[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
個post推番上黎想講一講m記
上次上去做我個consultant 忙住sell新客唔得閒同我sign out
應該係因為送化妝品所以多人上去做test 所以咁落力sell
等左15分鐘都未出黎 好彩我唔係趕時間
但reception 有主動幫我催下佢 最尾幫我約埋時間
追Post 見好多人屌柒yanxx
但見咁平真係有D心動
想脫Full arm full leg

點解呢d咁平既? 我見女朋友 medilase underarm 學生價都好似4000-5000

因為medilase 係數一數二貴
不過同佢服務成正比嘅
脫毛一般有有四個好大concern
價錢 效果 衛生 同sell 唔sell
基本上所有公司都只做到三樣
Medilase 就係屬於效果好好 衛生好好 唔sell
所以咪貴到仆街

好彩早join ,以家m記真係都幾貴
追Post 見好多人屌柒yanxx
但見咁平真係有D心動
想脫Full arm full leg

係接受到佢會sell 同埋衛生唔好就可以心口掛個勇字去
利申係yanis 做緊5part
Instaskin d人真係西到pk
今日上去 係咁話我小腿多毛又閉塞又試我皮膚唔好 食屎啦 唔會咁就比你sell到

但呢間效果好唔好 有啲想join

我係佢同公司令一間叫adara做upper lip
第一次上去淨係問左一句join唔join其他野跟住就無再sell落去啦 不過真係30秒就打完
初頭以為應該無咩用啦 但係依家都半個月 d毛都生得慢左同少左 不過第一次去一定要俾100蚊買佢盒敏感膏
個人覺得只要係755機就可以去馬
所以underarm呢啲位真係無乜必要走去m記做
利申m記脫full bikini underarm走去dexxx脫 兩個細位先688
係hard sell啲 但真係平太多
打算full bikini係m記做
Underarm yanis okma?
但而家m記full bikini咩價位

M記full bikini有refer $108xx

唔諗下aplus?今個月做promotion $1250/1
做4次就永久保養

佢網度話咩轉會6折堅唔堅?
Instaskin d人真係西到pk
今日上去 係咁話我小腿多毛又閉塞又試我皮膚唔好 食屎啦 唔會咁就比你sell到

但呢間效果好唔好 有啲想join

我係佢同公司令一間叫adara做upper lip
第一次上去淨係問左一句join唔join其他野跟住就無再sell落去啦 不過真係30秒就打完
初頭以為應該無咩用啦 但係依家都半個月 d毛都生得慢左同少左 不過第一次去一定要俾100蚊買佢盒敏感膏

敏感膏都係呃人錢嘅
利申 朋友全部無買
因為本身無join 過任何脫毛,想去做full bikini
Book左過幾日去尖沙咀devon
希望唔會係咁sell我
我係devxx做full bikini
第2次做完都少左好多 效果ok既
但會sell下你
不過可以指定治療師起碼我唔使咁尷尬
去完yannis 今次狂sell我又話我多毛

我聽日去
佢地又黎
今日去到Yanis又係要等好耐 自己做唔到咁多客就咪約咁多人上黎啦
今日去到Yanis又係要等好耐 自己做唔到咁多客就咪約咁多人上黎啦

咩鐘數?

我聽日去
佢地又黎

我無脫既位都俾佢講晒我多毛 我夠知啦屌
係咁叫我落訂先

佢網度話咩轉會6折堅唔堅?

有咩? 宜家新客優惠full bikini有referral一定係呢個價架啦

我聽日去
佢地又黎

係咁叫我落訂先

我之前投訴過一次 點知上次上去又係狂SELL
話會加價到$1200 叫我落訂

我聽日去
佢地又黎

係咁叫我落訂先

我都投訴過 無用
每次上到去都好煩,諗住長期book舊鋪
新鋪想靜靜地做完都唔得!

我聽日去
佢地又黎

係咁叫我落訂先

我都投訴過 無用

舊鋪唔Sell?

我都投訴過 無用

舊鋪唔Sell?

其實應該係個別staff , 新舖舊舖我都有去
多數都一句起兩句止, 未試過狂sell

我都投訴過 無用

舊鋪唔Sell?

其實應該係個別staff , 新舖舊舖我都有去
多數都一句起兩句止, 未試過狂sell

舊鋪個個Kathy 由頭sell到我落尾
第一次咁撚hard sell 之前都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞