[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
喺Yxxxx beauty做全身
做過一次已經有效果 嚟緊做第二次
除咗Full bikini痛到仆街之外都幾好

全身幾錢

2000 4parts
每加1part 500
不過好似唔同Staff唔同價錢
明明之前話有得全面
但又有個會話面要分2parts咁
打完脫毛之後發現有幾撻細細地既黑色野
類似黑班咁 㩒落去有d痛
我起初唔為意以為可以捽甩/刮甩
點知捽甩左一小塊黑色皮出黎
之後就望到入面d肉
我google極都搵唔到有人同我情況一樣
唔知可以點處理好
但而家好明顯皮膚上睇落係多左幾撻黑色
好肉酸

我應該繼續刮甩晒d黑色皮好定由得佢?
有冇絲打曾經有類似情況

我生過d好似暗瘡咁,黑色禁落去會痛, 會謝,不過會有印

姐係一粒粒咁?
我果d係一撻野咁 打完脫毛就有
不過都係黑色㩒落痛痛地

我個d係一粒粒架,同你唔一樣?
打完脫毛之後發現有幾撻細細地既黑色野
類似黑班咁 㩒落去有d痛
我起初唔為意以為可以捽甩/刮甩
點知捽甩左一小塊黑色皮出黎
之後就望到入面d肉
我google極都搵唔到有人同我情況一樣
唔知可以點處理好
但而家好明顯皮膚上睇落係多左幾撻黑色
好肉酸

我應該繼續刮甩晒d黑色皮好定由得佢?
有冇絲打曾經有類似情況

我生過d好似暗瘡咁,黑色禁落去會痛, 會謝,不過會有印

姐係一粒粒咁?
我果d係一撻野咁 打完脫毛就有
不過都係黑色㩒落痛痛地

我個d係一粒粒架,同你唔一樣?

你打邊間 打返去脫毛公司問有冇醫生 如果有就搵返脫毛公司個醫生睇先 因為正常佢地要跟進唔洗錢
屌你老母
銀座都係黑 希望唔會再有人中伏

利申 join過underarm同full face
Full face仲要係比左成萬蚊
早前去左medilase第一次...
打完次後一星期啲毛自己甩
真係好感動到底哂左約多時間係垃圾dbp...
instaxxxx有個死八婆d態度好閪 唔知有冇絲打遇過
之前一邊打毛一邊屌我隻腳好乾
我忍唔到痛郁左一下 又屌我成日郁 我都忍佢

到今日 我隻腳只係有個好細既area好輕微甩皮
佢講到我半隻腳都甩哂皮 勁撚誇張
又話如果一定要今日格硬打既 淨係打得半隻腳

約時間個陣態度又臭串 同佢講野講到想鬧交咁
死八婆食屎啦

開名啦 之前我又係上去激光 有個應該新黎既幫我打
我係個到打左差唔多十幾次 都係啲正價脫毛 逐次收費個啲
幫我打開個個一直都係最大度數咁打 個日佢放假
上次就係新人幫我打 話我乾 我去美容院都未比人話過乾 check過幾次都係話我係中性 但條友死要我一定要做個咩冰凍乜柒導入
我話唔做 佢就話要幫我用最細既度數打 如果唔係就會損又盛 我堅持要佢打返我之前既度數佢就死話我乾 較勁細幫我打
屌 哂撚左一次既錢 走個時仲同我講 下次有錢既要做左導入先會好好多

死八婆食屎啦

上次就係新人幫我打 話我乾 我去美容院都未比人話過乾 check過幾次都係話我係中性 但條友死要我一定要做個咩冰凍乜柒導入
我話唔做 佢就話要幫我用最細既度數打 如果唔係就會損又盛 我堅持要佢打返我之前既度數佢就死話我乾 較勁細幫我打
屌 哂撚左一次既錢 走個時仲同我講 下次有錢既要做左導入先會好好多

幫開我打果個staff一直都冇話我乾
呢個死八婆好似食左屎咁 話乾到咁會burn 又話會避開哂甩皮位 姐係有半隻腳都打唔到
我費事哂撚左一次 唯有約過第二日

instaxxxx應該有絲打幫襯過架
$290脫underarm個間
Amazing Grimm都係
$288,1 part大,3 part細,要提前過數
小腿、under arm、額頭、唇毛
一開始就話,因為呢個係優惠活動,under arm只會脫腋窩位,即係中間個忽,兩邊係唔會幫你脫,所以呢part等於無用,心諗,你宣傳個度話係"腋下",即係玩字眼遊戲,所以你上到去只需要聽佢d字眼遊戲點玩,因為你已經比左錢。
總括黎講,4part裏面,額頭、上唇係求其脫,係咁咦打幾下就完,under arm就打中間only,腳就打曬嘅,所以得腳有用。
第一次上去講解完換衫,佢會話你隻腳好乾,話會避開黎打,咁嘅話效果會差好遠,不斷遊說你買個精華plan,話每次搽左,每次都唔洗避開黎打,我唔肯,跟住就不斷sell,最尾就比佢sell左$4000連個咩精華。
由第二次開始(而家去左6次),我就知道個遊戲係點玩。
第一,佢用$288個優惠吸引你上去,而且提前透過pay pal收左你筆錢先,侷住點都賺左$288先,就算上去聽到d字眼遊戲,你都已經比左錢。第二,佢會用盡所有方法話你有咩唔好,將問題無限放大,等你覺得自己好有需要,就算你好完美,就會話做完等自己變靚d,d錢都係投資落自己到,如果你拍緊拖,就會話男朋友唔會話你多毛咩,用盡一切方法黎氹你join plan。
第三,就因為佢地都係食飯,要追quota,但個價同海鮮價無分別,佢地會知會個底線係幾多,一開頭會開好高,跟住你嫌貴就慢慢減,又會同你講話有得分期,每個月都係3百幾蚊,食餐飯都無左啦,講到好抵咁,如果上次sell你唔到,你下次去就會同你講,公司部電腦抽中左你有$1000蚊coupon,今次唔join就無機會咁,其實成個遊戲只不過係將個價抬高$1000,同你講有coupon減返,佢地又係賺咁多
第四,呢間野會有18次可以打,限你一年內打曬,聽落好似好抵咁,但每次距離預約個時間唔夠5個鐘取消,就會扣你一次,重點係如果你突然有野做、唔舒服,你唔會提前5個鐘知,所以咁扣扣下,你最少都無左幾次,如果你join左plan嘅話,即係你每扣一次,就白白無一次錢。
第五,你每次上到去,佢都會安排唔同嘅人同你做,唔會重覆,因為個consult sell唔到你,就可以利用同你做個個說服你,每次唔同人就可以做到就算sell你,都唔會比你覺得上次咪sell左我囉,今次又sell?嘅感覺
暫時係咁多
本身係you bxxxxx做左$299 脫毛,次次都sell我做一次咩鑽石磨皮,話做左d皮膚先會吸到lasor 光,我唔肯,sell到我做左6次之後就無sell過我.到我最近做到第10次左右就sell我做次facial, 咁facial我本身都有d興趣所以買左一次.
其實各位絲打真係要企硬,最好唔好帶卡上去,因為我係個d唔易比人sell到的人,但其我自己都有一兩次有d心動想比錢,d sale 把口真係好叻
本身係you bxxxxx做左$299 脫毛,次次都sell我做一次咩鑽石磨皮,話做左d皮膚先會吸到lasor 光,我唔肯,sell到我做左6次之後就無sell過我.到我最近做到第10次左右就sell我做次facial, 咁facial我本身都有d興趣所以買左一次.
其實各位絲打真係要企硬,最好唔好帶卡上去,因為我係個d唔易比人sell到的人,但其我自己都有一兩次有d心動想比錢,d sale 把口真係好叻

同意絲打,唔好帶卡

死八婆食屎啦

呢個死八婆好似食左屎咁 話乾到咁會burn 又話會避開哂甩皮位 姐係有半隻腳都打唔到

我地應該係同一個staff打
黑黑瘦瘦 樣勁系 條頸有紋身 屌 諗返起我哂左一次真係蠢過西 早知走

死八婆食屎啦

黑黑瘦瘦 樣勁系 條頸有紋身 屌 諗返起我哂左一次真係蠢過西 早知走

原來絲打都係instaxxxx打
其實呢個死八婆係咪長期係度?
我再對上一次上去唔係佢打既
我唔記得個八婆有冇紋身, 不過係黑黑瘦瘦, 個死人樣好似食左屎咁
唯有死死地氣走 唔好同佢鬥氣
兩星期後同underarm一齊打

死八婆食屎啦

我唔記得個八婆有冇紋身, 不過係黑黑瘦瘦, 個死人樣好似食左屎咁

我都係個到打啊 我聽返我熟既staff講個條友係調鋪調黎
唔知幾時走

死八婆食屎啦

我都係個到打啊 我聽返我熟既staff講個條友係調鋪調黎
唔知幾時走

可唔可以要求唔要佢打?
今日上yanis打第七次
book左1800,1750上到去1820入房
床上面塊白色墊上面冇毛但有條頭髮應該都冇換
機上面有好多貌似即棄既剃刀,有把開左用過未掉既好彩我自己剃晒
我自己著左背心裙冇著佢條袍
應該係其中一個小肥姐姐幫我打,幾細心完全冇sell我,淨係問我有冇知唔知新鋪$2000@5就冇再提
15分鐘打完上下手+大小腿+膝頭
我數住一邊下手10x, 上手11x, 膝頭6x, 小腿14x, 大腿17x下,我諗我大概搞左千二下
入房見到部機開8, 唔記得左叫佢開大d, 但走個時發現佢都有開返10
打左六次得返3-40%好幼既毛,我覺得叫值回票價
想問下medilase 有冇學生優惠/referral 優惠?
幾錢到?
medilase 同yanis 係咪兩間比較好既?
想問下medilase 有冇學生優惠/referral 優惠?
幾錢到?

有6折 幾錢睇你做邊part
打第二次20Bexxxxx...d職員都真係幾細心,真係同你打曬,有d位佢見未打得好會再同你打番, 不過得TST一間有少少唔太方便。暫時無再sell我

利申打緊upper lip,underarm, lower hands and fingers
幾錢到?

宜家係分新客價同學生價咁, 有d複雜
M記貴好多但效果好d, 衛生d, 唔hard sell, 有咩事可以睇醫生
Yanis平, 都有效果, 但一定慢過m記, 聽絲打講衛生不太好
幾錢到?

M記貴好多但效果好d, 衛生d, 唔hard sell, 有咩事可以睇醫生
Yanis平, 都有效果, 但一定慢過m記, 聽絲打講衛生不太好

Yanis同medilase用唔到機?
幾錢到?

Yanis同medilase用唔到機?

Yanis同medilase用唔同機?
幾錢到?

好多part 都想做
Full face underarm 小腿
6 折係學生價?
幾錢到?

好多part 都想做
6 折係學生價?

我覺得medilase效果真心快
做full face一次效果好明顯
有學生/referral優惠不過好似referral再平啲
幾錢到?

好多part 都想做
6 折係學生價?

學生有refer折左full face$13xxx, underarm$5000, 小腿要再問
絲打想要refer可以搵我
出曬名係黑店你都上去
無計嫁喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞