[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
有咩事都盡量唔好去Derxxx脫 脫完一次佢母公司另一條line就會叫你做free treatment 點知上到去又困你喺consultant rm sell 鳩你

我就中撚左伏喇 我學生嚟嘅 佢就幫我搞埋aeon分期 但個consultant 好似啱啱患左重病 換左另一條友幫我做之後嘅treatment

係咪顏卓玲代言果間 話係姊妹公司 超級sell

鄭四萬代言嗰間
屌 sell還sell呀 係都要搞學生

果間又係垃圾,都唔知點解仲會有人幫佢手賣廣告
我做開銀座,冇sell
Underarm 做咗3次冇咗8成
但fullface 好似冇咩料到

我想問大家做bikini 位會唔會尷尬?
雖然我明白大家都會睇錢做人 但我始終都係覺得做得bikini呢啲私密部位就真係唔好貪平 見你地去yanis到做真係鄧你地擔心
一個唔覺意惹到念珠菌個啲野就麻煩
雖然我明白大家都會睇錢做人 但我始終都係覺得做得bikini呢啲私密部位就真係唔好貪平 見你地去yanis到做真係鄧你地擔心

其實初頭yanis 無咁不堪
係後尾真係愈黎愈唔得
又俾左錢無理由唔做嘅

利申 無打bikini

我又覺得唔係真係大家講到咁污糟
之前絲打話張床有毛 件袍有味呢啲我都未見過 可能好彩

件袍我聞過兩次都有臭孤味
之後就自己帶衫上去換
Btw 上次我book 5:00等左九個字
後面仲有四個book左5:15 兩個5:30 兩個5:45等緊
好心佢地唔夠機唔夠機就唔好hold咁多booking啦
我地等好似好理所當然咁 成班staffs係reception傾計
果日我嬲到屌鳩左個短頭髮既reception
之後兩分鐘後入得
我book五點係到呆等九個字 book五點九果到又係咁等
惡性循環 舊舖係咁等新舖又係咁
見咁多booking就買多d機啦屌

之後就自己帶衫上去換
後面仲有四個book左5:15 兩個5:30 兩個5:45等緊
我地等好似好理所當然咁 成班staffs係reception傾計
之後兩分鐘後入得

同埋見過有絲過剃刀未必係新 痴線見到呢樣已經嚇親 就算有噴酒精都無用啦...

之後就自己帶衫上去換
之後兩分鐘後入得

同埋見過有絲話剃刀未必係新 痴線見到呢樣已經嚇親 就算有噴酒精都無用啦...

之後就自己帶衫上去換
之後兩分鐘後入得

同埋見過有絲話剃刀未必係新 痴線見到呢樣已經嚇親 就算有噴酒精都無用啦...

其實500蚊一part唔好expect太多
我就建議自己係屋企剃左先
有無絲打有毛囊閉塞? 我係dbp做 咁我真係有呢個問題,但第一次佢都要幫我做左 但第二次上去佢又話要join個毛囊plan如果唔係做唔到
淨係去過Devxx做underarm同upper lip, so far做左4次效果都滿意
但係每次打完都要呆等最少半個鐘見埋consultant簽紙先走得, 想問下其他係咪咁

btw好似冇咩人提Devxx呢間既
有無絲打有毛囊閉塞? 我係dbp做 咁我真係有呢個問題,但第一次佢都要幫我做左 但第二次上去佢又話要join個毛囊plan如果唔係做唔到

慣用手段黎
你去其他公司唔會有呢個問題
見到好多絲打問20beauty

之前係fb 見到呢個 見到都覺得痛
仲有其他burn 咗既case 但都係細美容院
可以去fb睇下有無啲係自己有興趣做 但原來係黑店既美容院
係美容公司返工,用Lumenis lightsheer duet 呢部機
有興趣可搵我

個topic同第一頁已經比左解釋你
激光脫毛本身可以舒緩到毛囊閉塞, 會唔會係調轉通左毛囊先做到激光
學生想平 有成效 做underarm/前手/小腿
Yanis/devon or邊間好?

岩岩係fb見到yanis 2000做4part,我都心郁郁。
有冇人知Yanis係咪真係755mm?同埋會唔會hard sell

岩岩係fb見到yanis 2000做4part,我都心郁郁。
有冇人知Yanis係咪真係755mm?同埋會唔會hard sell

Yanis 係真係755
Hardsell 方面佢地係睇人黎恰
有人俾佢地sell 到仆街 有人無俾佢地sell 過

勁怕俾人掂下面
仲要反開
次次蒙眼搞我下面我對腳就打唔開
d腳趾夾實哂

想像到

睇上面各位sis既留言yanis好似衛生欠佳

有其中一個都試過sell我 不過我話諗下先就算
下次直接咩都答無興趣就算 廢事比個希望同機會佢
淨係去過Devxx做underarm同upper lip, so far做左4次效果都滿意
但係每次打完都要呆等最少半個鐘見埋consultant簽紙先走得, 想問下其他係咪咁

btw好似冇咩人提Devxx呢間既

試過做完等45分鐘,效果ok, 但係咁sell我
見到好多絲打問20beauty

之前係fb 見到呢個 見到都覺得痛
仲有其他burn 咗既case 但都係細美容院
可以去fb睇下有無啲係自己有興趣做 但原來係黑店既美容院

咁驚岩岩在2x bxxxxx行出來,痛係痛的,因為第一次正式打(有去做體驗先),搞到現家我好驚............現家只是有燒焦味(upper lip)....
Yanis炒左mina之後係咪好左啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞