[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
有冇人屌過yanis既facial 好平驚有伏
我做開physical 就黎做哂 要搵新地方join facial

伏又唔伏但覺得無咩用
今日去左yanis 新店做左$2500/6part
約左兩點但我要三點先入去做
做晒d大位 做左全手全背手背後頸
好似打得都幾足
但真係等到人都癲
我做開physical 就黎做哂 要搵新地方join facial

做緊~ 一般般啦

做緊~ 一般般啦

Yes
普通一般,做完淨返個啲就算

做緊~ 一般般啦

Yes

姐係無效果? 想做暗瘡電療個啲

做緊~ 一般般啦

Yes

對暗瘡會work
咩收毛孔/美白個啲就一般
電療個啲無用的
認真我聽晚上L記做$980 underarm
返黎share下
我見aplus個網無話有得做bikini 位既
我見aplus個網無話有得做bikini 位既

自睇 Sor
Join左下星期A plus希望真係work
心思思join yanis但意見好極端

yanis = 你有空閒時間就好抵屌
如果成日忙返工無咁多時間等佢/約佢啲nonpeak時間 = 唔好屌

做緊~ 一般般啦

Yes

對暗瘡會work
電療個啲無用的

姐係佢啲暗瘡facial work? 我唔洗美白
主要係暗瘡同補水
求指點

做緊~ 一般般啦

Yes

對暗瘡會work
電療個啲無用的

主要係暗瘡同補水
求指點

補水我覺得不過不失,睇你係咪極乾
我背脊有暗瘡,做過矽針、peeling
依家少左6-7成暗瘡
不過我做哂淨返個啲就算
寧願想貴啲但要有服務
因為唔好expect佢衛生好,無服務,同埋有時要等幾耐下

yanis = 你有空閒時間就好抵屌
如果成日忙返工無咁多時間等佢/約佢啲nonpeak時間 = 唔好屌

你無咩要求既話yanis算唔錯
我由2015年係佢度打到依家
係認真有效果
(雖人地話755打5-6次就搞得掂
但我打左最少10次)
性價比係高既

做緊~ 一般般啦

Yes

對暗瘡會work
電療個啲無用的

主要係暗瘡同補水
求指點

補水我覺得不過不失,睇你係咪極乾
我背脊有暗瘡,做過矽針、peeling
依家少左6-7成暗瘡
不過我做哂淨返個啲就算
寧願想貴啲但要有服務
因為唔好expect佢衛生好,無服務,同埋有時要等幾耐下

我唔係極乾既啊 應該係混乾
我有荷爾蒙暗瘡 係腮位
想搞掂佢 去埋去下印
同埋我有暗粒 都想定期針清
你點睇
想問問各位有冇家用脫毛機介紹
想問問各位有冇家用脫毛機介紹

睇你想脫咩位 panasonic 脫手腳其實都好 work 但脫 underarm 呀粗啲既毛就唔得

我唔係極乾既啊 應該係混乾
我有荷爾蒙暗瘡 係腮位
想搞掂佢 去埋去下印
同埋我有暗粒 都想定期針清
你點睇

身邊有朋友買左佢唔知$3000幾次個plan
個個都想上一次去做幾個快啲做完唔洗再上去
你想像下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞