell 你機會大啲咁囉

$88係咪抵屌到傻
腋下無限次再做上唇三次

再join埋yanis
$2000/4parts激光
做晒full leg + full arm

但我有濕疹做唔做得激光/彩光脫毛
但得手掌有

彩光
學生想脫underarm簡yanis 好唔好
定係可以有其他選擇 無乜budget
學生想脫underarm簡yanis 好唔好
定係可以有其他選擇 無乜budget

最平應該係instaXXXX/dexon
想揀大公司有A+/L記 但會貴D,$980好似係
之前係d記脫耐毛脫完係咁生粒粒同暗瘡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞