[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
岩岩打完L記980
book 6:45 填完form見完consultant 等到7:40先有得做
不過做個人都幾細心同我有講有笑
衛生都ok 暫時未遇到hardsell
而家等緊再見consultant

原來L記都做緊$980

980咁既質素我個人幾滿意
補充返 最黎見consultant都無 hard sell
只係suggest我買多part做有半價, 依個月內覆返佢
小腿$9250 全腿$14100
但話曬都成皮野 唔捨得比住
最後我推左個人仲好好笑容無黑面
同我約埋下個月再做
岩岩打完L記980
book 6:45 填完form見完consultant 等到7:40先有得做

原來L記都做緊$980

同我約埋下個月再做

佢唔係做緊3000$/次全腿送腳指promo咩
俾四次錢都係12k咋喎 點解係14k?
岩岩打完L記980

原來L記都做緊$980

同我約埋下個月再做

我無聽佢提過 邊到知返黎?
有無絲打有毛囊閉塞? 我係dbp做 咁我真係有呢個問題,但第一次佢都要幫我做左 但第二次上去佢又話要join個毛囊plan如果唔係做唔到

慣用手段黎
你去其他公司唔會有呢個問題

我真係屌下佢 次次做都話叫我JOIN JETPEEL
唔買就話剃完對腳太乾做唔到
岩岩打完L記980

原來L記都做緊$980

同我約埋下個月再做

你地唔係講緊一間aplus一間L記?
岩岩打完L記980

原來L記都做緊$980

同我約埋下個月再做

你地唔係講緊一間aplus一間L記?

屌 SOR呀 因為A記都做緊980$PROMO
BTW 如果你要零SELL 衛生環境 A記全腿送腳指都係12K咋啵
雖然我自己就係YANIS到做緊
又係yanis 打完一次 應該好快可以唔洗再黎
有冇絲打做左bikini位?

我做左幾次bikini位, 有d位倒生, 見到毛孔入面有條毛,
同埋生番出黎同under有d摩擦, 搞到毛囊炎, 生左幾粒好似暗瘡, 紅腫痛, 有d有膿
睇完醫生拎左d抗生素查, 好驚會keep住倒生, 同埋會有印

有咩方法可以唔再倒生, 同埋毛囊炎?
做完bikini位點樣可以避免新生出黎既毛毛會摩擦到under?

同問
頭先脫完全bikini 好鬼吉呀

係YANIS到脫咩位啊?
頭先脫完全bikini 好鬼吉呀

我打完第一次, D毛毛好軟唔吉喎
個女仔同我講, 頭四次都會係主要打軟D毛. 之後先會慢慢打甩
P.S. A記

我脫full face,underarm,小腿同全背

我脫full face,underarm,小腿同全背

我而家剩返想脫既有全肚同埋腳指, 諗緊點好
腳指可以去DEVON, 但係一買又要買兩PARTS, 我得一PART想係佢到脫.
然後全肚係YANIS脫既話又1000$, 有D唔抵, 但買多個2000$5PARTS又無咁多位俾佢脫
好煩惱呀!!!!
係yanis join左10 part
第一次去個時 我其中1 part揀左上唇
跟住佢sell我加多$500幫我做埋全面 我見佢本身面都有分幾part 覺得幾抵就join左
去佢到脫完第一次 本身比較粗個d毛已經無咁粗 同埋生得慢左
所以真心覺得去佢到脫好抵
但如果可以 有啲位係本身自己剃唔到嘅話 最好大把剃刀上去 因為佢把剃刀好似真係冇換過咁

我做左幾次bikini位, 有d位倒生, 見到毛孔入面有條毛,
同埋生番出黎同under有d摩擦, 搞到毛囊炎, 生左幾粒好似暗瘡, 紅腫痛, 有d有膿
睇完醫生拎左d抗生素查, 好驚會keep住倒生, 同埋會有印

做完bikini位點樣可以避免新生出黎既毛毛會摩擦到under?

我脫完頭幾日會痴m巾
我覺得感覺冇咁吉,甩左毛出黎都可以靠換m巾整走佢唔洗吉住成日
Bikini 位 係唔係會好痛? 好驚

第一次好痛

第一次好痛

我覺得唔痛
跟住佢sell我加多$500幫我做埋全面 我見佢本身面都有分幾part 覺得幾抵就join左
但如果可以 有啲位係本身自己剃唔到嘅話 最好大把剃刀上去 因為佢把剃刀好似真係冇換過咁

我都想join埋全面 但又驚...
絲打打完全面有無紅/敏感?
y記舊年未有新店果陣都係等半個鐘左右
但最近都要等個半鐘...同埋開始有點sell..
不過係有效果既...
只係有時覺得等得有點耐

我都想join埋全面 但又驚...
絲打打完全面有無紅/敏感?

我係y記有打全面,打完有紅紅地但好快散
敏感就無

第一次好痛

我覺得唔痛

我都覺得唔痛 個治療師打得好快好爽手

我脫完頭幾日會痴m巾
我覺得感覺冇咁吉,甩左毛出黎都可以靠換m巾整走佢唔洗吉住成日

我下面BIKINI位好易毛囊炎, 岩岩黎M呢排又生, 已經成日換M巾都生
醫生叫我試下多換M巾/轉牌子, 重Suggest我用綿條,
所以如冇需要都唔想用M巾焗住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞