[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike

係 有個又黑又高既八婆好撚hea
Btw 個位絲打好勁 咁都記得幾多下 仲要係exactly 幾多下

我join過幾間 比正價打一次個啲 都無幫我打過咁多下

我之前都數過

Ps 無聊數左佢幫我打左幾多下
全面同全背分別百幾下
Underarm大約50
小腿每邊2百零

同你差唔多
我上年年中開始打,依家得返underarm仲有少少
其他部位啲毛就幼到睇唔到

合埋眼冇野做
一下一下咁數其實唔難
舊鋪有個手好大煙味既打得超級hea仲要開得8

係咪好黑個個西女人
早兩日上左yanis度脫第二次full bikini
佢開到8 痛到仆街
不過效果真係好好 第二次已經冇乜毛

上面有絲打問會唔會幫你剃埋
我第一次打full bikini (修型)果陣
唔知要剃到咩程度 所以剩係剃左邊邊位
i 位都係佢即場幫我剃-->之後脫埋

幫我打果個staff 係T
打得好細心同埋幾好傾
下次絲打可以指定搵佢呀

好打手feel 但呢個staff真心nice
之前去舊舖比個肥staff求其打幾下
又有另一個瘋狂sell plan
一度對yanis失去信心

我gull bikini 打十度,好痛好刺激不過好有效
打左六次可能因為已經無乜毛 個staff 仲幫我反開黎打
啱啱喺Ins beauty脫完毛 上嚟包一包膠
話說我join緊m記full leg+underarm
但作為窮學生當然想愈平愈好
前幾日喺facebook見到個廣告 $316@2parts 就心郁郁想試下做手指腳趾
(因為好驚burn 又驚做得唔好手尾長
同埋預咗佢會sell我 所以銀包都冇帶 淨係帶咗400蚊出街
上到去見到唔止我一個客 都安心啲
填左form5分鐘都冇就有得入treatment room 心諗咁快有得做?
跟住就有個女人就入嚟sell我
大約話我係做755, 話808好啲 問我做唔做全手(5000任做一年 約13-14次)
咁我緊係話唔好
如是者 傾咁廿幾分鐘就有得做

唔知做咪做m記寵壞曬 我覺得打755好hea 仲要有1、2條手指毛打漏咗
打之前都冇幫我剃毛又冇消毒,打完又冇叫我注意啲乜
希望做多幾次真係有效果出

今日聽個同學講佢做嗰間叫佢脫完做磨沙
乜做完激光唔係要避免磨沙美白果酸㗎咩
聽m記啲staff講到我都識背
打足成程車 希望有人睇
前幾日喺facebook見到個廣告 $316@2parts 就心郁郁想試下做手指腳趾
同埋預咗佢會sell我 所以銀包都冇帶 淨係帶咗400蚊出街
填左form5分鐘都冇就有得入treatment room 心諗咁快有得做?
大約話我係做755, 話808好啲 問我做唔做全手(5000任做一年 約13-14次)
咁我緊係話唔好

唔知做咪做m記寵壞曬 我覺得打755好hea 仲要有1、2條手指毛打漏咗

755係激光 808係彩光?
有冇絲打知道marshx o唔ok?
見688一個位打755仲可以超過一個位
同埋bikini v line係成個實心三角定修形咁修?
有冇絲打知道marshx o唔ok?
見688一個位打755仲可以超過一個位

勁伏

係三角形嘅2條邊
咁我緊係話唔好

佢話2個都係激光
咁我緊係話唔好

好似兩個都係激光, 但808效果會慢好好好多

之前cap 底大家可以睇下
巴打可唔可以問意見
日日剃鬚都成隻烏嘴狗咁
想脫上脣同下巴
有有巴打/絲打男友脫過?

係三角形嘅2條邊

咁如果想搞三角形嘅上邊究竟係叫咩位
巴打可唔可以問意見
日日剃鬚都成隻烏嘴狗咁
想脫上脣同下巴

唔識人脫
不過得幾間脫毛公司會幫男人做

係三角形嘅2條邊

肚線? 肚?
我早排系yanis 脫左幾part,後背脫完生左好多粒粒有d似暗瘡,有冇事架?有冇絲打都同我一樣試過咁?

係三角形嘅2條邊

肚線? 肚?

唔係三角形對上 係想個三角形低啲都算肚?
媽我好亂
我早排yanis 脫左幾part,後背脫完生左好多粒粒有d似暗瘡,有冇事架?有冇絲打都同我一樣試過咁?

系你老母咩
我早排系yanis 脫左幾part,後背脫完生左好多粒粒有d似暗瘡,有冇事架?有冇絲打都同我一樣試過咁?

系你老母

係三角形嘅2條邊

肚線? 肚?

唔係三角形對上 係想個三角形低啲都算肚?
媽我好亂

m記既話v line係三角形既三條邊
連埋近肚既位
巴打可唔可以問意見
日日剃鬚都成隻烏嘴狗咁
想脫上脣同下巴

唔識人脫

開唔開得名/暗示下邊間?
巴打可唔可以問意見
日日剃鬚都成隻烏嘴狗咁
想脫上脣同下巴

唔識人脫

Medixxxx
巴打可唔可以問意見
日日剃鬚都成隻烏嘴狗咁
想脫上脣同下巴

唔識人脫

Medixxxx

上次上M記都見到有男客
巴打可唔可以問意見
日日剃鬚都成隻烏嘴狗咁
想脫上脣同下巴

唔識人脫

Medixxxx

上兩次去m記都有見到有男人脫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞