[dbp係黑店!] 開返個脫毛討論區先 #2

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
想問下脫上唇 激光既話m記係咪都唔錯?
未試過脫有d驚效果唔好 想搵間好少少

其實m記收得你咁貴都係好咖喇 我都有係m記脫上唇

絲打知唔知幾錢左右?唔該晒

宜家有refer學生上唇好似$1800

但我唔係學生
淨做underarm,邊間好?
muse得唔得

post 1 見好多絲話musee脫咗幾年都仲脫緊

Musee係彩光wor
你要平不如instaskin/devon

musee 廢到爆炸
Yanis work
但我本身毛孩所以做左6次仲有d 毛仔

唔該yanis staff 自動波消毒個頭同開新剃刀唔該
追左頭幾頁 睇到我都想留番條腳毛

差不多7, 8年前仲係學生 第一次喺Y團購$3XX去左一間不知名美容院仔做過underarm
結果做到 勁 L 痛 痛到做完係唔可以放低對手夾住個格甩底
仲要聽班街街女人講腫係正常 第二日結焦係正常
結果痛L左幾次 每次幾日
完全冇效 仲懷疑搞到有燒傷痕跡…

之後唔敢再去啲不知名美容院
當年D記開左間姊妹鋪叫cleeen專做彩光平好多
$3xxx join左underarm
結果做左6次左右間野收左皮
將我地一班客彈番俾D記做激光
以為汁到 當年D記做underarm都好似要$8xxx
但其實係因為近年開多左好多平價脫毛
以cleeen嘅價錢其實已經好多選擇
而且D記我都唔知佢堅定流
我本身underarm係幾嚴重 因為剃得多日日剃搞到又粗又多
但我都起碼做左成10次8次都仲係出緊毛
係幼左少左好多
但係佢keep住話我咩毛囊閉塞sell我做個咩酸療程激光先會有效喎
好彩我死口話我死都唔會再花一分錢喺個唔會見人嘅underarm度 我死都唔會再喺你公司花一分錢
D記次次都轉治療師
有次有個hard sell到夾我喺房講左成個鐘有多
Sell完underarm咩酸sell唔到轉selll其他part 最後唔知點解可以sell到連Hitachi部家用導入導出機都sell埋
到我發爛乍話 我咪同你講左我唔會買囉我咪同你講左我未食飯囉我走L得未 先肯俾我走

其間去過好幾間
Deevon做手指手背
好似$6XX包保養 有788/808揀 我揀左788機
效果ok 做完6次仲有出但少好多
都有痛感但我接受到 (可能第一次間美容院真係… )

銀座做過下手小腿兩次
睇唔幾到效果 始終做得兩次
但唔算太hard sell
做完仲有人打黎問評分意見
最失敗係我有次做到一半我蒙住眼佢竟然中途換人幫我做……

Topic寫嗰間黑店
我近排見佢388三大part上左去做大小腿下手
做左兩次 暫時我覺得ok喎
Hard sell冇D記嗰件咁hard sell
只係一路做一路喪話我做大小腿唔做埋膝頭會好核突叫我順便做埋
我心諗你388做三大part然後叫我$3xxx做膝頭我采你都有味
做完俾個sale屎sell多兩sell facial
唔落答15分鐘內放我走 我又覺得ok喎
唔知之後會點呢

各位sis有冇膝頭好推介 我要平

我都去左dbp, 又係大小腿加下手臂,完全無sell 過我,不過幫我打嗰個係個大陸阿姐,傾下啲無謂野咁,好彩都打得幾有心機嘅。

間野係book時間煩啲啫,不過去到唔洗等,so far我覺得又ok喎。

我都想打埋膝頭加full bikini
講多句
Deevon打手指手背嗰次
我俾哂錢入房做嗰時佢唔同我打手指上半截
手指公對落舊肉嗰度又唔打
話公司policy唔包嗰個位喎
大佬我打手指手背都唔係全隻手咁究竟買咩位先打得到嗰度
好彩我事前喺fb問得好清楚cap哂圖fb答我手指包兩截手背係全隻
同番個治療師講
佢仲話要去問番拎approval
最後寫埋落張卡度以後幫我打番
想問下脫上唇 激光既話m記係咪都唔錯?
未試過脫有d驚效果唔好 想搵間好少少

其實m記收得你咁貴都係好咖喇 我都有係m記脫上唇

絲打知唔知幾錢左右?唔該晒

宜家有refer學生上唇好似$1800

但我唔係學生

咁$23xx
男人脫毛去邊好
個肚太多:0
垃圾dream beauty pro係咁打黎
有兩次冇聽唔知邊個冇理到
早兩日又打黎話睇返小姐你好耐冇黎做脫毛果啲
即刻cut線block佢老尾
係好冇禮貌但打死我都唔再去
呃錢講野串77 sell到仆街重點係完全冇用!

做得好
男人脫毛去邊好
個肚太多:0

M記會幫男人脫

做得好

我都想好似你地咁決絕 但係啲毛又未脫淨 之前比佢氹落 買facial 唔做又好嘥
唯有每次都扮趕時間 希望佢唔好再sell 我
我想問有咩方法可以直接聯絡yanis既高層
我係yanis做左咁耐最撚嬲係今次 次次我都覺得冇問題
但今次嬲撚到仆街 未試過咁
今次打個個人未見過 生面口
由一入房sale到我走為止 sale都算
係好撚hea打
平時係吱完先再郁下個位 佢下下未撚吱完已經拖
係一路拖一路吱 咁打撚到幾多位?
仲叫我落訂又做peeling又做facial
仆街我未試過咁嬲 真係好撚hea打得
佢叫GX 我一撚定要投訴佢
求聯絡yanis管理層方法!!!!!!!
係好撚hea打

GX? 係咪叫GT?
係好撚hea打

GX? 係咪叫GT?

係呀屌屌屌屌屌
係好撚hea打

GX? 係咪叫GT?

係呀屌屌屌屌屌

我上次都係咁
係新鋪個邊啲人黎
去到做都未做已經sell
你wtsapp返老闆娘開名投訴佢!
或者講明以後唔俾佢幫你
係好撚hea打

GX? 係咪叫GT?

係呀屌屌屌屌屌

我上次都係咁
係新鋪個邊啲人黎
或者講明以後唔俾佢幫你

其實佢地兩個電話係咩人揸嫁
一陣原來係佢地坐reception既人揸
咁我打千字文都冇用啦
係好撚hea打

GX? 係咪叫GT?

係呀屌屌屌屌屌

我上次都係咁
係新鋪個邊啲人黎
或者講明以後唔俾佢幫你

咁我打千字文都冇用啦

0047好似係老闆娘會睇,另一個就好似唔會
我都係講到明唔要xxx跟我,我唔要見到佢
之後就唔撚洗再俾人煩
有冇人試過beauxxyle? Join 左full bikini 做左兩次效果好似好慢
係好撚hea打

GX? 係咪叫GT?

係呀屌屌屌屌屌

我上次都係咁
係新鋪個邊啲人黎
或者講明以後唔俾佢幫你

咁我打千字文都冇用啦

之後就唔撚洗再俾人煩

係咪之後都冇再比你投訴過個個人同你做?
同埋前面講既t係邊個?
係咪由舊舖去新舖 有帶大眼仔個個?
我想講佢真係好好 由我第一次做到上一次都係佢幫我做
好溫柔 每次打之前又會講 開始啦
又唔sale 講一兩句我講考慮下先就唔sale
Friend子話佢做新舖好高但肥肥地個個都幾好
係唔知點解今次撞正一個咁sale!!!!!
係好撚hea打

GX? 係咪叫GT?

係呀屌屌屌屌屌

我上次都係咁
係新鋪個邊啲人黎
或者講明以後唔俾佢幫你

咁我打千字文都冇用啦

之後就唔撚洗再俾人煩

同埋前面講既t係邊個?

係呀
無再俾佢幫我做,你直接wtsapp 0047話xxx好黑我憎,我以後都唔要佢幫我
T我就唔知,不過睇上面絲打話好好
我就做開舊鋪的

GX? 係咪叫GT?

係呀屌屌屌屌屌

我上次都係咁
係新鋪個邊啲人黎
或者講明以後唔俾佢幫你

咁我打千字文都冇用啦

之後就唔撚洗再俾人煩

同埋前面講既t係邊個?

係呀
無再俾佢幫我做,你直接wtsapp 0047話xxx好黑我憎,我以後都唔要佢幫我
我就做開舊鋪的

我依兩次已經調左去新舖

係呀屌屌屌屌屌

我上次都係咁
係新鋪個邊啲人黎
或者講明以後唔俾佢幫你

咁我打千字文都冇用啦

之後就唔撚洗再俾人煩

同埋前面講既t係邊個?

係呀
我就做開舊鋪的

我依兩次已經調左去新舖

你wtsapp book個陣要講到明係舊鋪定新鋪架
我當初都唔知
Btw你新鋪做開個果好既,就mark撚住佢以後都係佢幫你做,係wtsapp講就得!
唔洗驚
有時人真係唔屌唔鬆化
M記full bikini 問過佢話$10800
係咪已經最平?
Calla offer我$9800(舊客價)
所以仲考慮緊
畢竟calla係脫埋O位 同埋冇限時段
想知M記係咪真係比calla好?
M記full bikini 問過佢話$10800
係咪已經最平?
Calla offer我$9800(舊客價)
所以仲考慮緊
畢竟calla係脫埋O位 同埋冇限時段
想知M記係咪真係比calla好?

如果價錢差唔多梗係m 記
Calla 彩光黎 脫得好慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞