[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
有冇人join過 琥x美容 個脫毛?
蘇咩珊代言果間呢
唔知post 1 定舊登有人講過
又係dbp 啲frd 黎
Sell 到on9
想撘單問下有冇絲打用過呢兩部機

垃圾黎

做開m記嘅絲打點睇
問過consultant話係因為商品說明條例先轉喎
想join musee 12次 $5122
Bikini 送v line同underarm

有無伏 考慮緊
有無絲打脫過 ? 12次脫唔脫得清?

太遲發現個post了

Join咗muses $188 完了underarm
試咗一次,Sell咗幾句,要等三個月先有下次
環境真係無得同dermes比
聽佢講話要三年先清 依家心郁郁想轉第二間

嚟緊去試Yanis 期待會有咩效果
有冇人join過 琥x美容 個脫毛?
蘇咩珊代言果間呢
唔知post 1 定舊登有人講過
又係dbp 啲frd 黎
Sell 到on9

join過佢facial仲有幾次未做
對上一次去比人狂sell 做jet peel,心軟落左訂之後申請左退錢等到2046都未退到比我
都已經唔係好敢再上去

做開m記嘅絲打點睇
問過consultant話係因為商品說明條例先轉喎

有無伏 考慮緊

12次想喺musee脫清 諗太多了
post1到呢度都好多絲打喺musee脫咗幾年都未清
成5000蚊留嚟做第二間好過啦

有無伏 考慮緊

12次想喺musee脫清 諗太多了
post1到呢度都好多絲打喺musee脫咗幾年都未清
成5000蚊留嚟做第二間好過啦

Underarm 同 大部位 唔同的
喺Yxxxx beauty做全身
做過一次已經有效果 嚟緊做第二次
除咗Full bikini痛到仆街之外都幾好
去完yaxxx,
今次脫好左好多,
衛生方面好左,係床面白色個塊墊唔換,見到有條毛係上面😥😥其他都有做,例如佢會消毒個機頭,有冇消毒隻手就唔知了
去完yaxxx,
今次脫好左好多,
衛生方面好左,係床面白色個塊墊唔換,見到有條毛係上面😥😥其他都有做,例如佢會消毒個機頭,有冇消毒隻手就唔知了

仲有幫我打個位姐姐好細心
去完yaxxx,
今次脫好左好多,

邊間分店
依家m記refer人送pandora
去完yaxxx,
今次脫好左好多,

邊間分店

新店,朗晴
依家m記refer人送pandora

好有錢
喺Yxxxx beauty做全身
做過一次已經有效果 嚟緊做第二次
除咗Full bikini痛到仆街之外都幾好

全身幾錢
打完脫毛之後發現有幾撻細細地既黑色野
類似黑班咁 㩒落去有d痛
我起初唔為意以為可以捽甩/刮甩
點知捽甩左一小塊黑色皮出黎
之後就望到入面d肉
我google極都搵唔到有人同我情況一樣
唔知可以點處理好
但而家好明顯皮膚上睇落係多左幾撻黑色
好肉酸

我應該繼續刮甩晒d黑色皮好定由得佢?
有冇絲打曾經有類似情況
之後就望到入面d肉
唔知可以點處理好
好肉酸

有冇絲打曾經有類似情況

幫你推下
之後就望到入面d肉
唔知可以點處理好
好肉酸

有冇絲打曾經有類似情況

我生過d好似暗瘡咁,黑色禁落去會痛, 會謝,不過會有印
之後就望到入面d肉
唔知可以點處理好
好肉酸

有冇絲打曾經有類似情況

燶左? 影低問下幫你脫個人先啦唔好亂搞
脫過好多part都無試過咁再唔掂都係叫你睇醫生架喇
之後就望到入面d肉
唔知可以點處理好
好肉酸

有冇絲打曾經有類似情況

我生過d好似暗瘡咁,黑色禁落去會痛, 會謝,不過會有印

姐係一粒粒咁?
我果d係一撻野咁 打完脫毛就有
不過都係黑色㩒落痛痛地
之後就望到入面d肉
唔知可以點處理好
好肉酸

有冇絲打曾經有類似情況

燶左? 影低問下幫你脫個人先啦唔好亂搞
脫過好多part都無試過咁再唔掂都係叫你睇醫生架喇

我覺得9成係 上網睇到d圖 同打完脫毛燒傷d印都好似 又係一撻撻 不過我果d冇咁大範圍
但都好明顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞