[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
啱啱上咗yanis做第一次脫毛 好滿意
一上到去 例牌坐下 無耐就可以入房做脫毛

其實臨上去前已經諗緊應該比現金定係比EPS定係比credit card

最後都係懶得禁錢 用信用卡 (我諗我定力可以)

入到房 因為有人話呢間野嘅衛生情況唔太好,咁我就好小心去檢查下 , 佢比我換個件野無臭味 係似啱啱洗完嘅,張床都無毛 ,即刻放心左
因為原本未去之前, 係F F到好似大陸d美容院咁 成床都係毛

咁我就揀左大小腿 ,full face and underarm
咁佢幫我打之前都好細心幫我剃左先 ,因為我唔記得左剃

打左約一個鐘左右 ,就出去比錢,心諗,重要時刻到 一定係咁sell facial 乜乜乜 , 點知佢淨係問左一句,要唔要試下,而加好抵做$980 10次
我無覆佢,佢都係再無sell我

利申:我無黑面過佢

總括, 物有所值 非打手

其實臨上去前已經諗緊應該比現金定係比EPS定係比credit card

入到房 因為有人話呢間野嘅衛生情況唔太好,咁我就好小心去檢查下 , 佢比我換個件野無臭味 係似啱啱洗完嘅,張床都無毛 ,即刻放心左
因為原本未去之前, 係F F到好似大陸d美容院咁 成床都係毛

咁我就揀左大小腿 ,full face and underarm

打左約一個鐘左右 ,就出去比錢,心諗,重要時刻到 一定係咁sell facial 乜乜乜 , 點知佢淨係問左一句,要唔要試下,而加好抵做$980 10次

一個鐘咁耐? 邊個幫你打?
我大小腿full bikini full face 加上下手每次都係最多半個鐘 多數20分鐘搞掂
絲打你打嘅野確係幾打手feel 唔好怪我咁講

我大小腿full bikini full face 加上下手每次都係最多半個鐘 多數20分鐘搞掂

雖然我都覺得一個鐘好耐,但你絲打你打咁多part 時間又真係短左小小
我full face underarm 全背 同小腿一般打半個鐘,最耐試過打~45分鐘
好睇果陣有無客嘅都

因為我係佢幫我剃緊小腿個陣同佢講埋打埋手臂
原來講少左

總知我就join左佢個個promotion 揀8part 送1part 個個

我無問佢咩名呀

上次朋友去有一part無剃先就skip左個part,點解咁好會幫你好剃埋
上次都等左個幾鐘,有個人投訴等左4個鐘
到底咩時段先少人啲

上次朋友去有一part無剃先就skip左個part,點解咁好會幫你好剃埋
到底咩時段先少人啲

平日,一兩點果啲時間拍烏蠅
學生想做full bikini 同埋 underarm
如果想衛生同埋錢揀邊間好?其實係味草多少少錢去M記好,始終full bikini好似比較危險?
另外有無絲打用過宅光脫毛機,可唔可以脫bikini位,同埋有無邊隻推介?

味草

用緊silk'n FLASH AND GO LUXX
我主要脫手 生慢左 但漫漫長路
手指毛有d無再生
full legs同underarm係m記脫
2012 join ,join左2年已經7788
而家基本上半年都未必去一次 太懶
我係勁多毛個啲人 所以好滿意
好少sell我 有諗過再join但後尾貴左好多

面毛係dexxn脫過 其實dexxn都可以
但成日要等同等尾自己買左脫毛機 之後無再去

到底咩時段先少人啲

平日,一兩點果啲時間拍烏蠅

我今日2:30上去
真係無乜人 我本身手臂位好乾 佢幫我剃完 幫我擦埋cream 先幫我打

無諗過咁好

之前去過d記試做 我真係比條友嚇死
佢帶對大眼仔 大到無左黑白 d牙又黃
佢拉我入房hard sell左勁耐
自此都好怕再去呢d
有冇人面頰(鼻翼兩旁) 生好短既黑色面毛,唔長好近距離先睇到,想問下有冇得脱同幾錢到
過幾日會去yanis 第一次脫 好緊張
通常咩時段最多人?
聽日返去devon脫第二次underarm同手指
打算加手背同上唇
然後再book左aplus脫full bikini+o 好緊張

有無人試過呢間?

有無人試過呢間?

咪同dream beauty pro一樣
$3xx勁多parts果d都係伏, sell到仆街+冇效
你要平不如去絲打們推既yanis, devon, instakin, lumiere啦
Dermes脫underarm
本身算係粗加多毛毛 脫左5次已經差不多冇哂
價錢係貴 但服務好好
Sell就會sell 不過唔會chur我 話冇興趣就唔sell

有無人試過呢間?

808機
過幾日會去yanis 第一次脫 好緊張
通常咩時段最多人?

6點零7點果啲收工時間
我朋友成日都約左7減半要等到8點
聽日返去devon脫第二次underarm同手指
打算加手背同上唇
然後再book左aplus脫full bikini+o 好緊張

我想問下絲打脫手背係咪手指錢對落果d唔脫:/ 因為我果到都幾多毛

佢由knuckles打到手腕個joint位
請問各位絲打full face有邊到介紹 想平
devon開我$7800

Yanis啦,計三part 都係$1500

我想去佢到做2000$ 4parts既legs arms
姐係再額外買多3parts?

我唔sure 佢full face 幾part,但佢$500 1part 點都平過你出去做

我唔sure 佢full face 幾part,但佢$500 1part 點都平過你出去做

聽完你講fb msg問左佢
$2000 4parts個plan入面 頭四個加埋就等於full face
咁姐係我想做埋手腳就應該要俾$4000
我問緊佢關於$2000 5parts nonpeak hours個優惠
Dermes一樣Hardsell,一路做不停話你知做一次唔夠架,本來都信佢大牌子,做左4次啲毛都無少到wor生番曬出黎

個4次都係咁sell我做埋其他位 好煩

後尾嬲嬲地自己去買左部宅光脫毛機,都係$1500倒,keep住用左半年已經脫曬全身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞