[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
仲有想問yanis話508蚊加多part 咁個一part都係永久定限次數打?
仲有想問yanis話500蚊加多part 咁個一part都係永久定限次數打?
仲有想問yanis話500蚊加多part 咁個一part都係永久定限次數打?

永久
有無絲打有毛囊閉塞? 我係dbp做 咁我真係有呢個問題,但第一次佢都要幫我做左 但第二次上去佢又話要join個毛囊plan如果唔係做唔到

個topic同第一頁已經比左解釋你
激光脫毛本身可以舒緩到毛囊閉塞, 會唔會係調轉通左毛囊先做到激光

但佢同我講閉塞左嘅位唔可以做 如果唔join開毛囊嘅話幫我做唔到
有無絲打有毛囊閉塞? 我係dbp做 咁我真係有呢個問題,但第一次佢都要幫我做左 但第二次上去佢又話要join個毛囊plan如果唔係做唔到

激光脫毛本身可以舒緩到毛囊閉塞, 會唔會係調轉通左毛囊先做到激光

但佢同我講閉塞左嘅位唔可以做 如果唔join開毛囊嘅話幫我做唔到

Dbp 同個個都係咁講

Dbp 同個個都係咁講

就係話閉塞既話做激光會舒緩到, 而唔係閉塞左就唔做得
點都好, 強烈建議絲打你比左錢都唔好再上去, 今次sell你毛囊treatment下次sell你facial再下次sell你瘦小腿療程
幾百蚊同豪比佢買左教訓
利申 比佢昆撚左三千幾蚊 宜家冇再上去
昨日2x bxxxxx打完手,手背手指,男友話明顯滑左好多,痛和貴少少都抵!
我做開銀座,冇sell
Underarm 做咗3次冇咗8成
但fullface 好似冇咩料到

我想問大家做bikini 位會唔會尷尬?

係a+做緊full bikini+o
其實都真係好鬼老尷

full bikini會要係青蛙腳咁放對腳 o位直情要排係到狗仔式咁
見到好多絲打問20beauty

之前係fb 見到呢個 見到都覺得痛
仲有其他burn 咗既case 但都係細美容院
可以去fb睇下有無啲係自己有興趣做 但原來係黑店既美容院

仲諗住去join full body

痴線...我實崩潰
之前做完對腳生左幾粒紅點我都勁介意勁唔開心
有冇人有devon book時間個電話
佢Fb page冇左

Devon打過2次underarm
第1次條友勁hea 又係咁話我好乾 要做第2樣treatment 先有效
第2次個人好好心機 打得好仔細 又傾得 又唔太sell 好想遇返佢

痴線...我實崩潰
之前做完對腳生左幾粒紅點我都勁介意勁唔開心

嘩 哩個好誇張
可能我個治療師好?
我打左2年幾一次都未試過出現哩個問題

因為我好鍾意戶外活動 我一曬黑小小佢都唔比我打
a plus 係咪逐次逐次收錢?
佢宜家做半價好撚抵屌 好想做full bikini呀 每次做畀$1250?
其實我係D記做左年幾underarm 但到而家都仲未脫得晒 仲要都仲有ok多淨 雖然係幼左同生得慢左
到底係我治療師打得唔好定係因為我毛囊閉塞得太勁? 我冇join cps
決定衝去yanis!!! full legs full arms!! wish me luck
有冇人有devon book時間個電話
佢Fb page冇左

Devon打過2次underarm
第1次條友勁hea 又係咁話我好乾 要做第2樣treatment 先有效
第2次個人好好心機 打得好仔細 又傾得 又唔太sell 好想遇返佢

旺角 27893093
Whatsapp 53263365

CWB 37068088
Whatsapp 53263743

TST 26880755
Whatsapp 51287887
早兩日第一次去左y記新舖做,著制服感覺專業好多 ,無咁mk
個staff 打得好密仲一句都無sell 過, 可能因為我天生黑面 .個staff 係舊舖都見過簽名係T
個staff 打得好密仲一句都無sell 過, 可能因為我天生黑面 .個staff 係舊舖都見過簽名係T

打邊個位?有無效?
做過3間,
2間755機,1間808機,755機真係脫得好好多,6-8次搞掂,808機脫左成12次,毛係小左幼左,但係效果真係無755機咁好囉
今日喺fb見到間叫faceconcept $333 一大兩細任脫 有無人知好唔好

T 打得幾仔細
同埋佢份人唔sell
只係循例問一問有無興趣就算
今日喺fb見到間叫faceconcept $333 一大兩細任脫 有無人知好唔好

呢啲同dbp 一樣
又係勁sell
食緊消炎藥未BOOK得住 好想快D打

呢啲同dbp 一樣
又係勁sell

咁都係去yanis算 勁sell真係好煩
之前去過mxxxlase都係狂sell sell到我煩我擺低一舊水走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞