[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike

但wtsapp果間野已經幫我bk左朗晴新鋪

再wtsapp佢改
如果你耳仔軟,或者你上到去咩卡都唔好帶

但有無咩大分別?新舖會sell得勁啲?我都係佢係wtsapp就幫左我約朗晴,好驚

其實都係睇人
2邊都會sell,但個人感覺就新鋪sell得勁啲同離譜啲
唔洗驚,你真係耳仔軟就帶張$50上去就算
唔好帶提款卡同信用卡
因為佢地會係咁叫你落訂hold住
或者好似上面絲打咁,你閪哂面咁拒絕佢

前幾日第一次上新鋪,佢又無乜點sell我
係咁意講下有咩優惠做緊,之後就係到r水吹幾nice
我total脫6parts,覺得都幾好,手臂真係小左好多毛同生慢左好多
佢呢個價講真都唔敢期望太高,做到咁已經好滿意
諗緊脫唔脫埋bikini位,好驚痛
佢話開新鋪所以做緊$2000 5parts,但又無咁多位想脫

$2000 5part依家仲有無?係再join先係定新客第一次上去就有?

再wtsapp佢改

但有無咩大分別?新舖會sell得勁啲?我都係佢係wtsapp就幫左我約朗晴,好驚

其實都係睇人
唔好帶提款卡同信用卡

因為我準備第一次上去,諗緊$2000比現金定分期。咁講係咪唔好拎信用卡出黎好啲
本人毛孩一個
想知激光要隔幾耐做一次?
人在外國所以唔知時間上夾唔夾到
本人毛孩一個

大概6星期一次
本人毛孩一個

大概6星期一次

初期做應該會4星期一次
之後少d毛就會6-8星期一次
頭先打上唇同Underarms
6度已經覺得好熱同痛痛地
fb見到ladixx choixx 做緊755 188$一part好撚平
有冇人做過?
fb見到ladixx choixx 做緊755 188$一part好撚平
有冇人做過?

好似見過有人包膠
又係sell 到仆街

6度
咁細度會唔會脫到2046
有冇人做過?

好似見過有人包膠
又係sell 到仆街

但效果冇伏?

其實都係睇人
唔好帶提款卡同信用卡

因為我準備第一次上去,諗緊$2000比現金定分期。咁講係咪唔好拎信用卡出黎好啲

俾現金會好啲
如果你定力好既,俾信用卡都得
我脫左6-7次,啲毛無左8成

6度
咁細度會唔會脫到2046

下次做好保濕先去
叫佢試下開大度數D
想問下脫上唇 激光既話m記係咪都唔錯?
未試過脫有d驚效果唔好 想搵間好少少

其實m記收得你咁貴都係好咖喇 我都有係m記脫上唇

絲打知唔知幾錢左右?唔該晒

再wtsapp佢改

其實都係睇人
唔好帶提款卡同信用卡

前幾日第一次上新鋪,佢又無乜點sell我
係咁意講下有咩優惠做緊,之後就係到r水吹幾nice
我total脫6parts,覺得都幾好,手臂真係小左好多毛同生慢左好多
佢呢個價講真都唔敢期望太高,做到咁已經好滿意
諗緊脫唔脫埋bikini位,好驚痛
佢話開新鋪所以做緊$2000 5parts,但又無咁多位想脫

$2000 5part依家仲有無?係再join先係定新客第一次上去就有?

我問左好似要舊客先有
新客2000蚊4part
有冇得淨係脫唇毛
我手手腳腳都冇乜毛 腋下冇毛
但上唇做facial俾人抆得多 搞到愈黎愈多毛好柒
有冇得淨係脫唇毛
我手手腳腳都冇乜毛 腋下冇毛
但上唇做facial俾人抆得多 搞到愈黎愈多毛好柒

Devon/instaskin 啦呢啲細位嘅話
想問你地有冇yanis電話 點解我搵唔到...
追左頭幾頁 睇到我都想留番條腳毛

差不多7, 8年前仲係學生 第一次喺Y團購$3XX去左一間不知名美容院仔做過underarm
結果做到 勁 L 痛 痛到做完係唔可以放低對手夾住個格甩底
仲要聽班街街女人講腫係正常 第二日結焦係正常
結果痛L左幾次 每次幾日
完全冇效 仲懷疑搞到有燒傷痕跡…

之後唔敢再去啲不知名美容院
當年D記開左間姊妹鋪叫cleeen專做彩光平好多
$3xxx join左underarm
結果做左6次左右間野收左皮
將我地一班客彈番俾D記做激光
以為汁到 當年D記做underarm都好似要$8xxx
但其實係因為近年開多左好多平價脫毛
以cleeen嘅價錢其實已經好多選擇
而且D記我都唔知佢堅定流
我本身underarm係幾嚴重 因為剃得多日日剃搞到又粗又多
但我都起碼做左成10次8次都仲係出緊毛
係幼左少左好多
但係佢keep住話我咩毛囊閉塞sell我做個咩酸療程激光先會有效喎
好彩我死口話我死都唔會再花一分錢喺個唔會見人嘅underarm度 我死都唔會再喺你公司花一分錢
D記次次都轉治療師
有次有個hard sell到夾我喺房講左成個鐘有多
Sell完underarm咩酸sell唔到轉selll其他part 最後唔知點解可以sell到連Hitachi部家用導入導出機都sell埋
到我發爛乍話 我咪同你講左我唔會買囉我咪同你講左我未食飯囉我走L得未 先肯俾我走

其間去過好幾間
Deevon做手指手背
好似$6XX包保養 有788/808揀 我揀左788機
效果ok 做完6次仲有出但少好多
都有痛感但我接受到 (可能第一次間美容院真係… )

銀座做過下手小腿兩次
睇唔幾到效果 始終做得兩次
但唔算太hard sell
做完仲有人打黎問評分意見
最失敗係我有次做到一半我蒙住眼佢竟然中途換人幫我做……

Topic寫嗰間黑店
我近排見佢388三大part上左去做大小腿下手
做左兩次 暫時我覺得ok喎
Hard sell冇D記嗰件咁hard sell
只係一路做一路喪話我做大小腿唔做埋膝頭會好核突叫我順便做埋
我心諗你388做三大part然後叫我$3xxx做膝頭我采你都有味
做完俾個sale屎sell多兩sell facial
唔落答15分鐘內放我走 我又覺得ok喎
唔知之後會點呢

各位sis有冇膝頭好推介 我要平
想問下脫上唇 激光既話m記係咪都唔錯?
未試過脫有d驚效果唔好 想搵間好少少

其實m記收得你咁貴都係好咖喇 我都有係m記脫上唇

絲打知唔知幾錢左右?唔該晒

宜家有refer學生上唇好似$1800
淨做underarm,邊間好?
muse得唔得
上面字海唔quote啦 不過真係勁詳細 多謝絲打咁有心
muse得唔得

post 1 見好多絲話musee脫咗幾年都仲脫緊
muse得唔得

post 1 見好多絲話musee脫咗幾年都仲脫緊

Musee係彩光wor
你要平不如instaskin/devon

絲打定力好勁

絲打定力好勁

第一次上去我通常唔帶錢/卡 或者喺銀包都拎哂出黎分開放
我個人好怪 愈sell我愈抗拒
佢西我面時我更西
我要自己research完知價錢自己撞上去先有機會做到我生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞