[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
我想問有咩方法可以直接聯絡yanis既高層
我係yanis做左咁耐最撚嬲係今次 次次我都覺得冇問題
但今次嬲撚到仆街 未試過咁
今次打個個人未見過 生面口
由一入房sale到我走為止 sale都算
係好撚hea打
平時係吱完先再郁下個位 佢下下未撚吱完已經拖
係一路拖一路吱 咁打撚到幾多位?
仲叫我落訂又做peeling又做facial
仆街我未試過咁嬲 真係好撚hea打得
佢叫GX 我一撚定要投訴佢
求聯絡yanis管理層方法!!!!!!!

琴日去左舊舖脫 成間舖d staff都未見過
全部生面口 之後幫我脫果個同你講既一模一樣
鳩打 下下未吱完就拖走 重點上下手打得果廿下都無
我係咁叫佢補打 keep住係咁sell我脫全背同facial
跟住我屌鳩佢打到咁hea仲想sell我?
佢收左聲 呢d人係要惡過佢先得
Btw Yanis之前有個幫我脫得好好
又溫柔又唔sell 新舊舖都見過佢
個樣有少少整容feel 高瘦既
係咪就係你地講果個T
想下次搵返佢脫
underarm既話 instaskin定devon好啲?
請問如果只係脫陰唇位係咪都係叫比堅尼位

full bikini=v line+i line+o line (好似係)
陰唇好似係o?

利申 :9估

V係三角形位 I係陰唇 O係菊花 好似係

去m記做bikini條友問我脫full bikini要唔要買埋o埋 我話唔洗 因為好似冇毛
佢又話個個都話自己冇毛但個個都有
想知佢計法到底係點
去到陰唇 落少少連住 果到唔計?
邊有人咁奇怪特登分開呢到兩個位

M記full bikini同o位分開計, 佢地既o位係, 你瞓係度瞓住左摸唔到既部分, 好難解釋, 你明唔明

但訓係到m字腳/平訓打開腳 好似都摸到 ?(自己)
佢話摸唔到就摸唔到就佢點計都得

你會feel到佢個機頭一路打落去, 打到個機頭掂到張床架
銀記之前388做underarm好掂
唔會係你做緊個時sell 做完哂只係sell過一次

衣家已經轉左用家用脫毛機
請問如果只係脫陰唇位係咪都係叫比堅尼位

full bikini=v line+i line+o line (好似係)
陰唇好似係o?

利申 :9估

V係三角形位 I係陰唇 O係菊花 好似係

去m記做bikini條友問我脫full bikini要唔要買埋o埋 我話唔洗 因為好似冇毛
佢又話個個都話自己冇毛但個個都有
想知佢計法到底係點
去到陰唇 落少少連住 果到唔計?
邊有人咁奇怪特登分開呢到兩個位

M記full bikini同o位分開計, 佢地既o位係, 你瞓係度瞓住左摸唔到既部分, 好難解釋, 你明唔明

但訓係到m字腳/平訓打開腳 好似都摸到 ?(自己)
佢話摸唔到就摸唔到就佢點計都得

你會feel到佢個機頭一路打落去, 打到個機頭掂到張床架

我之前去 佢仲問洗唔洗攞我部電話影比我睇 尷到 最後買埋 因為佢話前面冇晒毛 啲毛會好明顯
Btw Yanis之前有個幫我脫得好好
又溫柔又唔sell 新舊舖都見過佢
個樣有少少整容feel 高瘦既
係咪就係你地講果個T
想下次搵返佢脫

T有帶大眼仔既
星期一去lumiere 試打有咩要注意?
lumiere 會唔會好sell ?
感覺如何? Full bikini幾錢左右?
lumiere 會唔會好sell ?
感覺如何? Full bikini幾錢左右?

v line即係咩位
有冇人試過beauxxyle? Join 左full bikini 做左兩次效果好似好慢

我都冇效果
我係脫全腿
想問下devon手背有d唔計姐係點
手指公下面既毛都唔計?

Btw aplus full bikini包埋o位? 半價1250*4好心動
但係咪要一次比晒錢 唔係下次整咪無半價要計過?

麻煩晒

問過aplus full bikini 唔計o 位,如果要脫埋就加500*4
唔洗一次過比晒,分4次比,每次比1250+500
手指公下面既毛都唔計?

Btw aplus full bikini包埋o位? 半價1250*4好心動

麻煩晒

問過aplus full bikini 唔計o 位,如果要脫埋就加500*4

Aplus條數係點計?永久保養定係點?
手指公下面既毛都唔計?

麻煩晒

做夠4次就永久保養
幫女朋友問邊間腋下有做埋美白
自己亂脫搞到好灰暗咁
幫女朋友問邊間腋下有做埋美白
自己亂脫搞到好灰暗咁

自己做都得啦
手指公下面既毛都唔計?

麻煩晒

做夠4次就永久保養

即係total $7000 包哂V.I.O.永久?
想問下脫得好唔好 難唔難book位?
銀記之前388做underarm好掂
唔會係你做緊個時sell 做完哂只係sell過一次

衣家已經轉左用家用脫毛機

家用用緊邊隻?
效果如何
手指公下面既毛都唔計?

麻煩晒

做夠4次就永久保養

即係total $7000 包哂V.I.O.永久?
想問下脫得好唔好 難唔難book位?

係呀,7000就無晒毛
上個post 見到有絲打話幾好,搞到我都想book
我有係果到脫開, 平日既話唔難book 位,星期六就難
手指公下面既毛都唔計?

麻煩晒

做夠4次就永久保養

O位其實姐係邊
我剩係想黎m時衛生啲

O 位姐係菊花位
其實點打先係正常?佢會唔會重複係同一位打多幾次架?
有啲人話一下一下打打左好多下,有啲又話hea打只係打左廿幾下咁。
我係calla脫格甩底都係就咁拖過去,勁快就完
咁樣正唔正常?
留個靚名先
做緊musee同swiss o
Underarm, whole face and bikini
Bikini刮gel嗰陣真係勁老尴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞