[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
Dermxx個 underarm cps快過光速
入去做完10分鐘都無
Instaskin d人真係西到pk
今日上去 係咁話我小腿多毛又閉塞又試我皮膚唔好 食屎啦 唔會咁就比你sell到
岩岩上d記試做
啲態度勁差 認真仲衰過dbp(雖然dbp都真係好衰)
佢既效果可能係好好
不過sell既力度真係大到我估唔到
本身佢講左個學生優惠我覺得幾平
但sell到我嬲到爭啲喊
最後算9
唔知係咪個別事件啦

好多絲打都話佢地sell得好勁, 以前應該冇咁勁?
其實m記加左價都平過d記, 又冇咁sell

D記真係痴撚線 已經貴人地10倍
仲要sell到咁樣 淨係識搵班臭閪blogger寫返靚個名
但係仲係好多人去幫襯 唔知係咪貪個名夠響

其實勁多人連m記都唔識,淨係識d記同dbp
身邊d有做開facial/留意開美容野既人都係對脫毛零概念,淨係識d記
淨係去過Devxx做underarm同upper lip, so far做左4次效果都滿意
但係每次打完都要呆等最少半個鐘見埋consultant簽紙先走得, 想問下其他係咪咁

btw好似冇咩人提Devxx呢間既

我係devxx 做underarm 同全手~
經常性要等半個鐘先走得,要您次次話趕時間先快手d~
想做Full face, a plus 半價左6800算唔算貴?
留名 諗住脫full face, 加拿大, 妹妹
有冇人試過beaus___
做緊beauskin脫毛 真心正 第二次已見到進步 又有一折

有冇sell
今日上去 係咁話我小腿多毛又閉塞又試我皮膚唔好 食屎啦 唔會咁就比你sell到

但呢間效果好唔好 有啲想join
有冇人試過銀座calla book咗遲啲整腋下 $1200up 你地覺得接唔接受到
有冇人試過銀座calla book咗遲啲整腋下 $1200up 你地覺得接唔接受到

銀座有朋友有做
有效果但好慢
個價位可以有更好選擇

其實好架 我去左3 4次已經冇乜毛
但你要預啲人真係好西囉 同埋次次都唔同人打
有冇巴打想試做
入去做完10分鐘都無

Diu agree 仲要等勁耐先有得做
我覺得dermxx 比dpx 更黑店

銀座有朋友有做
有效果但好慢
個價位可以有更好選擇

比得起$1200我會揀luxxxxx $980
或者devon $688@2
或者再西d instaskin $290

其實好架 我去左3 4次已經冇乜毛
但你要預啲人真係好西囉 同埋次次都唔同人打

咁咪同dbp一樣 我應該頂得順
入去做完10分鐘都無

Diu agree 仲要等勁耐先有得做
我覺得dermxx 比dpx 更黑店

去呃9佢啲試用禮物
btw 後來先知係大集團黎

銀座有朋友有做
有效果但好慢
個價位可以有更好選擇

路過好奇一問

點解呢d咁平既? 我見女朋友 medilase underarm 學生價都好似4000-5000
食緊四環素 做唔做得laser
M記宜家好貴
Full arms折咗18450
Full leg 折咗23850
Full back折咗23850

銀座有朋友有做
有效果但好慢
個價位可以有更好選擇

路過好奇一問

點解呢d咁平既? 我見女朋友 medilase underarm 學生價都好似4000-5000

因為係新客promotion, 淨係得好少位好平
其實十個女仔九個脫完underarm哩d位又想脫手腳個d
引你上去做開可以sell下(每間公司程度唔同)
如果好既,咁差唔多價都會係返個間做
食緊四環素 做唔做得laser

點解唔問醫生專業意見

因為medilase 係數一數二貴
不過同佢服務成正比嘅
脫毛一般有有四個好大concern
價錢 效果 衛生 同sell 唔sell
基本上所有公司都只做到三樣
Medilase 就係屬於效果好好 衛生好好 唔sell
所以咪貴到仆街
M記宜家好貴
Full arms折咗18450
Full leg 折咗23850
Full back折咗23850

好貴
想脫full face 同 full leg
但真係太貴
本身join 緊 L 記underarm 同 upper lip 都覺得唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞