[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
兩年前參加過m記腋下試做 幾好人冇sell過我 可能見我學生妹冇乜錢
同埋,治療師好好人 話如果我屋企自己處理d毛毛要點做先係最好 同點樣令d毛生慢d
我係Yannis舊舖做四次... Umderarm 得番幾條
但係full bikini 未見效又嫌乜打得唔夠入 想轉身二間打bikini
真心建議(我去過好多間,你講得出既我都差不多做過)

如果貴價而又有效,我建議去medxxxse 之前謝婷婷代言果間,佢同dermxx 比效果相約,但係m記服務好d,又可以指定一個治療師唔會轉人,join左一次基本上無再sell過我,係間中有優惠會知會我,同埋無d記咁痛,d記有排成日轉治療師個排sell得好勁下

如果平價之選我會推介 銀x (日本個shopping 點) 同埋Mxsee

2間都冇hard sell, 銀記效果會好d 但就要2個月先做得一次
M記效果好慢,因為係彩光,又係2,3個月先可以做一次

題外話,唔好去 dreax beauxxx pxx 同埋 ladixx choixx
想問有冇絲打係m記做過果酸 幾錢同效果如何?

我做過,冇記錯3xx一次
佢個隻好似比較溫和
效果要做得密先有效果
Lumiere有冇絲打試過

20 bexxty

我都係哩間 做full body
Treatment前一晚會自己剃毛 不過可能唔夠乾淨
到時佢會好仔細翻開黎幫你剃多次

全身幾錢?

舊年join 學生30k左右
我係Yannis舊舖做四次... Umderarm 得番幾條
但係full bikini 未見效又嫌乜打得唔夠入 想轉身二間打bikini

係yanis打bikini效果幾好 不過都係有啲位次次都miss左 所以轉第個人打睇下會唔會細心啲
有咩事都盡量唔好去Derxxx脫 脫完一次佢母公司另一條line就會叫你做free treatment 點知上到去又困你喺consultant rm sell 鳩你

我就中撚左伏喇 我學生嚟嘅 佢就幫我搞埋aeon分期 但個consultant 好似啱啱患左重病 換左另一條友幫我做之後嘅treatment
好燥 真係忍唔住講吓D記
幾年前自己傻下傻下走去join咗D記underarm+upper lip
有幾次個治療師辭咗職都唔主動通知我
但佢個奇怪制度又係要客人whatsapp約治療師(佢係就係有個app比你約時間 但曾經有治療師同我講佢地係唔睇果個app的)
幾次都係我whatsapp個治療師幾日都無回音再打去D記問佢先同我講原來果個人已經無做 依家幫你安排返
咁都算 依家跟我果個治療師真係世界級
約到世界末日都約唔到時間 我已經講到明我淨係可以要星期幾同星期幾嘅咩時段
佢就下下都覆我第二啲九唔搭八嘅日子同時段
燥到我 好似雞同鴨講咁

屌 同我咁似既 我原先個治療師又係無啦啦冇做 轉左第個 原本嗰個都幾nice做得幾好 而家呢個真係 次撚次去到塊面閪撚到 打又打到好似好撚趕時間咁 屌我比咁撚多錢去D記就係想買質素買服務呀
絲打你做邊間分店?

金鐘

係yanis打bikini效果幾好 不過都係有啲位次次都miss左 所以轉第個人打睇下會唔會細心啲

我都覺得打得唔夠入
其實我淨係唔想啲毛吉撚住晒中間姐
有無人做過Dermes underarm止汗療程?
效果好唔好?

我都覺得打得唔夠入

係呀 中間堆毛冇脫過 你地會唔會叫佢反開黎打
有冇邊間平既脫小腿
就算唔係755mm都冇所謂,打到啲毛毛幼啲就夠
男仔有冇邊間好
有冇邊間平既脫小腿

如果要平嘅應該calla 同mussee 都平 不過彩光
或者激光就yanis
有冇邊間平既脫小腿

如果要平嘅應該calla 同mussee 都平 不過彩光
或者激光就yanis

我有係calla做underarm ,打左12次係有少到不過始終都有keep住生,不過388都ok啦。
Calla小腿都要幾千嫁喎
男仔有冇邊間好

你想脫邊到
有咩事都盡量唔好去Derxxx脫 脫完一次佢母公司另一條line就會叫你做free treatment 點知上到去又困你喺consultant rm sell 鳩你

我就中撚左伏喇 我學生嚟嘅 佢就幫我搞埋aeon分期 但個consultant 好似啱啱患左重病 換左另一條友幫我做之後嘅treatment

唔SELL你SELL邊個..佢地果D工個個月都要跑數,底薪又唔係多

我都覺得打得唔夠入

今日第一次打i位o位
因為係屋企唔識剃 所以上到去佢幫我剃埋再脫
脫完之後發現佢應該係用把舊剃刀幫我剃
男仔有冇邊間好

唔係間間會幫男仔脫, 我淨係知medixxxx有

係咪顏卓玲代言果間 話係姊妹公司 超級sell
我做嗰兩間就喺你哋踩到地底泥嗰兩間
但我做完又覺得無你哋講到咁嚴重
喺D記做underarm, 學生嚟講喺貴,但好快見效,而且個治療師喺朋友介紹,都無點sell我,亦都無轉過
喺dbp做全腿,佢喺經常sell,但我好堅決話唔洗、無錢,講多兩次就無乜點再sell我
價錢嚟講喺平過D記,但就慢啲見效

利申兩間都做咗半年,本身毛髮偏多,遺傳老豆
依家underarm淨返幾條毛,腿就生慢咗同幼咗,但都仲有

係咪顏卓玲代言果間 話係姊妹公司 超級sell

鄭四萬代言嗰間
屌 sell還sell呀 係都要搞學生

我都覺得打得唔夠入

有次同個staff 講可唔可以再打入啲 ,
跟住佢話 「已經打得好入架啦 」 心諗知唔知乜野叫i位 ?! 下次分個U位=鮑邊啦
同埋咁多Staff 圍埋傾偈,而個客準時到但要坐係度等個感覺好差囉
今日去左m記做uppelip lowerlip underarm
學生價$6800
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞