[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
Web(offical): lihkg.com/thread/13648/page/1
Web(unoffical): lihkg.na.cx/thread/13648/page/1

Dre*** Beau** P**黑店!!!
比左錢既絲打都唔好再上去做
約左時間未比錢既更加要Cancel!!!
留定名先
留名
我見a+使緊半價 bikini
留名
唔洗再問dxeam beauxx prx好唔好啦, 吐下苦水都得既

我問左 $1250一次
呢個價係半價咩
留名
呢間死黑店
留名
新post留名

我問左 $1250一次
呢個價係半價咩

係半價,比四次包永久
姐係$5000,其實唔同yanis比算平
新post重名

我脫過musee dbp 必瘦店 skinpro yanis 仲有間不知名美容店
trial join過 medilase

musee:脫緊第四定五年 underarm仲未清 但小腿脫左十次就無左95%
dbp:個陣join左333脫v line 都兩三年前既事 我親身比佢試過除撚晒衫叫多個人入黎sell我 兩個字:黑店 講撚完
必瘦站:廢機 無用 sell到爆 依家好似改撚左名 有時都仲會打黎sell我
skinpro: 算比較平 但都係無乜效 underarm我個陣係join左musee 但效果慢所以再join skinpro 個陣好似8xx 又係兩三年前既事
yanis:平 大約500/part 但衛生情況唔好 聽其他絲打講件袍會不斷用 唔會洗 會sell 而且海鮮價 不過係見到效果既
medilase:可能我唔好彩 個consultant sell到仆街 個陣讀書得一張信用卡 唔夠limit 佢不停叫我去申請多張黎簽 只些blasklist
新post重名

我脫過musee dbp 必瘦店 skinpro yanis 仲有間不知名美容店
trial join過 medilase

musee:脫緊第四定五年 underarm仲未清 但小腿脫左十次就無左95%
dbp:個陣join左333脫v line 都兩三年前既事 我親身比佢試過除撚晒衫叫多個人入黎sell我 兩個字:黑店 講撚完
必瘦站:廢機 無用 sell到爆 依家好似改撚左名 有時都仲會打黎sell我
skinpro: 算比較平 但都係無乜效 underarm我個陣係join左musee 但效果慢所以再join skinpro 個陣好似8xx 又係兩三年前既事
yanis:平 大約500/part 但衛生情況唔好 聽其他絲打講件袍會不斷用 唔會洗 會sell 而且海鮮價 不過係見到效果既
medilase:可能我唔好彩 個consultant sell到仆街 個陣讀書得一張信用卡 唔夠limit 佢不停叫我去申請多張黎簽 只些blasklist

M記你可以轉cobsult唔一定要拍左佢
上個post有人問M記refer 我有呀可以telegram我: Whitexs
不過m記個refer制度都做得幾好 有折 最近仲送大牌化妝品禮物 join夠幾錢幾錢雙方都有著數 變相好多人冇乜遇過唔好嘅經歷都會自動幫m記做打手

講返個效果 我全身都多毛 我做full arm同underarm
年尾join淨係打左一次 full arm直至今日d毛生慢左 (平時十幾日冇明明已經會好長) 有一忽一忽地已經睇落唔生毛嘅情況 打嗰陣真係稱唔上係痛

Underarm都係 打完十幾日了 但d毛好短 我同呀媽都覺得白左少少(以前剃完都會望到係皮膚到有少少黑點) 打嗰陣有以前用電動拔毛機拔underarm9成痛嘅感覺 當我痛到準備想叫個治療師打慢少少嘅時候 剛好打完了

同埋 pro-test free trial嗰時簡左上唇 打完一個月了 好開心打完咁耐d毛生到得返好少好短 如果打多1、2次應該搞掂 但最後都係揀左送手指 冇揀到上唇

諗住全身咁多毛 要脫就一定要得! 貴d都冇計 目標係u grad前做full body

P.s. 2016學生價total$17xxx 送5次手指 信用卡分期
下次打試下其他治療師 上次嗰個打得好鬼快 凝住會打漏左少少
上個post有人問M記refer 我有呀可以telegram我: Whitexs
不過m記個refer制度都做得幾好 有折 最近仲送大牌化妝品禮物 join夠幾錢幾錢雙方都有著數 變相好多人冇乜遇過唔好嘅經歷都會自動幫m記做打手

講返個效果 我全身都多毛 我做full arm同underarm
年尾join淨係打左一次 full arm直至今日d毛生慢左 (平時十幾日冇明明已經會好長) 有一忽一忽地已經睇落唔生毛嘅情況 打嗰陣真係稱唔上係痛

Underarm都係 打完十幾日了 但d毛好短 我同呀媽都覺得白左少少(以前剃完都會望到係皮膚到有少少黑點) 打嗰陣有以前用電動拔毛機拔underarm9成痛嘅感覺 當我痛到準備想叫個治療師打慢少少嘅時候 剛好打完了

同埋 pro-test free trial嗰時簡左上唇 打完一個月了 好開心打完咁耐d毛生到得返好少好短 如果打多1、2次應該搞掂 但最後都係揀左送手指 冇揀到上唇

諗住全身咁多毛 要脫就一定要得! 貴d都冇計 目標係u grad前做full body

P.s. 2016學生價total$17xxx 送5次手指 信用卡分期

講漏左 打完上唇 覺得萬住萬住咁(唔識隻正字 ) 頭兩日都有呢個感覺 但冇一打完嗰兩個鐘咁萬 返到屋企嗰幾日都搽保濕搽勁d

以上有誇大失實違背良心嘅話 死全家

講漏左 打完上唇 覺得萬住萬住咁(唔識隻正字 ) 頭兩日都有呢個感覺 但冇一打完嗰兩個鐘咁萬 返到屋企嗰幾日都搽保濕搽勁d

打面一定要做好保濕 如果唔係好乾同埋會爆瘡
利申 打m記full face
窮J學生想脫手同腳,腋下都可以考慮
有咩平靚正介紹?
對脫毛公司零認知
阿moon代言嗰個咩333大細部位任脫有冇伏?
有咩平靚正介紹?
對脫毛公司零認知

一般有幾個條件嘅
1.錢 2.有效(快慢)3. 衛生 4.sell 唔sell
你要平又有效又唔sell 嘅 就要犧牲下衛生
要有效又要衛生又要唔sell 嘅 咁咪貴
睇你點取捨 或者可以講下你最concern 邊幾樣再推介俾你

黑店講緊果啲你除晒衫褲唔買唔俾錢就唔放你走呀果種

果間咪就係黑店之中嘅黑店
標題講左
有咩平靚正介紹?
對脫毛公司零認知

yanis啦 上個post有好多絲都推
但衛生方面會差少少咁 同埋收工時間會等耐啲
繁忙時間2000/5part 平日晏晝就送多part
(利申 追返知返黎 諗住新年用利是錢去做)

333個間咪dbp囉 真係唔好上去
會俾人踩到一文不值 你可以追下post睇下佢有有幾黑店 上晒新聞啦
有咩平靚正介紹?
對脫毛公司零認知

yanis啦 上個post有好多絲都推
但衛生方面會差少少咁 同埋收工時間會等耐啲
繁忙時間2000/5part 平日晏晝就送多part
(利申 追post知返黎 諗住新年用利是錢去做)

333個間咪dbp囉 真係唔好上去
會俾人踩到一文不值 你可以追下post睇下佢有有幾黑店 上晒新聞啦

有咩平靚正介紹?
對脫毛公司零認知

一般有幾個條件嘅
1.錢 2.有效(快慢)3. 衛生 4.sell 唔sell
睇你點取捨 或者可以講下你最concern 邊幾樣再推介俾你

標題講左

慢慢脫唔緊要,最緊要有成效同衛生,我最憎俾人sell屌佢老味價錢方面我覺得佢值呢個價貴少少都ok
有咩平靚正介紹?
對脫毛公司零認知

一般有幾個條件嘅

標題講左

慢慢脫唔緊要,最緊要有成效同衛生,我最憎俾人sell屌佢老味價錢方面我覺得佢值呢個價貴少少都ok

話哂都係接觸到皮膚影響身體健康嘅野,真係唔可以貪平,我係學生都咁講

打面一定要做好保濕 如果唔係好乾同埋會爆瘡
利申 打m記full face

啱呀 專登敷左兩日mask
留明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞