[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
Yanis咩時候係non peak??
a+三月優惠真係好抵 但因為一d事未做得著
有冇絲打知道佢個限期到幾時? 有冇得而家俾錢但遲d先開始做 (6月先開始)

我都想試 但本身去開yanis
又想去番同一間做 因為覺得為左1part又要去另一間做好煩

但a+既效果係咪唔錯?你地打underarm幾多次會打清?

上星期去左A plux 打全腿同腋下,好細心幫我做,無hard sell,三月優惠好抵 我先走去做

利申 可refer
有冇絲打知道佢個限期到幾時? 有冇得而家俾錢但遲d先開始做 (6月先開始)

上星期去左A plux 打全腿同腋下,好細心幫我做,無hard sell,三月優惠好抵 我先走去做

利申 可refer

你refer我 我會有咩優惠架

利申 可refer

A plux 個網有講:

激光脫毛推介計劃優惠

被介紹泥的「新朋友」:第一part脫毛療程部位用6折優惠價錢享受療程,例如大腿脫毛療程原價 $3,000一次,現在,每次$1,800($3,000 x 0.6),做滿4次享永久保養,所以,客人只須付款$7,200,即享永久保養($1,800 x 4 = $7,200)。

「舊朋友」:會依被介紹泥的「新朋友」所接受的療程部位,獲贈 A-PLUS的cash dollar。A-PLUS cash dollar會依「新朋友」所接受的不同部位脫毛療程劃分如下:

細部位→ $200 A-PLUS cash dollar
中部位→ $300 A-PLUS cash dollar
大部位→ $400 A-PLUS cash dollar

「舊朋友」會於「新朋友」完成第四次脫毛療程後獲贈A-PLUS cash dollar,A-PLUS cash dollar的金額可以累積一年,當現金使用,同時兌換A-PLUS的美容或脫毛療程!

所有部位做滿4次即享永久保養

同一個部位只能享受優惠一次

上星期做完 俾完錢簽完名就走得
完全無sell 我
逐次逐次俾錢
Yanis咩時候係non peak??

星期一至五
要12點至5點30時段

早兩日問左

利申 可refer

完全無sell 我
逐次逐次俾錢

但我$980個優惠 應該無得再平~
有冇人JOIN左BEAUSKIN 全身一折果個PLAN
係咪真係果個價 冇其他收費

全身一折
即係幾多錢

13xxx+400要捐比浪浪
但佢冇講全身係包咩位

之前都有諗過去嗰度做
但睇見到beautyexchange好多人屌呢間野就冇去
話要等好耐同sell唔到D客就會hea打同講佢地壞話

利申 可refer

完全無sell 我
逐次逐次俾錢

Aplus打腳幾錢

幾錢?
如果唔係係yanis join 左好多parts
我都唔想再去

呢幾次脫毛都起碼等成個鐘
但打個時又快又疏

我都係 想加part
但又覺得佢地愈來愈hea
效果唔係無既 打左成年 係小左 但未去到可以唔打既水平

你知唔知佢幫你打幾多度?
我兩次都打十度 應該有效掛
同埋我nonpeak去 淨係一隻小腿都打到百幾下 算密?
如果唔係係yanis join 左好多parts
我都唔想再去

呢幾次脫毛都起碼等成個鐘
但打個時又快又疏

我都係 想加part
但又覺得佢地愈來愈hea
效果唔係無既 打左成年 係小左 但未去到可以唔打既水平

你知唔知佢幫你打幾多度?
我兩次都打十度 應該有效掛
同埋我nonpeak去 淨係一隻小腿都打到百幾下 算密?

第一次八度,但都好痛

利申 可refer

完全無sell 我
逐次逐次俾錢

Aplus打腳幾錢

我打左全腿360 連腳趾 $3000 x 4
4次後有永久保養

利申 可refer

激光脫毛推介計劃優惠

被介紹泥的「新朋友」:第一part脫毛療程部位用6折優惠價錢享受療程,例如大腿脫毛療程原價 $3,000一次,現在,每次$1,800($3,000 x 0.6),做滿4次享永久保養,所以,客人只須付款$7,200,即享永久保養($1,800 x 4 = $7,200)。

「舊朋友」:會依被介紹泥的「新朋友」所接受的療程部位,獲贈 A-PLUS的cash dollar。A-PLUS cash dollar會依「新朋友」所接受的不同部位脫毛療程劃分如下:

「舊朋友」會於「新朋友」完成第四次脫毛療程後獲贈A-PLUS cash dollar,A-PLUS cash dollar的金額可以累積一年,當現金使用,同時兌換A-PLUS的美容或脫毛療程!

完全無sell 我
逐次逐次俾錢

想要refer
利申:爬左POST但搵唔到想要既答案

想問下大家如果想脫上唇毛既話去邊間好?仲係學生哥唔想太貴果D

想問下大家如果想脫上唇毛既話去邊間好?仲係學生哥唔想太貴果D

instaskin $290 利申追晒兩個post
Aplus個網有晒所有位嘅價錢㗎
呢樣嘢好抵讚 唔洗上網搵餐懵
我都心思思想做Aplus可惜今個月無時間

OR DEVON 688兩PARTS = 344$一PART

利申 可refer

激光脫毛推介計劃優惠

完全無sell 我
逐次逐次俾錢

想要refer

可以add telegram id: iamcmp

利申可以refer Aplus & medalise

呢間好平 但有d難book
Aplus個網有晒所有位嘅價錢㗎
呢樣嘢好抵讚 唔洗上網搵餐懵
我都心思思想做Aplus可惜今個月無時間

我都覺 好有透明度 可以預想做既位既價錢先 3月優惠好正
最近上左yanis朗晴脫
係平日四點幾,一到就直入房唔洗等
脫背呀後頸呀佢會幫你剃毛,脫完仲有揸cream
我多parts打足半個鐘
sell都係講一兩句就算
係我去咁多次最滿意既一次
最近上左yanis朗晴脫
係平日四點幾,一到就直入房唔洗等
脫背呀後頸呀佢會幫你剃毛,脫完仲有揸cream
我多parts打足半個鐘
sell都係講一兩句就算
係我去咁多次最滿意既一次

我今日都去新店打背同全手
好驚多人要等到傻
有無絲打最近有去devon打毛?
我一直都無敏感無紅既
佢話我面有少少紅 因為天氣又凍又濕 一時又乾
所以佢睇完叫我唔好打 再約過時間
想問下你地會唔會都係咁?
有冇人屌過yanis既facial 好平驚有伏
我做開physical 就黎做哂 要搵新地方join facial
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞