[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
我係外國做
佢話淺色皮膚就用GentleLASE 深啲既就要用GentleYAG
佢話我係要用YAG 我係普通香港人膚色
想知呢兩部機有咩分別?
btw我都有毛囊閉塞 仲要細個嗰時唔識野 成日r搞到宜家成腳都係一點點既疤
做咗兩次laser脫腳毛 宜家毛囊閉塞出少咗 但係啲疤仲係度 有冇辦法可以整得走
dbp脫咗12定16次 最近轉两個月一次
但決定以後唔會去
一來幾sell d美容雞勁西
二來無乜成效 係生得慢咗 同d毛幼咗

我懷疑有時上去 佢做個樣 根本無開機
一次會feel到痛 隔一次又無感覺咁
所以可能我total做咗10次都唔夠

仲有
因為我係d勁唔sell得嘅人
我知格仔plan係搵笨
Sell你果時咪話一個facial一格
你做埋按摩都係扣两格
但到做果時 逐樣逐樣計 一個facial都两三格
所以千祈唔好join!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

班乞丐會有時話有乜試做facial
有時我嫌煩 見两舊水咪當施捨下班乞丐囉
點勁hea求其落d啫哩碌一碌算
俾錢先話啱啱加咗精華 加一百
咁搶錢都有 仲要態度勁西

所以呢一舊水我當俾班乞丐
以 後 唔 會 上 去!
Btw邊d絲打幫緊dbp打工?
得罪都要講句你地係公廁係雞
得罪都要講句
美容雞同保險佬金融雞一樣咁下賤
讀唔撚成書既死mk妹 態度差又貪錢
想問yanis underarm 加 full bikini大概咩價位? 衛生係唔係真係咁差?始終full bikini如果衛生差真係好唔得
但決定以後唔會去

仲有
我知格仔plan係搵笨
你做埋按摩都係扣两格
所以千祈唔好join!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

屌之前簽左幾千蚊
得第一次係有感覺
其他都係不痛不癢仲要十分鐘完事
但決定以後唔會去

仲有
我知格仔plan係搵笨
你做埋按摩都係扣两格

屌 同感 同埋佢地啲野應該唔多乾淨
成日針清完都爛面爛哂痘
想問yanis underarm 加 full bikini大概咩價位? 衛生係唔係真係咁差?始終full bikini如果衛生差真係好唔得

2 parts $1200, full bikini做過一次,建議自己着裙去好d
岩岩去yanis打左第一次,全程無sell過,個長頭髮姐姐仲打得好細心 唔知下次會唔會開始sell,不過2000/4part依個價錢真係超值
點解無人講maxshx
我覺得幾ok
臨前一日改時間又得 早咗上去又唔駛等 做完出黎都仲未到我本身book嘅時間
打咗三次暫時未知效果
完全唔sell 同埋勁快手

Join埋$333dbp
真係好撚sell 你老味
不過感覺好似幾細心喎 會用濕紙巾定熱毛巾抹

仲有間trxbexxxx
部機幾特別
另外個兩間都查咗gel先打 因為機頭熱熱地
呢間部機頭本身係凍 就咁打落去幾方便
呢間都會sell美容野 本身又皮膚差 差啲把持唔住
有樣野幾好笑 上次上去佢sell我做疣
佢:我有時會係呢間鋪 有時係第二間鋪⋯
然後我閘斷咗佢:乜其他同事唔識做呢部機咩?
佢呆咗兩秒望住我:都識嘅⋯
然後我先醒覺應該係佢sell到個客就係佢嘅 比第二個開單就嘥心機

啱啱開始做脫毛無耐 全部都淨係做咗兩三次未見效
唔知係咪我個人無乜要求 好似間間都無乜特別差咁
其實yanis有冇得指定staff
覺得上次幫我打果個姐姐打得密之餘唔hard sell

btw新舖果邊架𨋢勁細又勁多人搭
上次等左兩部先入到
點解無人講maxshx
我覺得幾ok
臨前一日改時間又得 早咗上去又唔駛等 做完出黎都仲未到我本身book嘅時間
打咗三次暫時未知效果

部機幾特別
然後我先醒覺應該係佢sell到個客就係佢嘅 比第二個開單就嘥心機

Masha 無用,我去左19次脫背部啲毛打極都仲有,後尾先知原來我比嗰個價只會比808機打,要加錢先有755機打,痴撚線,岩岩join都無同我講 垃圾 做到一肚火
M記雖然好好,但新一年加價加到傻
點解無人講maxshx
我覺得幾ok
打咗三次暫時未知效果

部機幾特別

Masha 無用,我去左19次脫背部啲毛打極都仲有,後尾先知原來我比嗰個價只會比808機打,要加錢先有755機打,痴撚線,岩岩join都無同我講 垃圾 做到一肚火

Same, marsha真係做到躁, 完全無效

利申: join咗全手同全腳
我之前貪平去join king's beauty既199一年任脫兩個部位
原先諗住我經得起sell 成個過程不停sell 我真係無比佢地sell到 但黑我面真係頂唔順 走個時 門都唔開比我 我企係門口講左幾聲唔該先開比我 返到去睇 佢只係幫我打underarm中間
點解無人講maxshx
我覺得幾ok
打咗三次暫時未知效果

部機幾特別

總共幾錢?係咪755機打?

有少少想問你係咪盲 上面咪講左係808
有冇人係去yanis beauty 打full bikini?我打左一次之後發覺入d的位佢無打
做緊beauskin脫毛 真心正 第二次已見到進步 又有一折
岩岩上d記試做
啲態度勁差 認真仲衰過dbp(雖然dbp都真係好衰)
佢既效果可能係好好
不過sell既力度真係大到我估唔到
本身佢講左個學生優惠我覺得幾平
但sell到我嬲到爭啲喊
最後算9
唔知係咪個別事件啦
岩岩上d記試做
佢既效果可能係好好
最後算9
唔知係咪個別事件啦

好多絲打都話佢地sell得好勁, 以前應該冇咁勁?
其實m記加左價都平過d記, 又冇咁sell

全手全腳total $8xxx

本身上去join $3xx 脫下手臂加2個小部位,又係衰耳仔軟俾人sell到

利申: 當時有要求俾多少少用755機,但個sales死都話無大分別,叫我唔好晒錢。。。宜家做咗咁多次都無效,就真係晒錢啦

全手全腳total $8xxx

本身上去join $3xx 脫下手臂加2個小部位,又係衰耳仔軟俾人sell到

利申: 當時有要求俾多少少用755機,但個sales死都話無大分別,叫我唔好晒錢。。。宜家做咗咁多次都無效,就真係晒錢啦

無錯,個sale都同我講話755同808都可以做到脫毛,仲同我話808波長打背部啲幼毛效果好過755,755係for腳、bikini粗啲嘅毛效果先顯著,我仲戇鳩信左個仆街,結果打左19次去到唔想再去
岩岩上d記試做
佢既效果可能係好好
最後算9
唔知係咪個別事件啦

D記真係痴撚線 已經貴人地10倍
仲要sell到咁樣 淨係識搵班臭閪blogger寫返靚個名
但係仲係好多人去幫襯 唔知係咪貪個名夠響
岩岩上d記試做
佢既效果可能係好好
最後算9
唔知係咪個別事件啦

D記真係痴撚線 已經貴人地10倍
仲要sell到咁樣 淨係識搵班臭閪blogger寫返靚個名
但係仲係好多人去幫襯 唔知係咪貪個名夠響

其實我冇諗過咁大公司咁出名會sell到咁閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞