[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
有冇人屌過yanis既facial 好平驚有伏
我做開physical 就黎做哂 要搵新地方join facial

咪撚join呀 咁岩唔好彩比個個anna負責你facial就慘
一直話你皮膚差 一路做就一路sell 屌佢老尾
做完個facial plan 佢tum我買2000蚊個plan 彩佢都有味

屌我係Anna負責
成撚日話我好乾係咁叫我做補水
屌我去之前一日已經係屋企足好保濕
佢都話我乾 (唔知係咪佢口頭蟬黎)

同埋我搵佢做過2次24K黃金
2次都迫我加補水
仲要偷工減料(個facial要敷金箔但我完全feel唔到有)

依家次次去都係佢跟
好想轉人
上次有個新人幫我做24k黃金係落足料!

24k金係for咩架?保濕?
你wtsapp話book facial以後唔要anna跟就得
因為我脫毛係用呢招

$3000 facial其中一項黎
排毒再生 我覺得係有保濕作用

唉今日wtapp佢地先
其實我都驚尷尬先無講話唔跟佢
因為我好多次都係佢做 佢認得我

唔怕架,佢認得你又點
佢都認得我,我直接話其他人做得好過你
屌完來呢到咁多比anna搞過既苦主
真心yanis d facial得個平 手法又勁參差 好彩已經做晒個plan 永不回頭

我正有此意
做哂之後個啲就算鳩數

我仲有20次
比anna 水左去轉$3000plan
佢仲要偷工減料
最後敷倒膜敷成半個鍾先返黎

我都仲有20幾次
其實我都唔知正常要敷幾耐? 15分鐘?
依家仲有無2000 5part
見佢都係得4 part
見佢都係得4 part

我前幾日打 佢話
舊客2000 5part
新客2000 4part

btw第一次去朗晴 T打得好細心
見佢都係得4 part

我前幾日打 佢話

總之你約佢之前表哂態你知價就OK
問佢 '係咪NON PEAK 時間2000$ 5PARTS? 想約星期X'
真心yanis d facial得個平 手法又勁參差 好彩已經做晒個plan 永不回頭

我正有此意
做哂之後個啲就算鳩數

我仲有20次
佢仲要偷工減料

我都仲有20幾次

anna係咪好瘦頭髮好長個嗰?
之前join咗日牌DATSXXX LAXX脫全身唔想煩,
同musee一樣係咩彩光SCC要搽gel再搞,
做咗18次後仲加埋保養, 啲大位例如小腿咁係脫得好啲,
我有朋友都一齊做全身, 佢本身少毛毛就脫得真係好乾淨咁
但可能我本身真係好多毛, 好似肚呀胸呀果啲係少咗但脫唔清...

尤其係塊面upper lip都仲有毛, 同埋佢全身唔包額頭,
咁我之後再屎忽痕上咗D記諗住試吓激光有咩分別,
之後就俾人SELL咗脫全面同埋前頸,
但而家做咗幾次, 真係少咗好多毛同埋滑咗,
不過真係好撚貴好撚肉赤呀

我正有此意
做哂之後個啲就算鳩數

我仲有20次
佢仲要偷工減料

我都仲有20幾次

金啡頭髮
成日同客一開口就傻婆/傻妹/衰婆
年半前喺DBP買左 bikini位永久,中間因為經期唔定同就唔到時間所以冇做一排,各位絲打覺得我仲去唔去做好 雖然我都知係黑店但真係好唔抵
之前搞抽獎送個啲試用treatment 都未做過
年半前喺DBP買左 bikini位永久,中間因為經期唔定同就唔到時間所以冇做一排,各位絲打覺得我仲去唔去做好 雖然我都知係黑店但真係好唔抵
之前搞抽獎送個啲試用treatment 都未做過

唔好去
你當捐左佢算數
呢間野黑店到送都唔去做

我正有此意
做哂之後個啲就算鳩數

我仲有20次
佢仲要偷工減料

我都仲有20幾次

金啡頭髮

想問anna係喺朗晴定舊鋪架?

我正有此意
做哂之後個啲就算鳩數

我仲有20次
佢仲要偷工減料

我都仲有20幾次

金啡頭髮

屌 我都俾佢sell過
連續做三次都氹我加錢,最好笑係我買咗個$3000plan 第一次去做就同我講個plan唔啱我做叫我加錢轉但明明sell我買呢個plan唧人就喺佢

我正有此意
做哂之後個啲就算鳩數

我仲有20次
佢仲要偷工減料

我都仲有20幾次

金啡頭髮

想問anna係喺朗晴定舊鋪架?

新舊鋪都可能會出現
但應該係新鋪多

我正有此意
做哂之後個啲就算鳩數

我仲有20次
佢仲要偷工減料

我都仲有20幾次

金啡頭髮

屌 我都俾佢sell過
連續做三次都氹我加錢,最好笑係我買咗個$3000plan 第一次去做就同我講個plan唔啱我做叫我加錢轉但明明sell我買呢個plan唧人就喺佢

屌笑左
你潤鳩佢嘛,唔啱你做既話退錢

我正有此意
做哂之後個啲就算鳩數

我仲有20次
佢仲要偷工減料

我都仲有20幾次

金啡頭髮

屌 我都俾佢sell過

上個星期佢仲叫加錢做咩鬼保水
保佢老味呀真係
$3000plan仲唔夠仲加乜撚野錢轉好啲保水

我正有此意
做哂之後個啲就算鳩數

我仲有20次
佢仲要偷工減料

我都仲有20幾次

金啡頭髮

屌 我都俾佢sell過

上個星期佢仲叫加錢做咩鬼保水
保佢老味呀真係
$3000plan仲唔夠仲加乜撚野錢轉好啲保水

做個陣佢仲係咁sell我做霧眉
屌 呢d最少last成年嘅野真係點放心得落俾你班mk妹整
除左一開口叫人傻婆之外 條友都係咁話我皮膚乾
好彩之後得番脫毛唔洗見到佢
除左一開口叫人傻婆之外 條友都係咁話我皮膚乾
好彩之後得番脫毛唔洗見到佢

Exact7ly same situation
有冇人有M記refer??
M記有人 refer幾錢?
有冇人有M記refer??

我有
可以add tg id iamcmp
見佢都係得4 part

我前幾日打 佢話

總之你約佢之前表哂態你知價就OK
問佢 '係咪NON PEAK 時間2000$ 5PARTS? 想約星期X'

試下先 2000蚊係要一次過比
M記有人 refer幾錢?

M記最抵玩係 refer + 對方都係新人(啫係一個月內join)
今期是現金回贈 

第一次上 買咩位都9折+non peak價買 peak

但你要小心佢會瘋狂用而點 sell你,
有啲位本身唔想打,佢都會sell到你心動
所以要決定好咩位先好狗衝上去
依家m記仲有無會員帶新人享有6折個個優惠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞