[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
我做過呢間既it 狗
我同yanis投訴左了
覆個個人好有禮貌幫我處理得好好
我真心覺得yanis好值
如果絲打們上去做都比人sell到好反感既話
真係唔好驚投訴 佢地會好有耐性睇你有咩意見
個態度令我下晒火 琴晚我真係嬲到噴火咁滯

可唔可以cap 出黎睇
利申無投訴過

又幾好喎
係咪有野賠俾你

都係少少普通野黎
但睇得出係有誠意既
其實我一同佢投訴個陣佢覆返我個態度我已經下晒火
上面張圖係佢摷返我張單影相過我睇mark左以後搵邊個幫我做所以再覆我

利申 我唔係因為佢有冇送啲咩比我所以下火或者上黎幫佢洗白
我冇咁冇骨氣 唔似得啲beggar
yanis而家係咪仲有$500/PART?定點計?

2000@4
單part 無咁平

THANKS
我做過呢間既it 狗

呢間姐係邊間
我同yanis投訴左了

可唔可以cap 出黎睇
利申無投訴過

又幾好喎
係咪有野賠俾你

都係少少普通野黎
但睇得出係有誠意既
上面張圖係佢摷返我張單影相過我睇mark左以後搵邊個幫我做所以再覆我

肯賠都好嘅
M記 referral full bikini 學生咩價位

$10800

好貴
有無人喺yanis打full face?
就快頂唔順自己啲面毛了
但唔知喺yanis打好唔好
始終打面有啲驚 同埋佢枝槍個頭咁大吸印仔咁 唔知打面會唔會打唔到啲角落位
利伸:有喺yanis打其他部位
就快頂唔順自己啲面毛了
始終打面有啲驚 同埋佢枝槍個頭咁大吸印仔咁 唔知打面會唔會打唔到啲角落位

我係yanis 打緊full face
我覺得都ok
上唇最見效
自己啲面毛生到好似鬚咁
而家keep住剃 搞到生粒粒
想問各位巴絲 邊到脫好?
利申 巴打 讀緊書
自己啲面毛生到好似鬚咁
而家keep住剃 搞到生粒粒
想問各位巴絲 邊到脫好?
利申 巴打 讀緊書

男人無得揀
得m 記
就快頂唔順自己啲面毛了

我係yanis 打緊full face
我覺得都ok
上唇最見效

我上唇已經有喺第二間打 都脫得七七八八
係額頭同兩頰果啲面毛 次次上粉底都覺得好核突
我同yanis投訴左了

可唔可以cap 出黎睇
利申無投訴過

又幾好喎
係咪有野賠俾你

都係少少普通野黎
但睇得出係有誠意既

肯負責任抵讚
咁絲打你仲會唔會推薦人去yanis脫毛?
見你地話yanis又sell又打得馬虎, 但今次呢件事又令我覺得好似ok, 同埋$2000/5parts真係幾抵, 我有d細位想搵間平d既脫, 去唔去yanis好呢
我同yanis投訴左了

可唔可以cap 出黎睇
利申無投訴過

又幾好喎
係咪有野賠俾你

都係少少普通野黎
但睇得出係有誠意既

肯負責任抵讚
咁絲打你仲會唔會推薦人去yanis脫毛?
見你地話yanis又sell又打得馬虎, 但今次呢件事又令我覺得好似ok, 同埋$2000/5parts真係幾抵, 我有d細位想搵間平d既脫, 去唔去yanis好呢

我覺得係個別職員既問題
T K 同有個新舖既人都係打得好好唔sell
講真$2000 4parts 知等得耐慣左個晚我就唔會約人
衛生唔好我就自己著底裙過去唔換袍
我覺得依啲都唔算好大問題
窮撚黎講我真係覺得好抵啦
出面啲價錢真係負擔唔起
依加a+好似做緊半價優惠
如果bikini位原價1900×4 半價係咪姐係980×4? 咁咪姐係3800? 定係我get錯
前排去左Yanis新舖 等左個約鐘先入得 見有個人投訴話之前試過等左4個鐘
幫我做個個係高高地肥肥地嘅女仔 無sell過仲好好態度又係咁講唔好意思 但我朋友之前去話幫佢打個個女仔好hea 打完又唔講聲就咁開門走 朋友問佢係咪打完換得衫先話係
係咪可以wtsapp book返同一個人幫我打?但我又唔知佢叫咩名
前排去左Yanis新舖 等左個幾先入得 見有個人投訴話之前試過等左4個鐘
幫我做個個係高高地肥肥地嘅女仔 無sell過仲好好態度又係咁講唔好意思 但我朋友之前去話幫佢打個個女仔好hea 打完又唔講聲就咁開門走 朋友問佢係咪打完換得衫先話係
係咪可以wtsapp book返同一個人幫我打?但我又唔知佢叫咩名

我覺得係個別職員既問題
出面啲價錢真係負擔唔起

之前有幾次搵kathy做 其他幾次都無固定邊個
經過上次佢sell我 對佢有d失望 不過好彩唔算打得hea 所以都ok
見有幾個絲都讚過T T個名究竟係咩
而家都唔知搵邊個好 佢地一時sell一時唔sell
下次諗住隨機睇佢搵邊個幫我做先 再唔掂先指定你地推介既T
兩個禮拜前去yanis舊舖打
等咗四個字
同上面個絲打好似
係咁sell我做果酸
打個陣又係未唧一聲就拉走
但係佢簽名係類似圓圈1
高高瘦瘦 皮膚黑黑地嘅
係咪同一個人?

btw上次係ck嘅幫我打 幾好嘅
但我等個陣聽到佢整傷腳 請咗半年假

我覺得係個別職員既問題
出面啲價錢真係負擔唔起

之前有幾次搵kathy做 其他幾次都無固定邊個
經過上次佢sell我 對佢有d失望 不過好彩唔算打得hea 所以都ok
見有幾個絲都讚過T T個名究竟係咩
而家都唔知搵邊個好 佢地一時sell一時唔sell
下次諗住隨機睇佢搵邊個幫我做先 再唔掂先指定你地推介既T

Tiffany
請問如果只係脫陰唇位係咪都係叫比堅尼位

full bikini=v line+i line+o line (好似係)
陰唇好似係o?

利申 :9估

V係三角形位 I係陰唇 O係菊花 好似係

去m記做bikini條友問我脫full bikini要唔要買埋o埋 我話唔洗 因為好似冇毛
佢又話個個都話自己冇毛但個個都有
想知佢計法到底係點
去到陰唇 落少少連住 果到唔計?
邊有人咁奇怪特登分開呢到兩個位

full bikini=v line+i line+o line (好似係)
陰唇好似係o?

去m記做bikini條友問我脫full bikini要唔要買埋o埋 我話唔洗 因為好似冇毛
想知佢計法到底係點

M記full bikini同o位分開計, 佢地既o位係, 你瞓係度瞓住左摸唔到既部分, 好難解釋, 你明唔明

陰唇好似係o?

想知佢計法到底係點

M記full bikini同o位分開計, 佢地既o位係, 你瞓係度瞓住左摸唔到既部分, 好難解釋, 你明唔明

但訓係到m字腳/平訓打開腳 好似都摸到 ?(自己)
佢話摸唔到就摸唔到就佢點計都得
各位絲打 諗住下星期去Devxn到打full bikini.
呢間野係咪都o架?
本身係m記到打緊underarm同額頭
問左m記脫full到$12000 好貴
所以諗住去Devxn呢間打 平好多

陰唇好似係o?

V係全個三角最大範圍嗰度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞