[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
睇完你地講M記好似好參籤咁

我覺得做邊間都係睇你遇到咩人
間間都有人係咁sell 睇你係咪唔好彩撞正姐
效果既話我覺得m記真係唔會失望 當然要考慮價錢就另計啦

要大家幫手一齊俾個價錢出黎先
我先
Yanis 基本$2000/4part 再加part500~700一part 不等 海鮮價

其實唔係一開始就話1 part $700 2 parts $1200 3parts 唔記得幾多 4 parts $2000 4parts 以上 加上去就$500?所以有啲人$700 有啲$500就係咁解~
海鮮價係指例如有人可以2 parts $1000咁計?(利申我係舊客俾左$1200 /2 parts)

唔係
我係超舊客由未用755機個陣已經幫襯
除左基本$2000 之外分2次再加左3parts
頭2parts $1200 另外個1part $500

夏天開始喺y字脫
fb promo $2000/4part
一開始打話即加多part就$500 之後先加就$700
對上一次去就sell full body $11000
佢話可以減返俾咗嘅錢
eg脫緊4part加返$9000就full body

利申 打緊好多part

M記好參疵咩?過得去喇,唔排除有啲consult係有啲chur做生意,但我自己就無遇過,so far我介紹左三個朋友都幾滿意效果同服務,係價錢稍為貴d

M記好參疵咩?過得去喇,唔排除有啲consult係有啲chur做生意,但我自己就無遇過,so far我介紹左三個朋友都幾滿意效果同服務,係價錢稍為貴d

唔係質疑個質素
而係上面啲絲打話價錢上海鮮價,人人唔同價
可能我用錯字sorry

唔係質疑個質素
可能我用錯字sorry

只可以講佢地join頭一part有折頭,再join第二part就折上折咁如此類推,所以人人join嘅部位價都會有少少出入。
唔算係海鮮價。 係間公司計法戇鳩啫

唔係質疑個質素
可能我用錯字sorry

只可以講佢地join頭一part有折頭,再join第二part就折上折咁如此類推,所以人人join嘅部位價都會有少少出入。
唔算係海鮮價。 係間公司計法戇鳩啫

海鮮價好似係講緊第間wor
想問下 如果學生打bikini位邊間好o的同幾錢

1.錢 2.有效(快慢)3. 衛生 4.sell 唔sell
睇你點取捨呢四樣 或者可以講下你最concern 邊幾樣再推介俾你丫

1.錢 2.有效(快慢)3. 衛生 4.sell 唔sell
睇你點取捨呢四樣 或者可以講下你最concern 邊幾樣再推介俾你丫

錢同衛生 唔該

錢同衛生 唔該

如果錢同衛生又要平嘅可能彩光會好啲?

錢同衛生 唔該

其實對m記有o的興趣 想知大約價錢
彩光就應該唔會打,其實價錢平過dermes就得
因為之前係dermes打underarm
aplus 脫underarm
唔sell
六折優惠做
600蚊做四次有永久保養
打到第三次就好痛下
整體滿意

想儲錢脫唇毛同小腿
冇錢打全身

錢同衛生 唔該

Oh 咁就多好多選擇
M 記
Aplus
L 記應該都可以做你選擇

錢同衛生 唔該

上面絲打問左要點取捨先, 幾好
M記full bikini 有refer $108xx
但唔包
學生想做full bikini 同埋 underarm
如果想衛生同埋錢揀邊間好?其實係味草多少少錢去M記好,始終full bikini好似比較危險?
另外有無絲打用過宅光脫毛機,可唔可以脫bikini位,同埋有無邊隻推介?
dbp真係黑店嘅表表者
打親去book都話冇時間 啲treatment拖到三四個月先做到
時間隔太耐 搞到冇效
個人又不停話你treatment冇效 要再加錢加多幾期treatment咁
淨係識收錢 收完又冇schedule比你book
打去投訴 話七個工作天內比到回覆
足足大半個月都冇reply
再打上去問 先send返個email黎話
唔接受投訴 除非有進一步證據例如預約記錄
我作為客人 實會每次打去都自己錄音喇
垃圾公司
推你入房就不停upsell
Yaxxx wtsapp會叫人唔好遲到 遲15分鐘就要下次早啲到
但次次冇遲 早過預定時間去到都一樣要等成7-8個字
Yaxxx wtsapp會叫人唔好遲到 遲15分鐘就要下次早啲到

記得有次等成個幾鐘
有幾次都9個字到 冇一次係半個鐘內會入到房
最近一次都等左50分鐘先到我

佢wtsapp又叫啲客唔好遲 諗住佢會有time management
但點知一樣

想知其他地方做脫毛都要預等咁耐?

要大家幫手一齊俾個價錢出黎先
我先
Yanis 基本$2000/4part 再加part500~700一part 不等 海鮮價

其實唔係一開始就話1 part $700 2 parts $1200 3parts 唔記得幾多 4 parts $2000 4parts 以上 加上去就$500?所以有啲人$700 有啲$500就係咁解~
海鮮價係指例如有人可以2 parts $1000咁計?(利申我係舊客俾左$1200 /2 parts)

其實呢
我一開始到而家都仲可以$500 加1part
咁你話係咪海鮮價

我join左$2000/4parts,再加左$800/2 parts

記得有次等成個幾鐘

佢wtsapp又叫啲客唔好遲 諗住佢會有time management
但點知一樣

無,m記最多等10分鐘內

記得有次等成個幾鐘

但點知一樣

無,m記最多等10分鐘內

等咁耐你唔出聲?如果我等超過半個鐘就會同佢地講
點睇20bxxxxy? 學生價好平

我之前做FULL BOAY都有去過試下~

但L記同佢比, L記好似乾淨啲咁,

但L記貴成倍

L記係邊間? 如果貴成倍都ok 我應該會揀a記

但L記貴成倍

另外想問點解絲打係去試做full body? 有得試做咩?
今日去yanis做第六次去朗晴坊,book左6點,6點22先入得
坐係度個時聽佢地講唔知邊個係dermes轉過黎,以前揾3x-4xk但跑數太大壓力轉過黎
今次係個ok高大,少肥,長頭髮粟米卷既女仔幫我打
佢打得勁密咁多次今次下數一定最多
但我唔記得睇度數我覺得好似冇咁痛唔知係咪冇開10
都有提promotion但講完就算,中間大家都冇再講野我幾鐘意
佢做到一半見到我剃得唔乾淨出去拎剃刀幫我剃,但個時我訓係床,裙掀起晒佢就咁開門出去外面d人係會睇到我
但我聽到開包裝拎剃刀,應該係新既但我走個時見佢冇掉
打完個時佢叫我check下有冇位打漏,有可以即刻幫我補
其實打漏會肉眼睇到既咩
打完出去可以直接book 25/2後,我揀放工時間都好易book到

但L記貴成倍

另外想問點解絲打係去試做full body? 有得試做咩?

SORRY~係我講得唔清楚

應該係我想做FULL BODY, 跟住搵住幾記脫毛公司上去試做比較

分別有M記, D記, L記同20B

上去試間間都好HEA架炸, 打1,2下俾你試下個感覺

最後衡量過價錢, 服務質素同環境就揀左L記去做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞