[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
留名
真係唔撚明點解moon要代言間黑店
水左更多人去做
btw有冇絲打幫手list哂咁多間價錢效果出黎更方便
留名
水左更多人去做

要大家幫手一齊俾個價錢出黎先
我先
Yanis 基本$2000/4part 再加part500~700一part 不等 海鮮價

慢慢脫唔緊要,最緊要有成效同衛生,我最憎俾人sell屌佢老味價錢方面我覺得佢值呢個價貴少少都ok

如果可以貴啲啲嘅應該aplus 會不錯
Underarm 就可以揀其他
脫bikini o位你地會唔會自己剃

我係治療師幫我剃
佢話呢d位自己剃唔到
留名
水左更多人去做

我先
Yanis 基本$2000/4part 再加part500~700一part 不等 海鮮價

m記 全部唔同價
full face 12xxx
devon次次上去都hardsell我
我以前join過d細美容院做underarm
脫剩幾條,一邊5條一邊7條
但粗粗地同會生得長
得返幾條唔想比咁多錢去再做
有冇邊間平平地可以脫埋佢
定係去試做比人sell下
留名
水左更多人去做

我先

m記 全部唔同價

Full legs 14xxx (2014年refer價)
Full face 136xx (2015年7折價)
Underarm 810x (2016年9折)
Full Bikini 1107x (2016年9折)
知咁多部位

我先

m記 全部唔同價

Full legs 14xxx (2014年refer價)
Full face 136xx (2015年7折價)
Underarm 810x (2016年9折)
Full Bikini 1107x (2016年9折)
知咁多部位

我個12xxx full face係2016年12月
full legs 16xxx (2016年12月)
箍緊牙係咪唔可以脫上唇?

有咩關係
有冇人試過instaskin 脫underarm?
$580 10 次好次幾抵
點睇20bxxxxy? 學生價好平
好後悔學生果陣無join
依家好貴
有冇人試過instaskin 脫underarm?
$580 10 次好次幾抵

instaskin唔是做緊290咩?

有咩關係

之前條友同我講唔得 我箍鋼箍 會打錯位
搞到我買完個套餐擺係到用唔到
我以前join過d細美容院做underarm
脫剩幾條,一邊5條一邊7條
但粗粗地同會生得長
得返幾條唔想比咁多錢去再做
有冇邊間平平地可以脫埋佢
定係去試做比人sell下

我岩岩係哩個post d廣告見到dermes試做underarm+upperlip仲有野送
你可以上去試下比人sell既
但做得一次應該都脫唔晒
上個post有人問M記refer 我有呀可以telegram我: Whitexs
不過m記個refer制度都做得幾好 有折 最近仲送大牌化妝品禮物 join夠幾錢幾錢雙方都有著數 變相好多人冇乜遇過唔好嘅經歷都會自動幫m記做打手

講返個效果 我全身都多毛 我做full arm同underarm
年尾join淨係打左一次 full arm直至今日d毛生慢左 (平時十幾日冇明明已經會好長) 有一忽一忽地已經睇落唔生毛嘅情況 打嗰陣真係稱唔上係痛

Underarm都係 打完十幾日了 但d毛好短 我同呀媽都覺得白左少少(以前剃完都會望到係皮膚到有少少黑點) 打嗰陣有以前用電動拔毛機拔underarm9成痛嘅感覺 當我痛到準備想叫個治療師打慢少少嘅時候 剛好打完了

同埋 pro-test free trial嗰時簡左上唇 打完一個月了 好開心打完咁耐d毛生到得返好少好短 如果打多1、2次應該搞掂 但最後都係揀左送手指 冇揀到上唇

諗住全身咁多毛 要脫就一定要得! 貴d都冇計 目標係u grad前做full body

P.s. 2016學生價total$17xxx 送5次手指 信用卡分期
下次打試下其他治療師 上次嗰個打得好鬼快 凝住會打漏左少少

講漏左 打完上唇 覺得萬住萬住咁(唔識隻正字 ) 頭兩日都有呢個感覺 但冇一打完嗰兩個鐘咁萬 返到屋企嗰幾日都搽保濕搽勁d

以上有誇大失實違背良心嘅話 死全家

原來我上唇係做左free trial 啫係打曬成個上唇一次
而Pro-test只係打一兩下 試下有冇敏感反應
留名
水左更多人去做

我先

其實唔係一開始就話1 part $700 2 parts $1200 3parts 唔記得幾多 4 parts $2000 4parts 以上 加上去就$500?所以有啲人$700 有啲$500就係咁解~
海鮮價係指例如有人可以2 parts $1000咁計?(利申我係舊客俾左$1200 /2 parts)
留名
水左更多人去做

我先

其實唔係一開始就話1 part $700 2 parts $1200 3parts 唔記得幾多 4 parts $2000 4parts 以上 加上去就$500?所以有啲人$700 有啲$500就係咁解~
海鮮價係指例如有人可以2 parts $1000咁計?(利申我係舊客俾左$1200 /2 parts)

唔係
一次上去同我講700加1part
再之後上次又話就快加到900/1000 1part架喇 落住訂先再諗做邊part囉
然後依家又好似係500 1part
留名
水左更多人去做

我先

其實呢
我一開始到而家都仲可以$500 加1part
咁你話係咪海鮮價
留名
水左更多人去做

我先

唔係
我係超舊客由未用755機個陣已經幫襯
除左基本$2000 之外分2次再加左3parts
頭2parts $1200 另外個1part $500
睇完你地講M記好似好參籤咁
Yanis我做左半年有多啦,最近開始sell我,上次去因爲我小腿有毛囊角化,俾佢sell左做果酸 $588/5次,點知上到去幫我做個人話我隻小腿做果酸唔得, 要做另外一隻2800 10次,仲要冇得退翻$588,最後佢比我做5次, 即係都要加800蚊
點睇20bxxxxy? 學生價好平

我之前做FULL BOAY都有去過試下~

但L記同佢比, L記好似乾淨啲咁,

但L記貴成倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞